Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ant puoduko (2 tema)

QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2011 07 28, 11:52)
Nemanau, kad per anksti. Sutinku, kad nemoka pasiprašyti. Bet koks skirtumas ar su pampiu ar be - jei jau kvapas yra - tai jo niekur nepadėsi.. fart.gif Aš kiek naudojau vienkartines sauskelnes, niekad nenaudojau kvepiančių, tad kai jau prikraudavo - oi kaip nosį riesdavo. Tad aplinkiniai šiaip ar taip užuodžia..

lotuliukas.gif a, nezinojau lotuliukas.gif is pampersu tai neina kvapas, bekvapius naudoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikaram: 28 liepos 2011 - 11:47
QUOTE(Tikaram @ 2011 07 28, 12:47)
lotuliukas.gif  a, nezinojau  lotuliukas.gif is pampersu tai neina kvapas, bekvapius naudoju

Gal tada mano nosis pernelyg jautri, nes visada užuodžiu kai vaikas ir į triusikėlius, ir į pampius prikraudavo.. doh.gif O gal maniškis pernelyg "aromatingai" krauna doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2011 07 28, 12:58)
Gal tada mano nosis pernelyg jautri, nes visada užuodžiu kai vaikas ir į triusikėlius, ir į pampius prikraudavo..  doh.gif O gal maniškis pernelyg "aromatingai" krauna  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu maniskis ir kai prikraudavo i pampi tj dvokdavo visas kambarys, as net stebedavausi kai kitos sakydavo jog nepastebedavo kada prisikakoja ir issunta uzpakalis doh.gif Negi jos neuzuodzia, ar ju taip nespirda g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Nesenai rasiau cia apie krize..Na ka pa mazu iskeliaujame is jos, vel prasosi kaku, vakare is sysiu padare.Taip noretusi kad tai butu tik geryn ir geryn bigsmile.gif
Tiesa, nupirkau nauja puoduka, jis jai patogesnis ir prie senojo nebeeina.
Atsakyti
Mes pasedet tai pasedim ant puoduko, bet kazkaip nelabai koks rezultatas gaunasi, ir vandenuka pilu, juokiasi jis ir viskas smile.gif Ismoksim anksciau ar veliau, juk visi ismoksta smile.gif
Atsakyti
Laba diena mamytės 4u.gif

mano vyrukui 1 m ir 8 mėn. Sauskelnių jau geras mėnuo visai nenaudojam. Naktim jau išmiega sausas, na tik laaaabai retai kada, atsitinka naktį nelaimė, tam esu i lovytę rankšluosčių porą įtiesusi, kad čiužinukas nesušlaptų. Dienom daro į puoduką, klozetą, o jei reikia kur kelionės metu ir miškely biggrin.gif tiesiog turi vyrukas gerą įprotį - numauni kelnytes ir sakau "Nu padaryk sysį" ir padaro biggrin.gif Labai patinka Jam klozetas, tad dabar dažniausiai pats pasiprašo kai nori, ima už rankos ir sako "sysi, einam"... Tai va vargo jokio nei mieste, nei parduotuvėje, net va ilgas keliones po 200-300 km taip įveikiam. Bėda tik su kakojimu, nelabai supranta, kad ir tą reikalą reikia palikti puoduke... tik retkarčiais, todėl dažniausiai tenka kelnėm... doh.gif
Atsakyti
Sveikos.
Skaitau skaitau as jus ir nesuprantu nuo kada geriausia vaika mokyti sest ant puoduko???
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2011 07 29, 19:40)
Skaitau skaitau as jus ir nesuprantu nuo kada geriausia vaika mokyti sest ant puoduko???

Individualiai smile.gif SOdint/supazindint galite jau ir dabar (mes nuo metuku sedim), bet realiai viskas ivyks tik kol vaikutis pats supras.
Artistesss vyrukas prakiskai bendraamzis su mano dukryte,,Deja,pas ja to supratimo dar mazoka.BEt jau link to, link to..Tikiuosi smile.gif
IStikruju, man pats sunkiausias momentas tas puodukas.Taip noretusi greiciau ( o mums ir reikia del bedeles), o judam mazais zingsniukais.Tikiuosi iki 2to gimtadienio visiskai atprasime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2011 07 29, 22:40)
Sveikos.

ištikro manau, kad neturi didelės reikšmės kiek anksti pradedi sodinti... aš bandžiau visaip, nuo 10 mėn, bet realiai, tai nėra tikslinga... Aš asmeniškai manau, kad mokantis daryti į puoduką, bent namie jau sauskelnių atsisakyti reikia. Dėl aiškumo pačiam vaikui... taigi vieną dieną nusprendžiau mesti sauskelnes ir nebedėjau, kokį mėnesį avarijų bile kiek buvo, visur... bet po to vis gerėjo ir gerėjo situacija, ir dabar avarijų susijusių su sysiojimu praktiškai nebūna. Visada kai padarydavo į puoduką Jį girdavau, plodavom, kartu nešėm puoduką išpilti, kas Jam labai patiko. O po to išmoko eiti sysioti su tėčiu, pastatom ant klozeto, padaro (nusispjauna kaip ir tėtis) tada pats nuleidžia vandenį ir paploja sau biggrin.gif čia Jam labai patinka tokia veikla biggrin.gif po savaitės laukia ilga 2000 km kelionė automobiliu, va neramu kaip čia bus su šiais reikalais mums... bet ketinu apsieiti be sauskelnių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2011 07 29, 22:40)
Sveikos.

Manau, kad tai labai individualu smile.gif Mes po truputį pradėjom 8 mėn., rimtai užsiėmiau 11 mėn. Šiuo metu mums beveik 14 mėn. Sūnus dar nesiprašo, balų būna daug, bet jau draugauja su puoduku, pasodinus (jei nori) padaro. Kažkurią dieną aš nuėjau į wc, o maniškis atlėkė paskui atsinešdamas puoduką.Pasodinau - pasisiojo. Vakar garsiai stenėti pradėjo "a a a" sakė (anksčiau to nebuvo) Pasodinau - pakakojo.. Ir taip 2k. O vat šiandien ryte jau 2 balos buvo doh.gif Tad po truputį judam į priekį.. Kartais nudžiugina, o kartais net labai nedžiugina..
Papildyta:
QUOTE(artisteee @ 2011 07 29, 16:42)
Bėda tik su kakojimu, nelabai supranta, kad ir tą reikalą reikia palikti puoduke... tik retkarčiais, todėl dažniausiai tenka kelnėm...  doh.gif

Dėl šios priežasties aš labai džiaugiuosi, kad kakoja daug daug rečiau, nei, kad sisioja biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na maniškis po pertraukėlės vėl atlieka reikaliukus ant puoduko, bet sauskelnes dedu ir neskubinu laiko. Iš tiesų tai, jei vesčiau visur jau be sauskelnių manau avarijų neišvengtume. Manau iki 1,5 m. tikrai dar naudosime sauskelnes dažnokai, nors supratimas po truputį ateina, pasodintas dažniausiai atlieka vienokį ar kitokį reikaliuką, bet naktim specialiai budint sodint manau ankstoka ir netikslinga.
Kalbant apie avarijas parduotuvėje, man vien pagalvojus, jei vaikis apsidirbtų parduotuvės pirkinių vežime besėdėdamas kažkaip nekaip atrodo. Man visai nepatiktų savo pirkinius kraut į apsisintą vežimėlį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2011 07 31, 01:32)
na maniškis po pertraukėlės vėl atlieka reikaliukus ant puoduko, bet sauskelnes dedu ir neskubinu laiko. Iš tiesų tai, jei vesčiau visur jau be sauskelnių manau avarijų neišvengtume. Manau iki 1,5 m. tikrai dar naudosime sauskelnes dažnokai, nors supratimas po truputį ateina, pasodintas dažniausiai atlieka vienokį ar kitokį reikaliuką, bet naktim specialiai budint sodint manau ankstoka ir netikslinga.
Kalbant apie avarijas parduotuvėje, man vien pagalvojus, jei vaikis apsidirbtų parduotuvės pirkinių vežime besėdėdamas kažkaip nekaip atrodo. Man visai nepatiktų savo pirkinius kraut į apsisintą vežimėlį  doh.gif

Na, aš naktim specialiai nekeliu ir nesodinu. Jei jis nubunda - tai būtinai sodinu ant puodo, bet jei nubunda kas val. tai irgi nesodinu kas val., nes jis taip dažnai naktį nesisioja. Dabar naktį išmiega 6 val.sausas. Aišku pasitaiko dar visokių avarijų. Bet vat ryte atsikėlė, pasisiojo, pagėrė mamos pieno, atsisėdo pradėjo garsiai "a a a" sakyti ir akimis puoduko ieškoti. Pasodinau padarė.. Tad jei taip ir toliau - tai tikrai nebereiks pampių. Vakar pas draugę svečiuose buvom, su savo puodu. Prašytis nesiprašė, bet kai pasodinau iškart sysiu padarė. Tad išbuvom 3 val ir be avarijų.
Kas liečia parduotuves ir tolimesnes keliones, na.. Kol nesiprašo - tai tikrai sudėtinga su tokiu vaikučiu, bet kaip maniškis būna 2 val. nesisioja - tai galima apsipirkti ir namo dar sugrįšti be avarijų smile.gif Nors sakau, kad buvo jog ėjom namo, o pusiaukelėje prikrovė man vaikas į kelnes..
Atsakyti