nu ka, moterys, bukim pasveikintos papasakokit, kaip svenciat sia svente
man tai antrapusis apskritai nieko nepasake gal jam cia su sovietu sajunga asocijuojasi. toks jausmas, kad is principo praignoravo sia diena. ir apie gelyte is bendradarbio gauta nieko nepaklause
QUOTE(aglaja @ 2006 03 08, 21:32)
nu ka, moterys, bukim pasveikintos papasakokit, kaip svenciat sia svente
man tai antrapusis apskritai nieko nepasake gal jam cia su sovietu sajunga asocijuojasi. toks jausmas, kad is principo praignoravo sia diena. ir apie gelyte is bendradarbio gauta nieko nepaklause
VA TAIP JAM ir visą mėn be
Atnešė man puokštę, šampano butelį ir šokoladą, dukrytei ir mamai po tulpę pasveikino ir išvažiavo prie namo padirbėt. Sakiau kad pabūtų namie. Taigi sako atnešiau šampano, šokolado sėskit visos ir švęskit . Nu bet tai reiks palaukt, kol tas mano darboholikas savo darbus nudirbs, gal dar kokį tortą reiks suorganizuot
mane pasveikino tik tetis ir grupiokas o draugas (gyvenam atskirai) šiandien dirba, bet net žinelės neparašė
nu va, kaip jums visoms gerai as tai pirma karta su tokiu atveju susiduriu, tai net nezinau, kaip reaguot. ar cia isizeisti, ar ka visi pasveikino, tik maniskis lyg niekur nieko
Papildyta:
mes tai matemes siandien. nu nemalonu, ka
idomu, gal kai kuriems vyrams cia atrodo NEsvente?
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2006 03 08, 22:25)
mane pasveikino tik tetis ir grupiokas o draugas (gyvenam atskirai) šiandien dirba, bet net žinelės neparašė
mes tai matemes siandien. nu nemalonu, ka
idomu, gal kai kuriems vyrams cia atrodo NEsvente?
Maniškis tai ryte, akis praplėšęs, kai aš kėliausi (pas mus darbo grafikai itin skiriasi, aš išeinu, jis dar miega, jis sugrįžta, aš jau miegu), žodžiu pasveikino, ir tai buvau maloniai nustebinta, mat buvau pati pamiršus, kas do diena šiandien.
O jau darbe.... Gėlių prisirinkau, vieną net nežinau nuo ko, radau už durų užkištą Žodžiu, mano tuštybė buvo patenkinta.
Ir, nepaisant visų tų blevyzgų internete dėl šios datos nešventiškumo, Vilnius - pilnas vyrų ir moterų su gėlėmis, o gėlių prekyvietės (kurios, beje, atsirado tik šiandien) apgultos pirkėjų
O jau darbe.... Gėlių prisirinkau, vieną net nežinau nuo ko, radau už durų užkištą Žodžiu, mano tuštybė buvo patenkinta.
Ir, nepaisant visų tų blevyzgų internete dėl šios datos nešventiškumo, Vilnius - pilnas vyrų ir moterų su gėlėmis, o gėlių prekyvietės (kurios, beje, atsirado tik šiandien) apgultos pirkėjų
QUOTE(deirė @ 2006 03 08, 23:07)
Vilnius tai pilnas. del to dar liudniau
Pasveikino, pasveikino ir vyras ir sūnus ,ir bendradarbiai, ir dar šampo ir vynellio išgėrė užsikąsdami pyragu
QUOTE(ciocia @ 2006 03 09, 00:06)
pasveikino ir dukrytėm po tulpę įteikė
mum su mama tetis irgi po tulpiu puokste padovanojo
QUOTE(Baltija @ 2006 03 08, 20:25)
atsiimu žodžius ką tik žinelę parašė, pasveikino