QUOTE(simoselis @ 2011 07 26, 14:26)
Esu laaaaaabai savikritiška, tai savo pasirodymą įvertinčiau tarp 6 ir 7. Beje, jau mums išvažiuojant, priėjo viena pora iš pulko ir paprašė pabūt piršliais jų vestuvėse, tai labai gali būti, kad čia
vaiduoklensiuosi ir toliau
tai jau tikrai nusivertini, nes is pasakojimo atrodo ir prie desimto keleto pliusu neuztenka, o kur dar gyvas to irodymas - spontaniskas prasymas pirsliaut.
QUOTE(Helxa @ 2011 07 27, 16:25)
As tai jau nusprendziau dovana Jauniesiems padaryti tokia: Nupirkti pinigu medi(na tai tokia kambarine gele) ir ant jos pakabinti pinigeliu kuriuos zadejome dovanoti, tiesa dar nenusprendzoiau kiek
Pinigelius kazkaip susuksiu ir pakabisniu... Dar kazkieno minti pasoskoli nau is senesnes kazkurios temos...del nauotakos nesimo per tilta.. Jog papuosti 2 paspirtukus ir per tilta nuotaka su jaunikiu vaziuotu paspirtukais:)
kai nesiseke suorganizuot tokio pinigu medzio kaip planavau, galvojau ir as pirksiu ta gele, bet
pasirodo deficitas. Taip man ir reikia, kai viska palieku paskutinei dienai.
Kai pirsliavom ant baltojo tilto sutikom kitus jaun uosius su maximos vezimeliais
QUOTE(simoselis @ 2011 07 28, 15:24)
... kaip ir sakiau, mano
internec yr pac kiečiausias - Omni Connect NUŠAUK BRIEDĮ 3G
joooo, turim ir mes sita geri, prisimenu visus keiksmazodzius kai reik kazka pasiziuret nete
QUOTE(ievuze.t @ 2011 07 31, 23:15)
aš jau atrodo seniai šitam forume, ir seniai viskas suruošta, bet vis dar mane sugebate nustebinti, ir vis naujų negirdėtų idėjų atrandu, ir galvoju jau dabar daryčiau kitaip...
na as gal nedaryciau kitaip, kazkaip kiekvienai porai matau butent tuos dalykus ka ir dariau, bet va jau net gaila, kad nebus ka daugiau tuokt
nes tiek dar idomi minciu nepanaudota, o taip smalsu pamatyt israiskas, kai parengi staigmena.'
Pati tai labai laukiu nuotrauku, smalsu kaip is sono viskas atrode.
QUOTE(simoselis @ 2011 08 02, 18:59)
Prajuokinai
Gali pasirašyti, žinoma. Bet kas iš to? Ten jau veiksi ir kalbėsi pagal situaciją
Pvz. aš buvau kontraktą pasiruošusi, dešrų rinkes, maišus cukraus, miltų, ryžių ir t. t. Net nuotrauką po staltiese buvau pakišusi. Bet anas "pulkas" buvo toks
priklus, kad vistiek
bonką reikėjo ant stalo statyt
gerai kad tik tiek uztektu
o su gatves tverimu isivaizduoju is vis jokiu taisykliu. Mums neteko su tuo susidurt, tik pora mergyciu buvo prieje saldainiu prasyti, o siaip jokio reketo is svetimu