l'una, labai gražiai atrodei, mano suknelė irgi raudona buvo
Papildyta:mes dvyliktai valandai darėm taip. padarėm degantį taką (papuošti puslitriukai, pripilti smėlio ir tabletėmis žvakutėmis), kuriuo ėjo jaunieji, grojo Bryan Adams "Everything I do", mes su piršliu deklamavome meilės priesaiką, jaunieji paleido žibintus, visi pasidalinome po taurę šampano. Paskui iškart sekė originali Traviata, ir prasidėjo fejerverkai. Visiems labai patiko, fejerverkus pirkom iš
http://www.fejerverkai.info/visi buvo sužavėti. aš norėjau dar iš žvakučių padaryti didelę širdį, kurioje turėjo stovėti jaunieji, bet pamergės atkalbėjo, sakė užpūs vėjas, tad širdį padarėm jaunųjų valsui,o lauke tik tą taką.
Papildyta:man vis dar sunku suvirškinti viską, kas buvo prisimenu taip gabalais, mintimis stengiuosi sudėlioti
tai va, vienas, kas buvo sunkiausia - stalo išpirkimas. Užsėdęs buvo mano dėdė, toks užsispyręs, nieko nesiklausė, į mįsles atsakė teisingai, nėjo susišnekėt, ir židinį davėm neužpučiamą, ir siūlėm, kuris jaunikis ilgiau jaunąją išlaikys, ir siūlėm į pirmąją naktį išleisti - nieko nesiklausė, ir ant kontrakto nenorėjo pasirašyti...galų gale pasakiau, kad siūlom 1 mln.eurais, jei nenori, nereikia, mes išeinam, už tokią sumą rasim, kur pašvęsti
tada kiti svečiai įkalbėjo stalą užleisti...bet prieš traukiant iš lagamino pagal kontraktą pieną, energetinį, mineralinį ir t.t., vis tiek ant stalo turėjom po plečkikę padėti, kaip įrodymą, kad kontraktas teisingas. mano reziumė - nemažai išleidau tom apgaulėm (pirkau pieną, 2 mineralinius, mažiuką brendį, energetinį, ir šokoladinių pinigų eurinių, 2 plečkikes, taip pat dariau karolius iš saldainių ir makaronų, žvakę, neužpučiamas žvakutes) būtų gal paprastai užtekę kelių butelaičių. man atrodė, kad stalo išpirkimas toks savotiškas žaidimas, bet mano dėdė, tai gadino visą spektaklį...
o ausko puodą eurais dariau taip. į puslitriuką pridėjau tų šokoladinių pinigų eurais, pasidariau etiketes, ir puslitriuką apklijavau.