QUOTE(senute74 @ 2011 08 04, 21:41)
ASTRA1, pilnai jus suprantu, nes kai viską perskaičiau, mano mergina vienas prie vieno, taip pat elgiasi, jai dabar 1m ir 10mėn., bet rugsėjį jau į darželį, taip nesinori ten vesti su pampersu. Mano vyresnė dukra ir mes tėvai vedamės ją į tualetą kartu, ji mato, kaip darome sisi, ji pati sako: pampas fui, bet vistiek isteriškai bėga kuo toliau nuo klozeto ar puodo. Leidžiu lakstyti tik su triusikėliais, lauke tai gerai, bet namuose,
jau spėjo tris lovas apsisioti, tai turbūt iki vasaros galo teks baldus pakeisti.
Aš irgi jau nevilty
Aš iškarto labai atsiprašau, jei mano išsakyta nuomonė jūs ar dar kurią mamą įžeis ir papiktins, bet jei jau jums taip baisiai susisioti baldai rūpi - tai kokio velnio reikėjo vaikutį gimdyti?..

Nesuprantu aš tokio dalyko.. Gal jūs ir nesureikšminot tų baldų, bet.. man nuskambėjo kaip baisiausias dalykas.. O juk to galima buvo tikėtis, juk vaikas negimė žinodamas, kad ant baldų negalima, o į puoduką (klozetą) privaloma sisioti.. Tam mes mamos (ir tėčiai) esame, kad mokytumėm savo atžalas..
Aš pvz.visiškai nesureikšminu, jei jis pasisioja ant lovos, ar ant pagalvės, ar ant manęs (besėdėdamas man ant kelių).. Man mano vaikas rūpi labiau nei kažkokia sofa..