Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių klubas

QUOTE(simoselis @ 2011 07 29, 16:36)
Aga, man irgi vienas kitas milijons nepamaišytų biggrin.gif

milijona tai turiu bet jei praimsiu nebeturesiu drinks_cheers.gif liuks radau aciuuuuu
Atsakyti
Nu, kokios jus merguces bistros esat smile.gif Va, pora dienu nebuvau namie ir jau ziuriu nauji namai, labai aciu toms kas juos atidare:)
Siaip tai uzmaciau tokia nebloga ideja su palinkejimais vestuvem, tai- palinkejimu medis, nes dabar pati sunku gfalva kaip cia kazka su tais sveciu palinkejimais geresnio sugalvoti...

palinkejimu medis

Na, as irgi sakyciau, kad ta mintis su degtukais torte visai nebloga. Gal tos saldaines ir pabode, nors siaip kai kur dar zmonems tai vis dar idomu. smile.gif
Na, toms kurios iesko gintaro dulkiu, tai Kaune, Laisves alejoje, salia buvusio Merkurijaus, einant link Soboro, yra tokia dovanu ir suvenyru parduotuve, ten taip berods taip ir parasyta "Dovanos. Sidarbro, gintaro ir t.t. dirbiniai", tai, va, pirkau toks indelis, ten gal 50 gr (neparasyta), kainavo 12 Lt, nezinau brangu cia ar nelabai...Bet internete ziurejau tai berods brangiau buvau radus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitemaja1: 29 liepos 2011 - 15:43
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 07 29, 11:30)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  Dar galima iš sauskelnių mirksiukas.gif

taip taip maciau ir is sauskelniu, bet man kazkaip sauskelnes labiau kokiom krikstynom tinka...na aisku cia mano nuomone. O beje vestuvem ir taip islaidu nemazai tai is tualetinio siek tiek pigiau,,,matem pirkti tai kainavo apie 30lt o kai patys padarem tai kaina tikrai bent per puse mazesne... o atrode thumbup.gif bent daugelio reakcija tokia buvo tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neklauzadux @ 2011 07 30, 11:52)
taip taip maciau ir is sauskelniu, bet man kazkaip sauskelnes labiau kokiom krikstynom tinka...na aisku cia mano nuomone. O beje vestuvem ir taip islaidu nemazai tai is tualetinio siek tiek pigiau,,,matem pirkti tai kainavo apie 30lt o kai patys padarem tai kaina tikrai bent per puse mazesne... o atrode  thumbup.gif  bent daugelio reakcija tokia buvo  tongue.gif  smile.gif

Taip, Jūs teisi 4u.gif turėjo būti super. Sauskelnių tortą galima ne tik krikštynoms ar palankynoms dovanoti. Jis visai neblogai dėrėtų ir po kopūsto plėšymo, ir po vaiko vardo rinkimo. Galiausiai (ne į tema) kadangi aš šiek tiek susijusi su parasparniais, teko dovanoti jį naujokams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 07 08, 15:28)

Merginos, gal zinote kur Vilniuje galima nupirkti tokias taures ar kazka panasaus?
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
brangiosios svočiutės,užstrigau ties viena idėja gal galite padėti,sugalvojom kad jaunikis po langais dainuos serenada,o jaunoji po dainos iš penkto aukšto nuleis raktą,bet niekaip nesumastau,kaip gražiai pristatyti šią užduotį,iš anksto dėkoju už idėjas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2011 07 29, 12:46)
Labutis busimos svociutes  hi.gif

As tai jau pradedu stresuoti,kad niekas nepadaryta,o laikas eina... Pati saves nesuprantu bijau.gif
O dar ir neiseina.Bandau padaryti sampano etikete ir noriu ideti jaunavedziu foto. Kaip jus padarote,kaip idedate ju veidelius?
As bandau per PAINT,bet kad man niekas nesigauna  help.gif

Laba as etiketes cia dariau pati gali kokia nori padaryti ir isisaugoti,nuotrauka ikelti gali, galima ir parasyti kazka.. bet cia tik saldainiam, bet gal ir sampanui kokia rasi.. nzn dar neisekojau:) bet nebloga cia programele thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites SOS help.gif, kai darot akmenelius jaunavedziams, su kuo ant ju rasot visus tuos zodelius? galvoju kokia priemone eitu padaryti visus tuos uzrasiukus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijav @ 2011 07 30, 15:20)
Merginos, gal zinote kur Vilniuje galima nupirkti tokias taures ar kazka panasaus?
Aciu labai  4u.gif

Tikrai mačiau Vilniuje, Oze, kažkurioje iš indų parduotuvių. Dar galite paieškoti B. Radvilaitės g. esančioje švenčių krautuvėlėje (neatsimenu tikslaus pavadinimo). Ten daug ko rasite 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(just-me @ 2011 07 30, 22:13)
Mergaites SOS  help.gif, kai darot akmenelius jaunavedziams, su kuo ant ju rasot visus tuos zodelius? galvoju kokia priemone eitu padaryti visus tuos uzrasiukus.. g.gif

Nagų laku arba permanentiniu markeriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijav @ 2011 07 30, 15:20)
Aciu labai  4u.gif

as tokias turiu nupirkus Kaune ,Jonavoje tai tikrai yra,o va vilniui tai nesinau ax.gif
Papildyta:
sveikutes ,svociutes nu va noriu parodyti savo pazadu torta ,laukiu nuomoniu
http://www.part.lt/i...6f7c7267797.JPG
http://www.part.lt/i...4986ecc0847.JPG 4u.gif
Atsakyti
GAl kas galit ideti degtuku dezutes maketa man is pasto neatidaro ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 07 31, 09:09)
Tikrai mačiau Vilniuje, Oze, kažkurioje iš indų parduotuvių. Dar galite paieškoti B. Radvilaitės g. esančioje švenčių krautuvėlėje (neatsimenu tikslaus pavadinimo). Ten daug ko rasite 4u.gif
Papildyta:
Nagų laku arba permanentiniu markeriu 4u.gif

Aciu! 4u.gif
Ir dar klausimukas, kai ta pazadu torta darot, man tie gabaliukai torto didesni atrodo nei maketuke, kur paste yra..nes kai as atsispausdinau ant A4 formato lapo ir issilanksciau ta gabaliuka, man jis toks mazesnis pasirode nei jusu padarytu tortu..ar as klystu? o gal jus ant didesniu lapu spausdinat?
Atsakyti