QUOTE(Silvy @ 2011 08 01, 16:05)
Maniskiai abu ir sunus ir dukra pusantru metu jau patys ant puoduko prasesi.Padeti puodukai budavo kambaryje,atlekia ir seda abu kartu,o paskui saukia mus su tevu ir rodo kuris daugiau ko pridare

.
Pratint ant puodo as pradejau nuo metu,pampersu mes nedevejom.Naudojom skalbiamas sauskelnes,o veliau isemiau ir is ju iklotus,nesmagu buvo prisidirbus but,tai ir su puodu lengvai draugyste uzsimezge.
Man ypatingai nekaip ziurisi,kai vaikui jau kokie 2 metai,o is po kelniu pampis issiputes

aš va labai gailiuosi, kad prisiklausiau visų patarimų ir mažių auginau su pampersais... tikiu, kad vaikams be jų, supratimas ateina anksčiau, nes darymas į puoduką šiuolaikinių vaikų ir tuo pačiu tėvų bėda... Žinau ne vieną atvejį kai vaikai iki 3-4 metų miega su pampersu... Todėl savo mažiui kažkaip laiku susigriebiau nenaudoti pampersų, aišku labai patogu, išmetei, nereikia skalbti, nuolat perrenginėti ir šiaip sukti galvos, bet tai nėra taip sunku kaip atrodo... ir esu apsisprendusi, kad kitą ar kitus vaikus auginsiu be pampersų...