Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių klubas

QUOTE(baltė @ 2011 09 09, 20:09)
Nors dabar jau retai ir besurasi, kas daro nuosekliai, nes pvz. koks keliaraištis ar puokštės metimas, tai visai ne LT vestuvių atributai

ai aš po teisybei tų "specifinių LT" atributų nė nežinau, nebent koks piršlio korimas. biggrin.gif O tas tekstas gražus ir prasmingas kiekvienai porai ir jis apskritai prie jokios tautos "nepririštas", nes yra tiesiog krikščioniškas.
O ŠR vertimų taip, yra ne vienas. Versta skirtingais laikmečiais. Kas iš lotynų kalbos vertė, kas iš originalo kalbų ir t.t., todėl jų nemažai. Vienas iš rimtesnių variantų King James Bible vertimai. Prasčiausi vertimai būna kur verčia filmuose ar blog'uose tiesiai nuo kokio angliško "filminio" teksto pažodžiui lotuliukas.gif nepažiūrėdami, kad praktiškai daugeliu kalbų tie vertimai yra padaryti nuo originalių teksto kalbų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 10 rugsėjo 2011 - 13:08
noreciau jusu paklausti kur naudojate vestuvinius pinigus??? Nezinau ar juos verta daryti?
Atsakyti
QUOTE(liudininke @ 2011 09 09, 12:05)
Mergaites, būsiu liudininke su vyru vestuvėse jau kitą šeštadienį, o turiu ti scenarijaus griaučius...labai norėčiau gauti svočių gmail passward? kaip jį gauti?
Dėkui iš anksto;)
Po vestuvių įkelsiu nuotraukų apie savo rankdarbius ir t.t. 4u.gif

QUOTE(dovalu @ 2011 09 10, 11:48)
Tkiuosi, sio savaitgalio svociutems sekasi puikiai, bent oras Vilniuje gerai. Kaip sekasi ruostis toms kurios dalyvaus kita savatgali ar jau ruosiates smile.gif. As jau pradedu ax.gif .
skaiciau sias temas ir vis kalbate apie svocios pasta. kas tai kaip galima i ji patekti? gal galite atsiusti slaptazodzius?? Dekui.

Merginos, jei bent jau paskaitytumėte pirmą šios temos žinutę, tai papildomų klausimų nekiltų:

QUOTE(simoselis @ 2011 07 26, 22:26)
Ši tema skirta pasidalinti asmenine patirtimi, o ne Jūsų el.pašto adresams vardinti ir prašymams atsiųsti scenarijų - tam yra AŽ.
Visų pirma perskaitykite visas temas, pažiūrėkite, kas turi scenarijus ar kitą Jus dominančią medžiagą ir kreipkitės į SM'ietį/ -ę asmeniškai.

Gerbkime viena kitą!
Svočių paštuko duomenys viešai neskelbiami, todėl visiems būtų geriau, jei kreiptumėtės į AŽ
4u.gif Naujokės, norinčios būti įtrauktos į sąrašą, temos pabaigoje (48-49 psl.) parašo, kada svočiauja

Aš jau po visko, sukelsiu kelias nuotraukėles pasirodyt, ką spėjau per tas kelias dienukes nuveikti ir kaip sekėsi, gal kam kils minčių. Šventė parėjo puikiai, na neturiu prie ko prikibti (o laikau save gana priekabia biggrin.gif )... Super kažkaip ir oras, ir ceremonija, ir šventė pati. Man teko ankstėliau grįžti namo iš šventės, nes laukė lelia mano namie su aukle smile.gif Bet šiaip smagu buvo. O mano minėti žodžiai, tai kaip bebūtų keista, skambėjo net kelis kartus ir keliomis kalbomis... Pradedant nuo to, kad kunigas juos citavo ir baigiant tuo, kad buvo angliškas sveikinimas su jais...

Nuotraukėlės
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2011 09 11, 22:56)
O mano minėti žodžiai, tai kaip bebūtų keista, skambėjo net kelis kartus ir keliomis kalbomis... Pradedant nuo to, kad kunigas juos citavo ir baigiant tuo, kad buvo angliškas sveikinimas su jais...

o man nekeista :]] Tai gal nebeverkei? biggrin.gif

Gražūs tavo darbeliai, kruopštūs.
Atsakyti
Ačiū... 4u.gif
Ne, neverkiau, bet kai kunigas sakė, tai labai širdį virpino... rolleyes.gif

Beje, labai turiu pagirti Kunigą Kęstutį (Vytauto bažnyčios), nes ceremoniją pravedė anglų ir lietuvių kalba smile.gif

Atsakyti
QUOTE(dovalu @ 2011 09 11, 23:12)
noreciau jusu paklausti kur naudojate vestuvinius pinigus??? Nezinau ar juos verta daryti?

Aš irgi neapsisprendžiu ar verta juos darytis... Pas mane stalo išpirkimo kontrakte yra: valiuta vyrams, brangenybės moterims. Tai nebent čia panaudočiau. Bet jei tik šitoj vienoj vietoj, tai gal tų šokoladinių monetų geriau pirksiu.
Kitos daro aukcionus, kur mokama su tais pinigais, dar kažkokių atrakcijų lyg yra..
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2011 09 12, 22:47)
Aš irgi neapsisprendžiu ar verta juos darytis... Pas mane stalo išpirkimo kontrakte yra: valiuta vyrams, brangenybės moterims. Tai nebent čia panaudočiau. Bet jei tik šitoj vienoj vietoj, tai gal tų šokoladinių monetų geriau pirksiu.
Kitos daro aukcionus, kur mokama su tais pinigais, dar kažkokių atrakcijų lyg yra..

mes naudojam kaip prizą už teisingą atsakymą
Atsakyti
QUOTE(vil-ma @ 2011 09 13, 09:41)
mes naudojam kaip prizą už teisingą atsakymą

As irgi buten sitai paskirciai nusipirkau juos wink.gif
Atsakyti
gal zinote kur Vilniuje galima isigyti prijuosciu? Nelabai randu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovalu @ 2011 09 13, 08:52)
gal zinote kur Vilniuje galima isigyti prijuosciu? Nelabai randu 4u.gif

Rankdarbių skyrelyje yra merginų siuvančių iš lino ir pan. Taip pat būna ir tose parduotuvėse, kur "uždeda" užrašus ant marškinėlių 4u.gif
Atsakyti
2011-09-24
Atsakyti
Kaip rugsejo 17d. svociutes laikotes? as jau pirma naktis kaip neissimiegojau, pradejau deliotis galvoj ka pasidarius, ko ne, tai baime virsu paeme biggrin.gif
Atsakyti