Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių klubas

QUOTE(kamilevilma 472 @ 2011 08 28, 18:55)
ceremonija viskas liuks-isenant is baznycios metem ziedlapius, tai paskui kunigas liepe nuo laiptu juos susirinkti,  doh.gif

o už šitai nereikėtų pykti, jei iš anksto neaptarta, kad yra kas pas juos tvarko. Vis tik ne vienos vestuvės per dieną būna, tai abipusis supratingumas nepakenktų.

O mes 13 superinėse vestuvėse buvom. bigsmile.gif Nereikia kaltint skaičiukų, tiesiog gyvenime visaip būna, tik kai tai atsitinka 13, tai ją žmonės ir kaltina, o kai 15 - ne dieną, o ką nors kita. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 08 28, 20:05)
o už šitai nereikėtų pykti, jei iš anksto neaptarta, kad yra kas pas juos tvarko. Vis tik ne vienos vestuvės per dieną būna, tai abipusis supratingumas nepakenktų.

O mes 13 superinėse vestuvėse buvom.  bigsmile.gif Nereikia kaltint skaičiukų, tiesiog gyvenime visaip būna, tik kai tai atsitinka 13, tai ją žmonės ir kaltina, o kai 15 - ne dieną, o ką nors kita.  lotuliukas.gif

tai wa kad turbut ir nieks neaptare,kad ir pati jaunoji nustebusi buwo,taj kad daugiau westuwiu ten ir nebuwo,prienu raj baznxtelej buwo viskas,beje as pati 13 diena gimus,tajp kad nepasakyąiau kad man ji nelaiminga ax.gif na buvo kaip buvo,nesakau kad buvo nesmagu,prisisoko,pridainavom kaip priklauso thumbup.gif thumbup.gif ,
Atsakyti
Labas darbstuoles, si savaitgali mes antra karta pirsliavom (pirma karta geguzi pirsliavom). Oras superinis, nuotaikos labai geros. Scenarijus buvo skirtingas nei pirmuju vestuviu, nes gimine bei draugai ta pati. Trumpai aprasysiu: Labai patiko visiems poperinis tortas. visiems linksma buvo per zaidima teatras (kur vaidinti reikia), taip pat zaidimas su saldytomis kojinemis. Gamtoje labai gerai atrode estafete su lastais. Vietoj nesimo per tilta vaziavome paspirtukasi, super nuotraukose atrodo. Pries pirmaji soki buvom sukure su pulku pasveikinima, ji skaiteme ir ant tapeto klijavome piesinius susijusius su tuo tekstu, tad gavosi nemazas paveikslas jauniesiems. o visu zaidimu metu dalinome atspausdintu pinigus su jaunuju foto ir vakare dareme aukciona is tu pinigu. pizas kuri loseme buvo paciu jaunuju ant drobes nutapytas paveikslas.
Su muzikantais sutarem tai buvo labai lengva vesti. Pirmosiose vestuvese tai buvo trintis su muzikantais tai buvo nelengva.
Jauniesiems labai patiko laiskas ganrui. Vestuviu spalva buvo oranzine, tad i didele deze nuo tv idejome 15 oranziniu balionu, ispudingai atrode. O antraja diena jauniesiems padejome dezute su pirmuoju kraiteliui, pries jiems ateinant.

Na tai tiek. Ruosiesi, ruosiesi, jaudiniesi, o cia sast kelios akimirkos ir praejo. Sekmes busimoms svocioms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2011 08 26, 07:31)
Ai gi skaiciau, kad jaunajam nakciai kazkas dovanojo kaklaraisti su sex pozom. Sakykit gal kuri matet, girdejot, kur toki dalyka gauti? O kas dovanojama tokiu atveju jaunajai? bigsmile.gif  Jaunikis tipo, kad kaip zmogus atrodytu jei netyciom kas pasibelstu i duris, o jaunajai kas?

As dejau i dezute jaunajam kaklaraisti su sex pozom (tik ten ne zmones pavaizduoti, o parsiukai, pirkau Gariunuose), o jaunajai verinuka is sirduciu ir siaip palinkejimas buti tokiems pat elegantiskiems ir graziems ne tik diena, bet ir nakti.

QUOTE(Dagilis @ 2011 08 28, 17:08)
Su liturginiais dalykais tai neturi nieko bendro, tai kaip kas išmano taip tas sprendžia. Dauguma atvejų man vis tik teko matyti jau po sakramento teikimo ceremonijos. Prie stalo. Ir logikos tame daugiau, nes jau realiai ta šeima sukurta. O įlindinėjimų su "procedūra" pačioje bažnyčioje liturgijos metu nelabai matau logikos. Nes liturginiai dalykai ir taip turi savo numatytą eigą. Na dar dar dar jau po visai visko...bet jei atvirai man gražiau ir prasmingiau, kai tai neina kartu ir tas židinys įžiebiamas visų brangių susirinkusių žmonių akivaizdoj prie stalo. O taip tai - negi ten jį ir vežiot degantį ar tuoj pat vos įžiebtą skubėt pūst. Kažkap man tai taip galvojasi. Man kažkaip nėra jokios būtinybės visų su santuoka susijusių tradicijų pult bažnyčioj įgyvendint.

Normalu, kad nuomones skiriasi smile.gif Jeigu situacija ideali visiems numatytiems "teveliai perduoda savo seimu zidinio ugni" tada labai grazu ir miela namuose, nors kai tai atidedama 12 val man niekaip nesuprantama. Kame cia grozis kai visi apgirte, nevisada ir demesi sukaupia? O jau toj situacijoj kai tevai issiskyre man is vis tai geriau atlikti baznycioje ir nematau cia jokio "ilindinejimo". Tai kaip tada su kitu daiktu sventinimais ne vestuviu metu? nieko cia prasilenkiancio su baznycios ceremonijom nematau, juk tiesiog tikiesi, kad pasventins tavo jau sukurtos (juk tai ir ivyko baznycioj) seimos zidini.

QUOTE(kamilevilma 472 @ 2011 08 28, 18:55)
Svekutes visos busimos ir buvusios svociutes  biggrin.gif  as jau po visko, pirsliavom 2011 08 13 diena, bet dar niekaip neatsigaunam.. tik dabar radau laiko prisesti po vestuviu, vis darbai darbai...

na buna tokiu dienu 4u.gif o jei zmones pakartot nori tai gali priimt sau kaip komplimenta ir veliau tik pasijuokt is tos dienos pokstu.
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2011 08 28, 21:46)
Normalu, kad nuomones skiriasi smile.gif Jeigu situacija ideali visiems numatytiems "teveliai perduoda savo seimu zidinio ugni" tada labai grazu ir miela namuose, nors kai tai atidedama 12 val man niekaip nesuprantama. Kame cia grozis kai visi apgirte, nevisada ir demesi sukaupia? Tai kaip tada su kitu daiktu sventinimais ne vestuviu metu?

Tai ką jūs kalbat nėra šventinimas. ;] Šventinti jei yra noro įmanoma (tik reiktų papildomai pasitarti), tai liturgiška, bet tai ne tas pats, kas kažkokių mistinių gyvenimo ugnių degimo apeiga ir šeimos židinio žiebimas.
Kaip tau pasakyt...nuomonės. Na gal ir jos, bet ne tik. Sakykim leisiu sau pasijausti šiek tiek nusimanančia liturginiuose dalykuose. O liturginiuose dalykuose be jokių nuomonių to nėra numatyta. Plius ta didžioji žvakė bažnyčioje yra ne kažkokia mistinė gyvenimo žvakė, o vadinamoji Velykų žvakė, vadinamasis Paschalas. Deganti liepsnelė ant jos simboliškai reiškia ne kažkokią abstrakčią, o Kristaus, tikėjimo šviesos ugnį. Nuo jos degamos žvakės Krikšto liturgijos metu, per pirmąją komuniją, kadangi pes šiuos sakramentus kalbama apie ikikščionijimą, t.y. kuo artimesnį ėjimą prie tos tikėjimo ugnies. Galų gale, kad imsiu ją ir nešiu kitiems. Krikščioniškoje santuokoje be abejo tas pats tikėjimas turi prasmės, bet kuris sakramentas be abejo statomas ant Kristaus, bet...ką reiškia simboline kalba toji žvakė jau rašiau. Jokios kitos prasmės į ją nededamos ir nereikėtų šito kažkaip imti ir iškraipinėti. Na nebent kažkokie "itin" tikintys sutuoktiniai pasitaikė, bet iš asmeninės patirties žinau, kad praktikuojantys kaip tik nesistengia improvizuoti su liturgija. Tai mano akim bandymas tai daryti, nepykit už išsireiškimą, būtų šioks toks nelabai supratingas kičelis. Ar būtina laukti iki dvyliktos, kol visi nusigers?... Tai apie ką mes kalbam...Publika, kuri visai nusigers iki dvyliktos, kol nenusigers nori pažaist su sakraliais dalykais? Tėvai išsiskyrę? O kas trukdo tiems tėvams savo vaikams šiltos šeimos židinio ugnies palinkėt? Ar seneliams? Ar kad ir draugams, koks skirtumas - matai konkrečią situaciją ir darai kaip toje situacijoje būtų šilčiausias ir prasmingiausia. Kristus tai apskritai nevedęs buvo. biggrin.gif Galų gale kas liepia laukti iki dvyliktos? Pasidarai pats kūrybiškai pragalvojęs kada tai atlikti. Ar pasitinkant, ar tik susėdus už stalo. Čia gi laisvos improvizacijos dalykai. Kodėl norisi improvizuoti kažką (atsiprašau, bet dažnai turbūt ir nelabai to prasmės suprantant) - būtent bažnyčioje, kur realiai tokioms improvizacijoms vietos nė nenumatyta ir daugiau liudija apie kažko nesupratimą... Tai realiai va tokia biski nuomonė, bet pagrįsta ne tik "patinka ar nepatinka", o pabandymu suprast ką tai konkrečioje situacijoje reiškia. O kai pasigilini, tai tos prasmės...man nelabai matosi. unsure.gif Dar paprašyt, kad vainikėlius bažnyčioj degintų ar gandrui laišką rašytų ties tuo momentu kur liturgijos metu prabylama apie vaikus.
Kunigas: "Ar sutinkate susilaukti...[...]
Sutuoktiniai: "Taip",
Kunigas: "Tai parašykime gandrui laišką"...

Ir dar per palaiminimą gintaro dulkėm pabarstyt...Močiutės nuo grožio turbūt verktų. biggrin.gif
Nesijuokiu iš jokių tradicijų, tiesiog man atrodo, kad kartais tiesiog nepagalvojama kam kur vieta ir laikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 28 rugpjūčio 2011 - 23:28
QUOTE(Dagilis @ 2011 08 29, 00:09)
Kaip tau pasakyt...


Mano nuomone, jus visiskai teisi, gintarai, balandziai ir netgi semos zidinys- visa tai tik simboliai, ir kiekvieno valia, kaip ka pateikti, vienus dalykus sureiksminti, labiau, kitus maziau.
Daznos musu vestuves ir paverstos i vestuvines svente zaidima, dauguma veiksmu akcentuota i emocija, tarsi dar, ir dar susiemocinti smile.gif Ir kiek tikrumo tame belieka?
Atsakyti
Labas rytas flirt.gif
Ir mes jau atveseliojom...
Na, ar norit pasakojimo????? mirksiukas.gif
Kadangi jaunoji yra mano sesuo, tai išvakarėse teko kelti kvalifikciją kulinarijos, patalpų dekoravimo bei floristikos srityse ax.gif Mano žilstanti galva panelę paduškaitę pasiekė tik apie vidurnaktį (beje, kaip ir visų trijų vaikučių, iš kurių 2 štukos (mergaitės) mūsų, o pabroliukas - vyresniosios dukros šokių partneris - skolintas)...
Mūsų rytas prasidėjo 5:30....Diena išaušo saulėta, gal tik truputį vėjuota. Kirpykla, makiažas. Pabūsiu nekukli, bet atrodžiau vartotina rolleyes.gif ......Taigi, be jokių lyrinių nukrypimų sulaukėm momento, kai visos (jaunoji, svočia, pamergės ir mama) gražios jau laukėm atvykstančio jaunojo su visa vyriška kompanija...Tiesa, muzikontai į jaunosios namus pasibeldė (tiksliau armoniką virkdydami įskriejo į butą), kaip tik tuo metu, kai aš visas savo grožybes į suknelę talpinau....Pasijuokiau, kad uoslę turi nerealią lotuliukas.gif Na ką, atsisėdau ant laiptų. Už nugaros paslėpiau širdelėm apklijuotą trilitrinį su jame ramiai sėdinčia varle. Rankoje balta nosinaitė - ašarom šluostyti....Taigi, užlipa visas bernužėlių pulkas švytinčiais veidais iki penktojo aukšto, o ten aš sobstvennoj personoj...Piršlelis kaip turi būti - prakalbą išrėžė, kad jaunosios atvyko. Na, o aš pareiškiau, kad vestuvių nebus...Burtai, kerai...ir va jums - varlė stiklainyje...Jaunojo akys suapvalėjo...pabroliukų irgi.....Taigis, tauškiu aš apie pabučiavimą....Na, jaunasis pasimuistė ir maždaug sako: "Gerai, duok - bučiuosiu"...Man tai buvo mažų mažiausiai netikėta tongue.gif (Gerai, kad su piršliu nesilažinau, būč lažybas prakišusi lotuliukas.gif ). Sako: "Galima aš ją žandan bučiuosiu?". Na, aš bandydama lenkt link to, kad apskritai tos varlės nebučiuoti (kad varlei streso kuo mažiau būtų), sakiau, kad tik į lūpas...Matyt jaunikis jau ne pirmą varlę bučiavęs yra, nes sutiko...Bet kol aš tą varlę iš stiklainio iškrapščiau lotuliukas.gif Greičiausiai ten ne varlė, o varlinas buvo, nes visai nerodė geranoriškumo ir noro būti laukan ištrauktas - šokinėjo, spardėsi, muistėsi, slydo man iš saujos....Pagaliau tvirtai aš ją(jį) suėmiau ir....jaunasis bac ir pabučiavo....Žodžiu, burtai išsisklaidė ir nuo bučinio iškart penkios jaunos panelės atvirto....Jaunasis išvardino pačius geriausius savo išrinktosios bruožus, kurie visoms tiko...Tada ėjom matuoti batelio... Porų pristatymas. Gėlyčių įsegimas pabroliams bei puokįtelių įteikimas pamergytėms. Beje, jauniausioji pamergytė žymiai greičiau įsegė gėlytę savo pabroliukui, nei gerokai vyresnės...Užkandom. Pulkas išdundėjo limuzino puošti. Tėvai (nors, prieš tai mušdami į krūtinę aiškino, kad ašarojimo nebus), vistik išlydėjo jaunąją rasotomis akimis....Papuošėm limuziną išvakarėse paruoštomis puokštėmis ir pajudėjom link CMB. Išlipus iš jo supratau, kad vistik kartais šiluma kaulus laužo...ir saldainius tirpina....Dar bandėm siūlyti, kad jaunieji apsigalvotų - nepasidavė mūsų vilionėms...Žodžiu, oficiali ceremonija, sveikinimai, nuotraukos. Tada visi į mašinas ir patraukėm parko link...Nešimas per tiltą. Užkandžiai. Žaidimai. Nors šiaip pulkas buvom 5 poros, parke prie mūsų prisijungė dar 4 poros draugų (gerai, kad aš motera zapaslyva ir buvau kaip tik 8 poroms žaidimus paruošusi ax.gif )... Sužaidėm kiniečius...Atrodė, kad taip nemažai džiovintų vaisių prikrovę buvom, o viena pora itin operatyviai juos sudorojo...Pasijuokėm, kad turbūt savaitę prieš vestuves nevalgę yra - pilvus vestuvėms ruošė lotuliukas.gif Skalbinių segtukus taip pat vyrukai gana energingai nuraškė....Tiesa, kad merginos saviškiams segtukų prisegimo vietų neišduotų, tai mes poras tarpusavyje sumaišėm. Dar žaidėm butelio perdavimą....Kas įdomiausia, tai šį žaidimą laimėjo jauniausias pabroliukas su viena iš merginų (ne pamergyčių). Ypatingai pasiteisino žaidimas - Atspėk, kas aš toks? Aš net juokiausi, kad turbūt jau ryt galėtume burti artistų grupelę...Vieni juokai kompanijai buvo pavaizduoti tokius daiktus kaip - stringai, boružė, šiltnamis, kefyras, taburetė...Vienitelis sunkesnis žodis buvo - lietuvaitė...Beje, Zuikute 24 - ar netyčia ne jūs parke šalia mūsų šventėte?????Tada nešimas per tiltą...Jauniausias pabroliukas suskaičiavo, kad mūsų kabinta spynelė buvo 105-oji...Raktus jaunasis išmetė į upelį (persiprašom už gamtos šiušlinimą)...Prieš tai apsižiūrėjęs, kad ne taip jau ten ir gilu....Tiesa, prieš nešant per tiltą, jaunasis jaunosios suknelės šleifą primynė....Ir šiaip, tos "uodego" labai jau nepraktiškas dalykas (vienos pamergytės suknelė irgi ją turėjo)..Pastoviai teko tą sąlyginį grožį kabliukais priseginėti, kol korseto juostelėmis jo nepririšau (nors....vistiek po vidurnakčio, primynus jaunosios padalkas, tai uodegą laikanti kilputė nutrūko ir teko keisti suknutę į paprastesnę)....Tiesa, jau po pasibuvimo gamtoje, tiek jaunoji, tiek ir vyriausia pamergytė keiksnojo savo aukštakulnius ir viena basomis, o kita pabroliuko nupirktais Croksais tęsė išvyką į bažnyčią.... rolleyes.gif
Na, ar tęsti toliau????? Gal jau pabodo skaityti?
Atsakyti
labukas nu ka teks ir man dar kart eit i svocias tik si kart bus zmoniu apie 40 smile.gif siaip du kart ejom tai buvo maziau zmoniu ir buvom tipo liudininkai mirksiukas.gif o db tiesiai sviesiai pirsliai ir taskas biggrin.gif vestuves bus spalio 28 diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2011 08 29, 09:50)
Na, ar tęsti toliau????? Gal jau pabodo skaityti?

Testi, testi!!!! biggrin.gif

Tai vis tik buciavo varle... maniskis manau neisdrystu... Nors ka cia gali zinoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2011 08 29, 09:50)
Na, ar tęsti toliau????? Gal jau pabodo skaityti?

Na na?? Kaip toliau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2011 08 29, 09:50)
Labas rytas flirt.gif

Na, ar tęsti toliau????? Gal jau pabodo skaityti?


kaip gi be pratesimo... o kaip sokiai su zirgais ir.t.
Atsakyti
Sveikutės svočiutės,

Mes jaqu irgi po veselės clap.gif Pirmiausiai noriu labai padėkoti visoms už puikias mintis ir pagalbą SUPERMAMOS jėga thumbup.gif
Žodžiu viskas praėjo pakankamai sklandžiai, aišku jaudulys savo daro, tai rankelės ir balsas drebėjo, bet viskas vyko daugmaž pagal planą, nors pabaigoje teko ir improvizuot, ypač, kai nekantrūs sveteliai patys jaunųjų tortą prasipjovė ar ryte ir sūrį sukramsnojo, nespejus nei už stalo atsisesti doh.gif
Labiausiai pasiteisino stečių palinkėjimai su cukraus gabaliukais user posted image
tik gal vėlokai mes prie jų priėjom, ne visi buvo jau pajėgūs parašyti lotuliukas.gif alc.gif na svarbiausia, kad jaunieji liko patenkinti mūsų darbu ir piršlelio niekas net nepakorė, nors turėjom pabėgimo planą biggrin.gif
O kai jaunieji jau nebesitikėjo iš mūsų jokių staigmenų, antrą dieną įteikėm jiems didelę supakuotą dėžę, iš kurios atidarius išskrido "gandras" prie balionu prikabintas thumbup.gif
Tai štai ir baigėm visą vasarą trukusį pasiruošimą ir kinkų drebinimą clap.gif Sėkmės visoms besiruošiančioms, einu į kitą temutę, nes savaitgalį reikia dar dukrytei krikštynas suorganizuoti doh.gif assa.gif
Atsakyti