as gavau geliu ir dar pietums i picerija nuejom,kad man tokia diena apie puodus nereiktu suktis o jau zinuciu tai nuo visu gavau,seseru,tevu,brolio,draugiu,draugu.....
As gavau kvietku, tik va prie puodu sukausi del tu kvietku puse dienos, norejosi svente grazia padaryti, musu moteru seimoj cielos 3, kaip be baliaus...
Manęs nesveikino, tik keli bendradarbiai įteikė gėlių. Paklausiau vyro ar darbe moteris sveikino, pasakė kad ne, kad sovietinių švenčių nepripažįsta. O aš ir nesupykau
pasveikino brolis, bendradarbiai su šefu ir diedas: gėlių nenorėjau, pasakiau kokio vazono noriu (ciko, toks panašus į ananasą), vakare nuvarėm į piceriją ir ten šventė pasibaigė - kažkokia merga parašė jam sms, kd pasiilgo judiveju bendravimo
toliau ko gero pasakoti nereikia
dar prisiminiau - pasveikino vienas senas draugas-gerbėjas
O man graži ši šventė, gražu pažiūrėti kai aplinkui tiek daug žmonių su gėlėm, dauguma šypsosi, atrodo laimingi. O šiaip irgi iš visų man brangių žmonių gavau gėlių, dovanų ir daug gražių zodžių. Darbe irgi pasveikino, ir net buvau maloniai nustebinta kai ant mašinos, už valytuvo radau rožę Šampanas, gera nuotaika, gražu
Sekasi gi jums, moterys Mane tik darbe pasveikino, o namie is vyro ne tulpes negavau, ko niekad anksciau nebuvo Labai kazkaip liudna buvo, veliau vakare net paklausiau, kodel ne tulpes neatnesei, tai jis atsake, kad visai cia ne svente ir t.t. Tai pasakiau susierzinusi, kad man liepos x d. irgi nebus svente (cia jo gimtadienis )
Pasveikino, nors to visai nesitikėjau. Kažkaip nelinkęs jis sveikinti panašiomis progomis, dažniau be progos gėlių gaunu O šįkart grįžau vakare nusikalusi iš paskaitų ir darbo, o jis laukė su puokšte gėlių ir vakariene Šaunuolis