Įkraunama...
Įkraunama...

Kovo 8-oji

Apklausa: tai ar pasveikino? (285 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
na as irgi visad kovo 8-osios proga sulaukiu geliu wub.gif
Atsakyti
geles, pyragas, sampanas ir algos pakelimas thumbup.gif
oj, tik daba paskaiciau kad cia tik apie antrasias puse blush2.gif alga tai sefas pakele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 07 kovo 2008 - 17:18
QUOTE(*Vilte* @ 2008 03 07, 18:05)
na as irgi visad kovo 8-osios proga sulaukiu  geliu wub.gif

Kiekvienais, 14 metų sulaukiu gėlių puokštės ax.gif , tai tikrai malonu wub.gif
Atsakyti
Darbe gavau rožę. Antra pusė, manau, irgi sveikins rytoj. Bet antrai pusei aš svarbesnė kaip jo vaiko motina (o tam pažymėti skirtas pirmas gegužės sekmadienis), o ne kaip emancipuota moteris - nors motina gali būti bet kuri pareiginga patelė, o perspjauti vyrus socialinėje sferoje, kuri nuo senų senovės suorganizuota būtent jiems - gali ne bet kuri. O aš iš tų, kurios gali, užtat save myliu ir sveikinu, o kartu visas, panašias į save biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
gavau tulpiu tongue.gif
Atsakyti
pasveikino, bet svetimas vyras biggrin.gif
o sakykit, ka pasiulytumet veikti si vakara 5 lietuvaitems, cia pas mus apskrity nelabai lietuviu matosi,tai nusprendem svente pasidaryt namie,o veliau ir i paba uzsuksim pakelti taurele blush2.gif tik ka veikti namuose , gal turit ideju? kaip ir man uzkrove sita organizavima, o as nesugalvoju nieko doh.gif g.gif
Atsakyti
Pasveikino thumbup.gif ir dukrele pasvekino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 08, 03:42)
... sveikinu, o kartu visas, panašias į save  biggrin.gif  4u.gif

Na iš avataro aš gal ir panaši lotuliukas.gif O kai virvutę peršoksiu numatytą skaičių kartų, būsiu tokia pat lotuliukas.gif TODĖL SVEIKINIMUS PRIIMU IR SVEIKINU 4u.gif
Atsakyti
Pasveikino biggrin.gif kaip gi nepasveikins mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu visas, pati gelių gavau nuo 2 savo vaikelių[ vyr.] , nes vyrelis dirba užsieny, pasveikino ir uošvis,o su uošviene pasedejom kavinej. smile.gif
Atsakyti
Ir mane pasveikino antrapusė. 4u.gif Dukros draugas irgi pasveikino. 4u.gif
Sūnus taip pat. 4u.gif Tikra šventė. thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif Kaip kasmet wub.gif gėlės thumbup.gif
Atsakyti