QUOTE(Esposita @ 2011 08 08, 09:58)
Savaitgalį su draugėm leidom kaimo turizmo sodyboj "Prie Klykio". Viskas buvo nuostabu - kompanija gera, puikus oras, nepaisant arogantiško sodybos šeimininko viskas buvo tikrai
čiki. Toj pačioj sodyboj turėjo vykt vestuvės. Mergaitės mane per dantį vis patraukdavo, kad eičiau ten pavadovaut ir šiaip pusiau juokais ketinom eit tvert kelio. Sulaukusios vestuvininkų, aptarinėjom svečius, nuotaką ir pan. Mes netrukdėm jiems, jie netrukdė mums. Ilgai naktinėjom, todėl ir kėlėmės ryte gana vėlai. Terasoj siurbčiojom kavą, o aš vis spirgėjau šokti į ežerą, bet mergaitės mane vis ragino neskubėti, dar pabūti. Plepėjom, juokėmės iš besiridinėjančių girtų vestuvininkų. Staiga atbėgo draugės dukrytė ir pasakė, kad atvažiavo gaisrinė. Mes sujudom, pagalvojom, kad dega kažkas, bet kai gaisrininkai pasileido bėgti link ežero, abejonės išsisklaidė - kažkas skęsta
Tada prasidėjo girtų diedų aiškinimai, rėkimai, keiksmažodžiai,
vienžo,
balaganas Naras neilgai trukus ištraukė skenduolį. Kiek supratom, jis dar buvo gyvas, todėl prasidėjo gaivinimas - trys vyrai pasikeisdami darė širdies masažą ir dirbtinį kvėpavimą. Tai užtruko kone valandą, bet man atrodė, kad visą amžinybę. Negalėjom žiūrėti į merginą, kuri tuo metu tik sėdėjo apatiškai nuleidusi galvą. Šalia sutrikusi glaustėsi gal 5-6 metų mergytė. Jūs neįsivaizduojat, kokia atmosfera tvyrojo tarp mūsų, dar dabar ašaros kaupiasi
Nuotaka desperatiškai lakstė susiėmusi už galvos, mačiau, kad net cigaretę traukė paskui. Per visą tą laiką meldžiausi, laikiau sugniaužusi kumščius, net paskaudo. Bet tai nepadėjo - visa gelbėjimo komanda nuleido rankas ir išėjo
Tada prasidėjo pati liūdniausia, mano manymu, scena - mergina nuėjo ant lieptelio, atsiklaupė, apsikabino to vyro galvą ir taip prabuvo visą laiką, kol neatvažiavo jo isivežti... Nebelaikė nervai bežiūrint...
Prieš išvažiuojant norėjom paguosti jaunuosius, pasakyti, kad jei gyvenimas taip prasidėjo, tai nereiškia, kad toks ir bus visąlaik. Bet ką tu - jaunikis visas
gatavas, linksmas, šoka
Sužinojom, kad velioniui buvo 22 metai, nemokėjo plaukt ir, žinoma, buvo girtas... Ką čia ir bepridursi
Nors tų žmonių nepažįstam, bet šitas įvykis labai sukrėtė. Čia buvo pamoka visiem - nepalikti girto žmogaus be priežiūros