Įkraunama...
Įkraunama...

Kovo 8-oji

Apklausa: tai ar pasveikino? (285 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 13, 03:12)
as visai nenusiminciau,man kazkaip ta kovo 8 nelabai ir patinka schmoll.gif va mamytes diena,tevelio,o cia moters,as dar tokia jaunute lotuliukas.gif

O man patinka, nes man iš vis patinka šventės, kad ir kokia jauna būčiau biggrin.gif Bet tikriausiai irgi nenusiminčiau, nors gėlių visada malonu gauti rolleyes.gif
Atsakyti
Manes taip pat nepasveikino. Man jau geriau nuosirdus pasveikinimas negu toks proginis. Bet is kitos puses pamascius, tokios progines sventes "sudrausmina" isiblaskelius. ax.gif
Atsakyti
Pasveikino ir mane, ir dukrytę smile.gif Aš gavau geltonų rožių puokštę (sakė norėjo tulpes pirkti, bet kas jos labai jau baisios buvo tongue.gif ), o dukrytė nuo tėčio gavo pliušinę gėlytę ir džemperiuką thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Pasveikino ir padovanojo gelyciu smile.gif
Atsakyti
Pasveikino su gėlytėmis. Kaip ten bevadintų tą šventę, bet vis tiek malonu sulaukti dėmesio mirksiukas.gif Moterims to niekada nebus per daug smile.gif
Atsakyti
IR NIEKADA MUMS MEILĖS NEBUS PER DAUG biggrin.gif

Laukiu jau nuo dabar tų mažyčių gėlyčių tongue.gif
Ypač šiemet - nuo sausio vidurio gėlės pas mane nevysta thumbup.gif Turėjau progų, paskui dar kas pavėlavę vis sveikino. Man visai patiko biggrin.gif
Ir dabar galvoju, ar sumušiu rekordą, iki kada šiemet gėlyčių bus g.gif biggrin.gif
Na, tegu tik pabando Kovo 8 nepadovanot...
Atsakyti
O gal kas turit gražių žodžių su Kovo 8 (nuo pernai užsilikusių hihihi.gif )? Bendroj temoj tokia makalynė doh.gif , nėr kada ten kuistis. O internete kiek radau - labai jau lėkšta viskas doh.gif O manieji nori ryt gražiai moterišką kolektyvą pasveikint ir nieko naujesnio, gražesnio neberanda doh.gif Ten ir pagyvenusių, ir dar visai jaunučių netekėjusių yra - turėtų tikt visoms.
Atsakyti
Visada pasveikina ir ne tik MB, bet ir kiti vyrai. flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
taip, sveikina ir sveikins bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Antigonė @ 2006 08 18, 18:38)
Kiekvienais metais sveikina,bet man tai nėra labai svarbu...

Butu svarbu, jei nepasveikintu...
Atsakyti
pasveikino flirt.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif pasveikino smile.gif 4u.gif

ir as visas sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,bukime vieninteles ir nepakartojamos, kaip ir iki siol thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti