Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(airiukaz @ 2011 09 22, 07:42)
Jei nesiojate 39 dydi, jums tiks W9. W10 bus dideli. As taip pat nesioju 39, pirkau W9, tai kaip tik.

Ačiū. Aš open.24 pasižiūrėjau, kad Winter Boot pamažinti dydžiai, todėl ir suabejojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanėlė2: 22 rugsėjo 2011 - 17:54
QUOTE(niekieno @ 2011 09 22, 15:52)
Jei dar  reiks, vakare galesiu ismatuoti smile.gif

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
aš tap saubingai dėviu batus, kad man visada užtrauktuka nusitrina ir išyra. Baisiausia kad žeminukų crocsų visines siūles nutryniau "winter boots" ta dabar galvoju, ar man atlaikys dar vieną žiemą. Gal yra kam tap nutikę? Pas mane toj vetoj kur ta "oda" ir medžiaga jungiasi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2011 09 21, 18:03)
sveikos,gal kuri turite tokius W 10 dydi?gal galite ismatuoti auliuko virsu blush2.gif
labai tokiu noriu,bet bijau,kad koja gali nelisti doh.gif
user posted image

As situos su savo storoka blauzda matavausi ir tilpo kuo puuikiausiai, bet cm nepasakysiu, nes pirkinys dar kazkur pakeliui europoj smile.gif

QUOTE(garbanėlė2 @ 2011 09 21, 20:30)
Sveikos mamytes, labai noriu Winter Boot batuku tik nežinau kokį dydį rinktis nešioju 39. gal patarsit ar W9 ar W10

Mano koja 39, tai kai matavausi visus is eiles zieminius man berrysia tiko W9, o wintwr boot man 9 laisvoki, ant kojos maloniau W8 buvo. Bet jei norisi storesne kojine apsimauti, tada mano kojai 9 butu geriau. 10 pamesciau nuo kojos tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 09 23, 15:10)
As situos su savo storoka blauzda matavausi ir tilpo kuo puuikiausiai, bet cm nepasakysiu, nes pirkinys dar kazkur pakeliui europoj smile.gif

siandien pavyko pasimatuoti,tilpau,bet jie man labai dideli,o per blauzda netilpau verysad.gif truksta kokiu 2cm plocio,kad auliukas butu tiesus

teks pirkti situos,sitie W9 geri thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 09 23, 13:10)
Mano koja 39, tai kai matavausi visus is eiles zieminius man berrysia tiko W9, o wintwr boot man 9 laisvoki, ant kojos maloniau W8 buvo. Bet jei norisi storesne kojine apsimauti, tada mano kojai 9 butu geriau. 10 pamesciau nuo kojos tiksliai.

o man atvirkščai, matuojants toks jausmas kad lasvesni berrysia, ne winterboot. Net Man abiejų w8 yra per trumpi.
Atsakyti

[/quote]
Aš matavausi W9 tai tai pats batukas buvo super, tik kažkaip nejaukiai jaučiausi per kauliuką lyg ir mažoki. tai ir nebesupratau ar taip turi būti ar man reiškias maži smile.gif Apsisuko galva begalvojant biggrin.gif g.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas siusites crocsus?noreciau su prisijungti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2011 09 23, 20:10)
gal kas siusites crocsus?noreciau su prisijungti ax.gif

crocs.com turiu 20% nuolaidele, bet nemoku atsisiusti ax.gif Gal kas moka ir nori kooperuotis? bigsmile.gif
O is crocs.com muitai kazkokie yra?
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 09 23, 22:29)
crocs.com turiu 20% nuolaidele, bet nemoku atsisiusti  ax.gif Gal kas moka ir nori kooperuotis?  bigsmile.gif
O is crocs.com muitai kazkokie yra?

Jei ziema nesalta su tais winter boot, tai noreciau ir as, jeigu aisku verta siustis lyginant su lt kainom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 09 23, 23:33)
Jei ziema nesalta su tais winter boot, tai noreciau ir as, jeigu aisku verta siustis lyginant su lt kainom smile.gif

labai daug mamyciu siunciasi,tai manau tikrai apsimoka g.gif juk jeigu kelios kooperuojasi tai siuntimas nemokamas ir dar 20% nuolaida thumbup.gif
paskaiciuokime
as nusiziurejau batus uz 75e x 3.45=259lt-20%=208lt o crocs.lt tokie kainuoja 229lt
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2011 09 23, 23:00)
labai daug mamyciu siunciasi,tai manau tikrai apsimoka g.gif juk jeigu kelios kooperuojasi tai siuntimas nemokamas ir dar 20% nuolaida thumbup.gif
paskaiciuokime
as nusiziurejau batus uz 75e x 3.45=259lt-20%=208lt  o crocs.lt tokie kainuoja 229lt

Tai gal ir saunu visai smile.gif tik va man idomu ar nebus man salta su winter boots kasdien pedinti i paskaitas,jei sake kad kai jau -7 buvo salta su jais unsure.gif
Atsakyti