QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2012 03 27, 12:17)
o mane jau varo i nevilti mano vyruko nepripratimas prie puoduko...
kartais pasipraso sysio,bet labai retai...tureciau nuolat siulyti(bet kad ir pasiulai,ne visada eina).
o kaku daro visada i pamperi,po to ateina ir sako "prisikau"

arba praso ant puodo tada,kai buna jau pridirbes
kelnytes moka ir nusimaut ir apsimaut,bet pasiprasyt ant puodo
as irgi is tu mamu.,kurios kantrybes ir laiko nelabai randa tam
bet situacija ,kai vaikas( 2.3metuku )niekaip neismoksta atlikti savo reikalu,kur reikia,tikrai atrodo beviltiska,o ir pamperiu 6 dydzio rasti jau darosi "misija neimanoma"
nupirkau "WC laiptelius ",dabar bandysim,gal jie pagelbes,nes vis dazniau jam parupsta eiti i suaugusiuju WC.tai nuosirdziai tikiuosi,kad mums pavyks
O tai jus ji su pampiu per diena laikot?
Musu patirtis buvo tokia 1 m. 5 men nuemiau pampi visiskai, vare i kelnes kaip pasiutus, nespedavau keisti, gal kas 15-30 min

Vis gaudydavai, jei nespedavau tai i kelnes... Bet po dviejui svaiciu suprato, kad slapios kelnes nesmagu, jau prisidarius pasisakydavo, bet po to vistiek dar ant puodulio sodindavau, dar po dvieju savaiciu pradejo prasytis

Aisku kartais pasipraso, pradedam begti ant puodulio, o numovus kelnytes pamatai, kad jau siustelta i kelnytes, bet paaiskinu, kad slapia, parodau jai, pasakau, kad negerai, reikia i puoduli sysia daryti, o ji man pauksciuku kalba pritaria