Įkraunama...
Įkraunama...

Kovo 8-oji

Apklausa: tai ar pasveikino? (285 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
gavau tulpiu ir geisha saldainiu wub.gif
Atsakyti
gavau tulpiu puokste ax.gif dabar geliu galybes namuose,nes neseniai atsvenciau gimtadieni dar ax.gif
Atsakyti
gavau ir as puokste geliu nuo savo brangiausio wub.gif
Atsakyti
Zinoma pasveikino, o dovanu gavau labai grazia orchideja vazone, seniai tokios norejau smile.gif , kasmet sveikina ir esu tuo patenkita, kad vyrai nepamirsta. smile.gif
Atsakyti
Man vyras padovanojo tiek tulpių,kiek metų thumbup.gif . Man tulpės labai patinka, dvelkia pavasariu tongue.gif
Atsakyti
Ir man nepamiršo tulpių padovanoti biggrin.gif
Atsakyti
ašgavau tris rožes,o mamai su dukrom po rožę padovanojo... biggrin.gif dukros paauglės-net išraudo,o didžioji ir graudintis puolė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpionė @ 2008 03 12, 20:00)
ašgavau tris rožes,o mamai su dukrom po rožę padovanojo... biggrin.gif  dukros paauglės-net išraudo,o didžioji ir graudintis puolė ax.gif

kodėl susigraudino? g.gif

aš irgi gavau,kaip tik gal prieš kelias savaites klausiau kodėl niekada neparveža gėlių tongue.gif o jis sako man nepatinka ir taip čia jų visur pilna g.gif
Atsakyti

Pasveikino , nors ir cia mazai kas sveikina , bet labai jis jau stengiasi sekti LT sventes ,maloniai nustebino blush2.gif
Atsakyti
o jus pvz sveikina broliai ,draugai su sia svente?stai pvz mane kiekvienais metais pasveikina drauaga(tiesiog geras pazistamas),vyriskis visad sveikina ir seseris bigsmile.gif
Atsakyti
o manes nepasveikino, nors as visa diena tam ruosiausi ir pyraga iskepiau ax.gif

o kai uzpykau ir nekalbejau, tai puole klausineti kas yra ir kodel ir tt, kai pasakiau kad nepasveikino su kovo 8-aja, tai jis pasake kad pirma karta apie tokia svente girdi ir kad tai tera komercine svente is niekur nieko sugalvota ir jis stengiasi kad man kiekviena diena butu svente. Tai as apsisukau ir isejau, pasakiau kad nenoriu su juo sneketi ir matyti ir kad einu i miesta shoppintis.
Pasivaiksciojau po parduotuves nusiraminau, galu gale nusipirkau vazonine roze ir grizau. Tai MB pazadejo mano roze rupintis ir laistyti, nes as daznai namie nebunu.

tikiuosi kitais metais susiprotes
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 03 12, 23:15)
o manes nepasveikino, nors as visa diena tam ruosiausi ir pyraga iskepiau ax.gif

o kai uzpykau ir nekalbejau, tai puole klausineti kas yra ir kodel  ir tt, kai pasakiau kad nepasveikino su kovo 8-aja, tai jis pasake kad pirma karta apie tokia svente girdi ir kad tai tera komercine svente is niekur nieko sugalvota ir jis stengiasi kad man kiekviena diena butu svente. Tai as apsisukau ir isejau, pasakiau kad nenoriu su juo sneketi ir matyti ir kad einu i miesta shoppintis.
Pasivaiksciojau po parduotuves nusiraminau, galu gale nusipirkau vazonine roze ir grizau. Tai MB pazadejo mano roze rupintis ir laistyti, nes as daznai namie nebunu.

tikiuosi kitais metais susiprotes

as visai nenusiminciau,man kazkaip ta kovo 8 nelabai ir patinka schmoll.gif va mamytes diena,tevelio,o cia moters,as dar tokia jaunute lotuliukas.gif
Atsakyti