Labas rytas
Pagaliau atėjo PENKTADIENIS
Šio savaitgalio svočioms sėkmės ir gero oro...Ale vistik skėtukus tai prigriebkit
Mes sugalvojom, kad pas jaunąją atvažiavus, pirmiausia ant buto durų užklijuosim plakatą "Ieškomas jaunikis" - Apdovanojimas 100 000 000 pažadų.... Galvoju, jei turėsiu laiko, tai būtinai tas pėdutes padarysiu. Tik, kadangi visas veiksmas vyks daugiabučio namo 5 aukšte, tai juokiausi, kad geriausius bruožus apibūdinančias pėdutes dėsim ant pirmojo ir ant paskutiniojo laiptelio...Lai turėklais šliaužia...Čia aišku juokauju
O tada matuosim batelį. Mūsų laikas gana ribotas, tad ilgų ieškojimų ir spėjimų idėjos atsisakėm....
Taures mes pirkom 6vnt. komplektą. Įteiksim vestuvių metu dvi, o likusias su visa dėžute atiduosim jiems iškart po vestuvių...
O aš nuo vakar vakaro esu davolna davolna....Pagaliau radau trūkstamus 2 žirgus....Nepatikėsit, tik 9 aplankytoje parduotuvėje
Jau viltis buvo nutolusi maždaug iki Šiaurės ašigalio. Ir, kaip dažniausiai būna, "ant durniaus" nuvažiavom į Naujininkų Maximą. Maniškis liko laukti mašinoj... Aš kaip gazelė (na gerai, beveik kaip gazelė) užlėkiau į esantį antrame aukšte žaislų skyrių. Prie pliušinių žaislų aš juodbėrių žirgų neradau....
Einu, kažkokia moteriškaitė mergaičių papuošalus blizgučius apžiūrinėja. Dabar dėkavoju pati sau už savo cekavumą...Žvilgt, o ten apatinėj lentynoj už metalinės dėžės guli......4 žirgai.....Ech.....džiaugsmo pusė kelnių iškart....Taigi reikėjo patikrinti ar jie žvengia...Tai kaip užžvengė mano du žirgeliai duetu, tai pusę antro aukšto pirkėjų iškart atsisuko....O vaizdelis toks - stovi moteriškė beveik kaip šokiuose "kam virš 30-ties", laiko rankose du arkliukus, o šypsena tai nuo ausies iki ausies.
Sumokėjusi lekiu dokumentinį nudžiuginti. Turėjau idėja "nujoti" link mašinos....Na gal ir gerai, kad nejojau....Pakeliui link mašinos, viena pažystama kaip tik į parduotuvės aikštelę įsukinėjo...Na ji žino, kad lengvai trenkta esu, bet kad tiek, turbūt nesitikėtų
Taigi, pristatau - nuo vakar pagausėjęs žirgynas
O tai - 20ml likerio buteliukai (pirkti Lenkijoje). Skirta žaidimo laimėtojams.
Dar vienas prizas žaidimo laimėtojams...Nerealūs briedžiai (užrašų knygelės/lapeliai).
Ir pabaigai - apdovanojimas seselei už gerai vykdytas pareigas
Stalo komendantai dovanų gaus 1litro butelius.....Na žinot tuos, kur pienui laikyti...tokius išpieštus su karvytėmis. Idėja tokia, kad, jei jau sugebėjo stipriuosius gėrimus pilstyti, tai sugebės apsieiti ir su tokiais butelaičiais...
Gero penktadienio