Įkraunama...
Įkraunama...

Kovo 8-oji

Apklausa: tai ar pasveikino? (285 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
visada pasveikina yess.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
Mane MB visada pasveikina smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pasveikina ax.gif bet kovo 7d. primenu, kad rytoj kovo 8d 4u.gif Jis labiau megsta be progos mane pradziuginti wub.gif
Atsakyti
sveiki, bet vis su tulpem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JustinaV @ 2008 02 16, 23:43)
sveiki, bet vis su tulpem  doh.gif

Mane ir sveikina ir dovanoja tulpes- ir labai džiaugiuosi, pavasarį visada norisi pavasarinių gėlių wub.gif
Atsakyti
Mane taip pat visuomet pasveikina wub.gif
Atsakyti
Mane tai visada sveikna MB, senelis it tevas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
MB tai visada su saldainiais ir tulpemis, senelis su puokste tulpiu, tevas su skaniais pietumis ir tulpemis lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikino kiekvienais metais ,kiek kartu esam thumbup.gif tikiuosi ir šiemet sulaukti gelės žiedo wub.gif
Atsakyti
na mane visad pasveikina thumbup.gif bet man sita svente nepatinka schmoll.gif kazkaip su moters diena doh.gif
Atsakyti
Mane kaip taip pat visada pasveikina 4u.gif siandien klause ko noriu dovanu ir ka noriu nuveikt, bet man kazkaip sia proga nereikia dovanu, uztenka , kad gelyciu atnesa ir visai nesvarbu kokiu, tulpiu(kuriu siaip ne lb megstu) ar kitokiu, nes geles visada malonu gaut is mylimo vyro. Na aisku, papietaut mieste visai neatsisakyciau, nereiketu nors viena diena prie puodu stovet doh.gif
Atsakyti
MB visada pasveikina, nes man tai labai graži šventė - visi vyrai skuba po darbo namo su gėlėmis, o moterų veiduose šypsenos, o rankose, išėjus iš darbo - gėlės wub.gif Darbe kolegos vyrai taip pat visada sveikina, jau tapo tradicija, kad be gėlių, perka visoms moterims šampano ir tortą, organizuojamės bendrus šventinius pietus thumbup.gif Smagi būna diena, gaila, kad šiemet neteks dalyvauti ax.gif
Atsakyti
Mane taip pat sveikina ax.gif
nevisada būna tulpės,bet smagu bet kokias gėlytes gauti thumbup.gif
Atsakyti