QUOTE(Martynos mama @ 2011 08 17, 15:32)
O tai piršlys nepadeda?
Maniškis tai niurzga, cypia, kriuksi ir kitokius garsus leidžia....ale dirba Gal kartais labiau trukdo, nei padeda....ale juk vyrui svarbu, kad jo žodis paskutinis būtų.....Gerai, kad aš motera nekonfliktiška....na pamanykit - pabumbu kokių 20 minučių ir tada jau darom kaip aš noriu....elementaru
Maniškis tai niurzga, cypia, kriuksi ir kitokius garsus leidžia....ale dirba Gal kartais labiau trukdo, nei padeda....ale juk vyrui svarbu, kad jo žodis paskutinis būtų.....Gerai, kad aš motera nekonfliktiška....na pamanykit - pabumbu kokių 20 minučių ir tada jau darom kaip aš noriu....elementaru
Musu atveju tai as pati viska susiorganizuosiu, geriausia pagalba is pirslelio - nesimaisyti, ir aciu jam uz tai. Na nebent kokiais rankdarbiais galeciau vakare uzimti koki pazadu torta palankstyti , arba man detales iskarpyti
Beje, ka galima dar deti i ta torta be saldainiu? Pazada ir..? Ir koks popierius tinkamiausias tam tortui? Gal koks kietesnis?
Tiesa, dar skaiciau apie gintaro dulkes.. kam jos naudojamos? Kokia ju funkcija/tradicija? Kame esme?
Dar gi, pasidalinkite receptais , kaip neapsizliumti isleidziant jaunuosius is namu? Arba gal kas kokia humoristine kalba turit tarkim jaunikio isleidimui is namu? Nes jie tokie prie bajerio visi, pas nuotaka tai jau reikes kazka rimciau sneketi..