QUOTE(ievuze.t @ 2011 08 10, 17:46)
mes dvyliktai valandai darėm taip. padarėm degantį taką (papuošti puslitriukai, pripilti smėlio ir tabletėmis žvakutėmis... aš norėjau dar iš žvakučių padaryti didelę širdį, kurioje turėjo stovėti jaunieji...
tai va, vienas, kas buvo sunkiausia - stalo išpirkimas. Užsėdęs buvo mano dėdė, toks užsispyręs, nieko nesiklausė, į mįsles atsakė teisingai, nėjo susišnekėt, ir židinį davėm neužpučiamą, ir siūlėm, kuris jaunikis ilgiau jaunąją išlaikys, ir siūlėm į pirmąją naktį išleisti - nieko nesiklausė...
tai va, vienas, kas buvo sunkiausia - stalo išpirkimas. Užsėdęs buvo mano dėdė, toks užsispyręs, nieko nesiklausė, į mįsles atsakė teisingai, nėjo susišnekėt, ir židinį davėm neužpučiamą, ir siūlėm, kuris jaunikis ilgiau jaunąją išlaikys, ir siūlėm į pirmąją naktį išleisti - nieko nesiklausė...
as irgi turejau tokiu planu del tako ir sirdies, maniau idarbinsiu visus svecius, kad nusviesti jauniesiems kelia, deja ir vieta kurioje svesim kiek kitaip isivaizdavau, ir lietus pokstus krete, o ir laiko nebutu uzteke iki dvylikos suspeti. Gaila, bet kartais grazios mintys taip ir lieka neigyvendintos. Uztat ta taka nutiesiau jauniesiems i lova
del stalo ispirkimo. Nu sunkiai valdomas procesas, net ir turint liezuvi. Tai net ir nezinau ar verta tiek darbo ideti. Vienas kitas akcentas labai grazu ir idomu, bet kai pasiziuriu kiek jus darbstuoles tam skiriat laiko ir pinigu tai net gaila jusu ideto darbo, nes nezinai su kuo susidursi
QUOTE(Vaida_85 @ 2011 08 11, 14:27)
tik vaikelio lyti mes darem su saldainiais mes turejom mazyti pinta krepseli pridejom saldainiu oant rankenos buvom uzmove kepurele o is sonu po batuka su rausvu ir melsvu kaspineliu ( toks komplektukas maximoje kepuryte ir batukai - kojinytes).
pirslio maskuote. Mums neteko tuo uzsiimti, matyt nieko neprisimelaves, nekore
As taip pat lengvinau sveciams dalia spejant vaikelio lyti. Gal ir smagu tas pinigeliu metimas i kojinaite, bet as atsisakiau, bet kokio reikalo su pinigais, jau rodziau gaminta leliuka ir jo sortuku kisenej buvo lapeliai kudikio vardams siulyti. Taigi uz kokia lyti balsavo toki varda rase ir i tos spalvos kojinaite dejo. Gaila, bet ta atrakcija mums nustume gerokai po vidurnakcio ir pilno rato lelius neapkeliavo. Antroms vestuvems ketinau idarbinti busimus krikstatevius. Jiems iteikiau ir krepselius su saldainiais ir lepelius vardams rinkti. Krepseliai stala apkeliavo akimirksniu. Vat ir supras kaip gudrus, kada kas tiks
QUOTE(spaNguolė @ 2011 08 13, 22:39)
Susipainiojau su 12 val. atrakcijom:
vainikėlio deginimas, nuometo nuėmimas, fejerverkai, puokštės/keliaraiščio metimas.
Kokia seka turėtų būti? ar viską po 12 val fejerverkų? .
Neberandu pas save vieno žaidimuko. Kur jaunieji surašo kokios joms dainos patinka, tada muzikantas groja, o aš berods pasakau ką kiekvieną daina reiškia: kažkas apie pirmą bučinį ir pan.
Gal kas po ranka turit ir galit pasidalinti?
vainikėlio deginimas, nuometo nuėmimas, fejerverkai, puokštės/keliaraiščio metimas.
Kokia seka turėtų būti? ar viską po 12 val fejerverkų? .
Neberandu pas save vieno žaidimuko. Kur jaunieji surašo kokios joms dainos patinka, tada muzikantas groja, o aš berods pasakau ką kiekvieną daina reiškia: kažkas apie pirmą bučinį ir pan.
Gal kas po ranka turit ir galit pasidalinti?
Na fejerverkai kaip fejerverkai, 12 Ir persiritam i kita diena. Taigi bent jau man atrodo, kad visos kitos atrakcijos turetu buti po 12 ir kas po ko tiksliai ne nezinau, bet kazkaip dejau kaip man atrode graziau. Pirmiausia atsikratem puokste/keliaraisciu, tada issegem vainikeli, o tada ir nuometas nereikalingas.
Vainikelio nedeginau nei vienose vestuvese, tiesiog idejau i dezute. Pirmose vestuvese sale surakintu sirdeliu, juk ne kur kitur o cia paliko savo jaunyste o antrose vestuvese antra diena jaunasis ruteles atsinese svarko kisenej, idejom i skrynute ir prisakem saugoti.
Paieskosiu to zaidimo su dainomis, tikrai zinau, kad issisaugojau, tik klausimas kur
QUOTE(spaNguolė @ 2011 08 14, 21:54)
Kaip jum mintis, kai jau įšventinam į šeiminkus, tai abiem uždėti prijuostes? prijuostė gal bus naudojama ,o va kepurė ar skrybelė kokia tai vargu .
pagal mane kiekviena nauja mintis sveikintina, jei tik ja graziai idomiai pateikti. Juk ir mazesne tikimybe, kad jauniesiems tai n kartu matyta, ir tikrai pritaikyta jiems (nebent jaunajam virtuve kelia siauba o jei jie vienodai nusiteike dalintis darbus tai salia prijuostes ir plaktuka su vinimis abiems iteikt gali
QUOTE(elwa @ 2011 08 15, 12:03)
Mes laišką gandrui siuntėm nuo trijų mergelių tilto (Kaune) lėktuvu
Mes irgi skraidinom, tik bijojau but apkaltinta siukslinimo tai laiskucius dariau mazesnius ir teksta siek tiek keiciau, kad jaunieji galetu patys isirasyti, ko uzsipraso is gandro. Kadangi abu tokie artistiksia tai dar buvo smagu ziuret kaip viens nuo kito megino nusiziureti