QUOTE(Hastalavista @ 2011 08 29, 20:59)
Taip kad, viskas priklauso visų pirma nuo nusiteikimo. Jei tikėsies, kad labai daug padės muzikantai, tai aišku, gali kilt didelių bėdų. O kai esi pasiruošęs blogiausiam - tada ir visai be muzikantų balius gali būti geras Man gal dėl to ir pasisekė vakaras, kad nuo pat pradžių tikėjausi, kad nieko gero su muzikantais nesigaus...
Jus teisi, as per daug tikejausi is muzikantu. Su jio kalbejau telefonu, man jis pasirode visai neblogas, gana profesionaliai pakalbejio, susideliojome programa, bet naturoje viskas gavosi atvirksciai , jis turbut nieko neuzrase ir viska pamirso apie ka teremes.
Ir dar vienas dalykas, as taip galvoju, jeigu tu eini groti pas zmones, tai tam turi gerai pasiruosti, tuo labiau uz tai pinigus imsi.
Pirsliene nera renginiu vedeja, organizatore, nera profesionale tokiu dalyku, pinigu uz tai negauna, o dar pati turi nemazai ju isleisti, todiel jai galima ir atleistina kazkokias klaidas, tam yra profesionalus vestuviu mizikantai kurie jai turi padeti, jeigu kazkas negerai.
Jusu atveju is karto buvo pasakyta, mes tik paprasti muzikantai, nevedame vestuviu, aisku ir pinigu turbut tokiu dideliu neprase, kaip musiskiai, uz 6 val. 2.5 tuks.
Per mano pacios vestuves muzikantu visai nebuvo, patis ta vadinama mixa padareme, bet is anksto perspejome pirsliene ir svecius, atitinkamai zmones is anksto ir nusiteike.
Is tos situacijios kuri susikloste man, as aisku issisukau, pravedziau viska ka buvau sugalvojusi, jaunieji liko labai patenkinti, jiems labai viskas patiko ka parosiau , labai man dekojo, tik visa tai, man kainavo labai daug nervu .
Jeigu zinociau is anksto, kad muzikantai neves vestuviu, nuo pat pradziu atimciau is jio mikrofona, atsistociau viduri sales ir dirbciau uz vedeja, siek tiek sugebejimu tokiu turiu