Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(Semilga @ 2011 09 26, 11:33)
Aisku.Aciu 4u.gif ten tai nemoku apsipirkineti mirksiukas.gif  4u.gif

aš vienos padėvalkės vtrinoj su etiketėm mačiau
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 26, 17:18)
aš vienos padėvalkės vtrinoj su etiketėm mačiau

tai,matyt, ir ten buna,bet ne visur verysad.gif Gaila,man neteko matyti...O pardavimui mano dydzio niekas kaip ir neturi, kiek"budziu" forume ar klausiu... verysad.gif Jei kas uzmatysit W10, buciau dekinga,jei pranestumet i Az
Atsakyti
Sveiki, mane domina CrocsTone Skylar Flat modelis. Sakykite, jeigu turiu problemu su keliu del ko net tenka riboti sporta ar nekenktu man sie batai? Nes kaip suprantu jie nepaprasto pado ax.gif
Atsakyti
Gal kas zadat uzsakineti is crocs.com? Prisijungciau.
Atsakyti
Mergaites, kaip sie batukai? patogus? kokia pedai tinka - siaurai ar placiai? ir kaip su dydziais - su 40 turbut imti uk8?

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Gailiute @ 2011 09 29, 02:37)
Sveiki, mane domina CrocsTone Skylar Flat modelis. Sakykite, jeigu turiu problemu su keliu del ko net tenka riboti sporta ar nekenktu man sie batai? Nes kaip suprantu jie nepaprasto pado ax.gif

As turiu tuos didesnius, tai tie padai nieko ypatingo - tikrai su jais nelinguosit biggrin.gif as po namus tasau - patogu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 29 rugsėjo 2011 - 16:24
Merginos gal kuri susiduret su tokiai vaikiskais crocs dydziais? cia amazon.com radau, bet nesurpantu ar cia cm ar kas?

17.5M
19.5M
20M

Atsakyti

Mergytes gal kuri norit jungtis siems batukams i kompanija 3 uz 2 kaina
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2011 10 02, 09:06)
Mergytes gal kuri norit jungtis siems batukams i kompanija 3 uz 2 kaina
user posted image

o kokia kaina iseitu vienos poros tuomet g.gif
Atsakyti
Aah man ir idomu, kokia tada kaina gaunas su viskuo? smile.gif
Atsakyti
Merginos, norejau paklausti, ar dar gamina siuos batukus Crocs Claire ?
Nes kiek ziuriu internete , niekur ju nera pirkti jau verysad.gif
o gal dar bus? kaip manote?
Atsakyti
Labas vakaras, reikia patarimo...
galvojau įsigyti Crocs Berryessa, bet kiek skaitinėju.. Jie labiau vėlyvam rudeniui, pliusinei temperatūrai... O reikia žieminių doh.gif
Ką daryt? g.gif Yra šilti, neperšlampami crocsai?? Ir prie klausimo dėl Berryessa-jie tikrai ne žieminiai? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliockas @ 2011 10 03, 20:21)
Labas vakaras, reikia patarimo...
galvojau įsigyti Crocs Berryessa, bet kiek skaitinėju.. Jie labiau vėlyvam rudeniui, pliusinei temperatūrai... O reikia žieminių  doh.gif
Ką daryt? g.gif  Yra šilti, neperšlampami crocsai?? Ir prie klausimo dėl Berryessa-jie tikrai ne žieminiai? Ačiū 4u.gif

Ir mane domina mirksiukas.gif Nes, matau,kad Nadia be sansu isigyti...tai tada ant siu metausi..., tik kaina nemaza, tai idomu,kiek pasiteisina batai rudens-ziemos metu...kad ir dabartiniams orams,kai pliurzos..Kas nesiojate, ar esate patenkintos?ta zomsa neapsitrina? nes ziuriu,kad mano vyro batu siek tiek ji pasisiause nesiojant.Aciu uz atsakymus:mirksiukas: 4u.gif
Atsakyti