Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių klubas

QUOTE(Martynos mama @ 2011 08 17, 08:40)

Va cia tai pasiruosimas bigsmile.gif Jau matau ka kopijuosiu smile.gif Musiu musejus ir seilinukus pabroliams biggrin.gif
Atsakyti
Tęsiu dalinimąsi idėjomis toliau....
Šiuos žaidimus pasiruošėme žaisti gamtoje ir šventimo vietoje....Gal kuri pritaikysit ir Jūsų organizuojamai šventei...
1. Taiklumas. Žaidimas moterims. Moterys padalinamos į dvi komandas. Vienas komandos narys pastatomas už maždaug 10-15m ir tarp kojų laiko tualetinio popieriaus ritinėlį. Davus startą, pirmas eilėje stovintis asmuo su tarp kojų laikoma pompa (Pompa, kur kriauklėms atkimšti naudojama. Rankena į priekį) bėga link tualetinį popierių laikančio asmens. Tikslas – pataikyti pompos kotą į tualetinio popieriaus ritinėlio skylę. Pataikius, su pompa bėgęs žmogus perima popieriaus ritinėlį, o kitas – bėga su pompa tarpkojį iki savos komandos. Laimi ta komanda, kurios visi nariai greičiausiai įvykdo užduotį.
2. Kiniečiai. Kiekvienam dalyviui duodamos kiniečių lazdelės (skirtos maisto valgymui) bei lėkštėje įdėtas toks pats kiekis studentų maisto (galima naudoti riešutus, razinas ar pan). Laimi tas, kuris pirmas lazdelių pagalba suvalgo visus lėkštėje esančius produktus.
3. Voveraitės ir ąžuolai. Porinis žaidimas. Vyrai – ąžuolai, moterys – voveraitės. Skambant muzikai visi šoka. Nustojus muzikai groti, voveraitės skubiai „lipa“ į pasirinktą ąžuolą (t.y. vyras turi paimti ant rankų moterį). Ta voveraitė, kuri paskutinė įlipa į ąžuolą iškrenta kartu pasiimdama ir ąžuolą. Laimi paskutinė išlikusi pora.
4. Vyrų viliotinis. Vyrai sustoja priešais publiką. Kiekvienam jų įduodamos pirštinės (ne pirštuotos) bei nailoninės kojinės. Žaidimo esmė – mūvint pirštinėmis kuo greičiau apsimauti pėdkelnes jų nesuplėšius. Laimi daugiausiai ovacijų surinkęs dalyvis.
5. Striptizas. Porinis žaidimas. Dalyviai sustoja poromis. Vyrai mūvi triusikus, moterys ryši skarelėmis. Užgroja muzika – poros šoka. Nutilus muzikai partneriai pasikeičia turima apranga – moteris vyrui užriša skarelę, vyras moteriai užmauna triusikus. Iškrenta paskutinė tai atlikusi pora. Vėl užgroja muzika. Jai nutilus, partneriai keičiasi apranga. Žaidimas baigiamas, kai išaiškinama pora nugalėtoja.
6. Lankstumas. Du žmonės laiko ištemptą virvę maždaug akių aukštyje. Dalyviai sustoja eilute vienas paskui kitą (galima stoti poromis). Grojant muzikai, visi paeiliui lenda po ištempta virve. Pralindus visiems dalyviams, virvė leidžiama maždaug sprindžiu žemyn. Taip leidžiama tol, kol yra nors vienas, kuris pralenda po nuleista virve.
7. Šluota. Porinis žaidimas. Visi sustoja poromis. Vienas žaidėjas stoja su šluota. Grojant muzikai visi šoka. Sustojus muzikai, keičiamasi poromis. Likęs vienas šokėjas, šoka su šluota. Galimas variantas, kad tas, kuris lieka su šluota iškrenta iš žaidimo, kartu išsivesdamas vieną priešingos lyties atstovą. Likęs vienas partneris šoka su šluota. Tai gali būti tiesiog šokiai arba žaidimas.
8. Skalbinių segtukai. Porinis žaidimas. Vyrams užrišamos akys. Ant moterų drabužių prisegamas vienodas skaičius skalbinių segtukų. Laimi ta pora, kurios vyrukas greičiausiai nusega visus segtukus.
9.Pajėgumas. Kiekvienam žaidėjui duodamas šiaudelis. Priešais jį pastatoma stiklinė su gėrimu (pvz. vaisvandeniais, vandeniu, alum ar degtine). Skelbiama žaidimo pradžia. Per šiaudelį išgėrus gėrimą,padaromi 5 atsispaudimai ir įduodamas balionas pūtimui. Pučiama, kol balionas susprogsta. Laimi tas, kurio balionas susprogsta pirmasis.
10 Plunksna. Žaidėjai suskirstomi 2 komandomis. Pirmam kiekvienos komandos žaidėjui įduodamas šiaudelis. Ant grindų padedama plunksna. Maždaug už 10-15m. pastatoma kėdė ar butelis. Žaidimo esmė, kuo greičiau pučiant per šiaudelį nuskraidinti plunksną, įveikiant nustatytą ir kliūtim pažymėtą maršrutą, iki savo komandos. Laimi pirmieji įveikę kliūtį.
11. Ląstai. Žaidėjai suskirstomi 2 komandomis. Maždaug už 10m. stovi piršlys prieš vieną komandą, svočia – prieš kitą, rankose laikydami butelį ir stikliuką. Pirmas kiekvienos komandos žaidėjas maunasi ląstus (pripučiamus batus). Skelbiama žaidimo pradžia. Avintis ląstus žaidėjas bėga iki piršlio ar svočios ir išgeria taurelę. Išgėręs lekia atgal prie komandos. Atbėgęs nusiauna ir perduoda ląstus antram žaidėjui. Tas kartoja pirmojo veiksmus – lekia, geria, grįžta, perduoda ląstus trečiajam. Laimi ta komanda, kuri pirmoji išgeria gėrimo butelį.
12. Šiknakrutis. Žaidėjui prie nugaros pririšama servetėlių dėžutė, kurios viduje sudėti stalo teniso kamuoliukai. Žaidimo esmė, įvairių judesių pagalba kuo greičiau iš dėžutės išpurtyti kamuoliukus. Laimi pirmasis tai atlikęs.
13. Sveikinimas. Vienas dalyvis vyras ir viena asistentė moteris. Rekomenduojama ne daugiau nei 3 vyrai su asistentėm. Kiekvienas žaidėjas turi palinkėti jauniesiems „laimės, meilės, džiaugsmo ir santarvės“. Asistentė išlupa viena čiupa čiupsą. Jį laikydamas burnoje, žaidėjas kartoja linkėjimą. Palinki kiekvienas iš žaidėjų. Išlupama po antrą. Laimi tas, kuris su didžiausiu kiekiu čiupą čiupsų burnoje sugeba aiškiausiai pasakyti palinkėjimą jauniesiems.
14. Malonumas. Porinis žaidimas. Moterys susodinamos ant kėdžių. Kiekvienai jų duodamas nepripūstas balionas. Moteris deda balioną tarp kelių. Žaidimo esmė - vyras, nenaudodamas rankų, turi pripūsti balioną. Laimi ta pora, kurios balionas susprogsta pirmasis.
15. Atspėk kas aš toks. Dalyvių skaičius neribotas. Dalyvis išsitraukia lapelį su užrašytu veikėju (gyvūnu, daiktu ar pan.). Neištardamas nei žodžio, turi pavaizduoti taip, kad kiti atspėtų kas jis toks.

Gamtoje žaisim 2 (kiniečius), 8 (Skalbinių segtukus) ir 15 (Atspėk, kas aš toks) žaidimus.
Sesei (jaunajai) pažadėjau, kad užimtumas svečių garantuotas....Jei ką (turiu omenyje kuris iš jaunimėlio padauginęs durnavoti pradės), aš šluotą turėsiu - supykus skraidyti pradėsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martynos mama: 17 rugpjūčio 2011 - 09:56
Martynos mama kaip šauniai pasiruošusi,

aš savo nuotraukas sukelsiu po veseliu pasidarisu ir jau nemažai,laiko tik mažai liko, bet tikiuosi spėsiu sudėlioti viską į vietas
Atsakyti
Dėkui ax.gif Dar yra ką nuveikti....Kadangi sužinojau apie šias pareigas gerokai iš anksto, tai buvo laiko pasiruošti. Bet jaučiu, kad vis tik nutiks kaip visada - viską "damušinėsiu" paskutinę naktį. cool.gif
Gal kuri Vilniuj nebrangiai statybininkų šalmą pirkti matėt?
Tiesa, šįkart atsisakėme centų rinkimo iš grūdų (arba kruopų). Sugalvojom šį kartą daryti taip. Surinkom abiem po vienodą skaičių monetų (pvz., 10 po 1 centą, 7 po 10centų, 4 po 20ct ir t.t.). Gavosi dvi krūvelės vienodų monetų. Nupirkau puskojines. Supylėm į jas centus. Taigi, piršlys ištrauks "savo santaupas" ir lieps kiekvienam iš jaunųjų sudėlioti monetas pagal nominalus. Kuris greičiau tai atliks, vadinasi - geriau pinigus pažysta. Tas ir valdys šeimos turtą. O tada viską supilsim į tokią taupylkę ir padovanosim jauniesiems.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2011 08 17, 14:04)

Gal kuri Vilniuj nebrangiai statybininkų šalmą pirkti matėt?
Tiesa, šįkart atsisakėme centų rinkimo iš grūdų (arba kruopų). Sugalvojom šį kartą daryti taip. Surinkom abiem po vienodą skaičių monetų (pvz., 10 po 1 centą, 7 po 10centų, 4 po 20ct ir t.t.). Gavosi dvi krūvelės vienodų monetų. Nupirkau puskojines. Supylėm į jas centus. Taigi, piršlys ištrauks "savo santaupas" ir lieps kiekvienam iš jaunųjų sudėlioti monetas pagal nominalus. Kuris greičiau tai atliks, vadinasi - geriau pinigus pažysta. Tas ir valdys šeimos turtą. O tada viską supilsim į tokią taupylkę ir padovanosim jauniesiems.

user posted image

Geras lotuliukas.gif As turbut nulusciau prie stolo is juoko pamacius kaip pirslys savo "santaupas" is kisenes kojineje traukia lotuliukas.gif Ideja super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2011 08 17, 13:22)
Geras  lotuliukas.gif  As turbut nulusciau prie stolo is juoko pamacius kaip pirslys savo "santaupas" is kisenes kojineje traukia  lotuliukas.gif  Ideja super  thumbup.gif


Teisybę pasakius, būtent tokio efekto mes ir tikimės thumbup.gif
Papildyta:
Ir dar viena idėja...Kažkaip pamanėm, kad Sirtakį arba Gulbių ežerą šokančiais pabroliais jau nieko nebenustebinsi...Taigi, mūsų pabroliukai šoks pagal Ruslanos "Wild dances" (berods taip ta ukrainietės Eurovizinė daina vadinasi). Šiandien pirksim arklius (kur ant ilgo koto pliušinės arklių galvos pamautos. Paspaudus arklio ausį, pasigirsta žvengimas). Tais arkliais (sorry - žirgais) nešini vaikinukai įlėks į aikštelę mojuodami žaisliniais kardais...Pasimaivys trečdalį dainos, o tada piršlys prie jų prisijungs (maniškiui neduok pavalgyt...oj - nusišnekėjau...duok ir pavalgyt ir tik leisk pašokti ilgai ilgai...) ir įtrauks visus svečius....Tiesa, pamergės prieš pabrolių pasirodymą dainuos šeškių dainą "Supermergaitės" (žodžiai jau atspausdinti). Aš tai jau net matau, kad mano mažoji ne tik kad garsiausiai iš visų dainuos, bet dar ir vaipysis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šaunuole Martynos mama clap.gif clap.gif clap.gif
Manau pasiskolinsim idėją apie centų sudėliojimą, dar nematytas reikalas. Ir dar gal kokį žaidimuką nuvogsim mirksiukas.gif
aš tai nžn kaip čia viską suspėt... na bet teks pasistengt smile.gif
Atsakyti
Visada prašom...Nebent idėją užpatentuoti spėčiau... lotuliukas.gif
Spėsi....Kai jau laikas spaudžia, tai nori nenori, gali negali per galvą vertiesi.... rolleyes.gif
Atsakyti
teks pradėt bemiegių naktų sezoną biggrin.gif nes dieną su mažium tai čia nepasikrapštysiu su visokiais niekučiais smile.gif
Atsakyti
Neberandu zodziu kokius reikai sakyti iteikiant skarele, kocela, tarka ir spastus, gal kuri kur užmatet
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2011 08 17, 14:27)
teks pradėt bemiegių naktų sezoną biggrin.gif  nes dieną su mažium tai čia nepasikrapštysiu su visokiais niekučiais  smile.gif


O tai piršlys nepadeda? rolleyes.gif
Maniškis tai niurzga, cypia, kriuksi ir kitokius garsus leidžia....ale dirba lotuliukas.gif Gal kartais labiau trukdo, nei padeda....ale juk vyrui svarbu, kad jo žodis paskutinis būtų.....Gerai, kad aš motera nekonfliktiška....na pamanykit - pabumbu kokių 20 minučių ir tada jau darom kaip aš noriu....elementaru nail.gif
Atsakyti
Sveikos visos, biggrin.gif
na ir greitos Jūs čia, Nebespėju skaitinėti, nes puslapiai pildosi greičiau nei galiu prisėsti. g.gif Pati į liudininkes einu rugsėjo 3 d. Pradžioje sakė lyg ir nieko nereikia, o dabar jaunieji jau ir vieno dalyko nori ir kito. Tiesiog apėmė panika kad nieko nespėsiu. Tad ačiū visoms už idėjas. Po visų švenčių sukelsiu savus pasiekimus ir darbelius, kurie dar tik dėliojami.

Na pirmai pradžiai galiu pasidalinti idėja su šeimos židiniu. Kadangi žinau, kad tradiciniai židiniai maniškiams netiks, tai nusprendžiau sužaisti kitaip. Nupirkau kvadratinę žvakę su keturiais knatais. Kiekvienas iš tėvelių užsidegę plonas ilgas žvakeles uždegs kiekvienas po knatą. Gausis keturios liepsnos viename. Ta žvakė bus patalpinta į aukštą taurę (ji pakankamai didelė). Po to kiekvienas tėvelis į tą taurę pils po truputį gintaro dulkių ir linkės jaunai šeimai santarvės, laimės ir t.t.

Sėkmės visoms ir ačiū smile.gif
Atsakyti