QUOTE(astra1 @ 2011 08 04, 18:03)
Bandėm ir šitą variantą. Prisidarius aišku nepatikdavo, liepdavo numaut, bet ant puodo vistiek nei per kur. Dabar tai išvis įsigudrino: visais būdais priešinasi užmaut triusikėlius ar bet kokias kitas kelnes ant nuogos dupces, matyt jau žino, kad prisidarius bus nemalonu, turi būti arba pampersas arba išvis nuogu užpakaliu laksto ir kai nori prašo pamperso. Vienu momentu buvo pradėjus balas daryt, tai vienąkart išgriuvo ant slidžių grindų irdabar laiko iki paskutinio, kai nebeišlaiko tada po savim padaro. Bandėm ir žaisliukus sodint ir tipo nešt išpilt ką jie padarė, bet jai tai kaip žaidimas ir tiek, pati padaryt nesusigundo. Nežinau jau ką ir bedaryt
Pabandykit tą spec. sėdynę ant klozeto - man su dukra labai gerai suveikė. Yra jų visokių, tegu gal net pati išsirenka ir "kaip didelė" jau galės eiti į wc, o ne ant puodo sėst
QUOTE(astra1 @ 2011 08 04, 20:57)
Na, tikiuosi, kad ir mūsų darželyje eis susitarti kažkaip su auklytėmis

O patarimų daugiausia susilaukiu, kad sodint per prievartą, nepaisyt jos protestų ir visų isterijų. Net vaikų psichologas patarė atseit nenusileist dėl pampersų, nedėt ir viskas, na, žodžiu tvarkytis kaip su eiliniu kaprizu. Bet, man rodos, čia truputį skiriasi nuo eilinio kaprizo, juk atlikt gamtinius reikalus reikia atsipalaidavus, o čia įsitempus ir įsirėkus kur jau ten kas beatsipalaiduos

Kažkaip širdis neleidžia kankint to vaiko, kai tiesiog maldauja to pamperso
Mano mažius tik lopšiuką palankęs pradėjo be isterikų ant puodo sėst, tiksliau iki tol negalėjau užsodint niekaip

O lopšiuke pas mus šeimininkutė labai gera, moka ji su vaikais, nesicackina, bet ir ne ragana kokia, tai kažkaip sugebėjo jį paveikt.
O išeitis jūsų situacijoje tik viena - nebepirkt sauskelnių. Nebebus namuose, reikės kažkaip suktis be jų.
Ai, dar vienas geras dalykas - su dukra kartu prisipirkit daug kelnaičių, tegu pati išsirenka