QUOTE(Kulke @ 2011 08 19, 13:47)
Sekmes ir Jums (nedekokit)
As vat siandien jau savo garderoba susirinkau, pasimatavau, papuosalus prisiderinau, tik dar sukuosena reikia susirasti patinkancia Norisi kokio kuodo ant sono gal... Pagalvojau, kad puostes gal visai ant rankos noreciau ( kaip apyrankes) Butu labai patogu, nenumesciau, nepamesciau
Jus tikras ideju fabrikas Kazkodel manau, kad su jusu pajegumu ir fantazija, cia dar nepabaiga
Jei jaunikis tures buciuoti varle, tai jaunajai, kaip Eglei zalciu karalienei, atneskit zalti Sakykit viskas, senmerges ne tik tave, bet ir jauniki uzkerejo. Tik nieku gyvu siu dvieju gyviu kartu nesuleiskit, nes varle taps zalcio auka...
As vat siandien jau savo garderoba susirinkau, pasimatavau, papuosalus prisiderinau, tik dar sukuosena reikia susirasti patinkancia Norisi kokio kuodo ant sono gal... Pagalvojau, kad puostes gal visai ant rankos noreciau ( kaip apyrankes) Butu labai patogu, nenumesciau, nepamesciau
Jus tikras ideju fabrikas Kazkodel manau, kad su jusu pajegumu ir fantazija, cia dar nepabaiga
Jei jaunikis tures buciuoti varle, tai jaunajai, kaip Eglei zalciu karalienei, atneskit zalti Sakykit viskas, senmerges ne tik tave, bet ir jauniki uzkerejo. Tik nieku gyvu siu dvieju gyviu kartu nesuleiskit, nes varle taps zalcio auka...
Ir aš tokia idėją jauniesiems davai, kad arba man kažką ant rankos, kad nepamirščiau kur pasidėjus, o ir tampyti visur nereiktų....Arba tada jau nieko...Pati savo rožę atlapan prilipdžiau....
Na, o dėl idėjų...Smagu, kad patiko....Dar visą savaitę scenarijui šlifuoti turiu...Nors....man patinka ir improvizuoti...Kažkaip jaučiu, kad eilinį kartą, kiek ten visko parašyta, tai jau tikrai neskaitysiu, o labiau savais žodžiais sakysiu....Tada žymiai jaukiau ir be aplinkinių įtampos gaunasi.....
Žaltys????? Gal neeeeeee....Pas mus ir taip moteriškas gyvatynas bus