Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(linamog @ 2012 06 05, 22:21)
Originalus Danijoj.

tai Crocs parduotuveje ne crocs'us parduoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 06 07, 15:49)
tai Crocs parduotuveje ne crocs'us parduoda?  g.gif

Apie kokia jus cia parduotuve? Saleles? Originalus ir ten.
Atsakyti
Labai prasau ptarimo del Crocs Berryessa. Ar tinka placiai kojai? jei keltis auksta ar tinka? Kokie graziau juodi ar tie sviesus? Aisku rudu noreciau bet dydziu nebera.

http://www.crocs.com...9...women&sid=w
Atsakyti
QUOTE(Makleja @ 2012 06 07, 22:22)
Labai prasau ptarimo del Crocs Berryessa. Ar tinka placiai kojai? jei keltis auksta ar tinka? Kokie graziau juodi ar tie sviesus? Aisku rudu noreciau bet dydziu nebera.

Placiai tinka, labai aukstai kelciai netiks. Juodi praktiskiau.
Atsakyti
QUOTE(Makleja @ 2012 06 07, 21:22)

Mano keltis aukstoka, koja neplati. matavausi W10 (pati nesioju 39-40), tai per kelti viskas tvarkoj, taciau man jie baisiai platus ir per dideli bent 1 dydziu pasirode. mazesniu nepasimatavau... Bent jau manau, kad dydi atitinka, nors daug kur parduodancios raso, kad mazinti.
Atsakyti
QUOTE(Makleja @ 2012 06 07, 21:22)

mano koja siaura, bet jie man normaliai, nepasakyciau,kad lieka daug laisvos vietos.Pvz kokie crocs claire ar crocs crocband winter boot tikrai daug laisvesni pedos atzvilgiu.
Crocs Berryessa tikrai netinks su auksta keltimi.
Manieji rudi, tai jais labai esu patenkinta.
Bet jei reiktu rinktis sviesus ar juodi, rinkciausi juodus, sviesus labai nepraktiski, matomos visokios demes, kiek teko nesiojancias merginas matyti. ax.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus del del Crocs Berryessa 4u.gif
Uzsisakinesiu juodus. Mano koja 38, turiu crocs olivia W8, tai tikriausia ir Crocs Berryessa W8 turetu tikti?
Atsakyti
QUOTE(Makleja @ 2012 06 09, 07:32)
Aciu merginos uz patarimus del del Crocs Berryessa  4u.gif
Uzsisakinesiu juodus. Mano koja 38, turiu crocs olivia W8, tai tikriausia ir Crocs Berryessa W8 turetu tikti?

as paprastai crocs nesioju W10, Berryessa ir W10 tiko,tai Jums W8 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau šiuos batelius...

user posted image

ir po poros valandų nešiojimo man labai nutrynė kojas po kauliukais šonuose ir jau pradėjo trinti kulnus doh.gif Kažko abejoju, kad jie prasinešios, o pranešiojimui ir toliau trintų kojas, tai dabar labai idomu ar pakeistų parduotuvėje į kitą modelį g.gif kaip suprantu crocsband bateliai yra trumpesniu šonu, tai turėtų negrandyti g.gif
Atsakyti
Rosiuosi pirkti "Adrina Flat" burbulinius,gal kas juos turite kokie atsiliepimai? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2012 06 14, 15:00)
Rosiuosi pirkti "Adrina Flat" burbulinius,gal kas juos turite kokie atsiliepimai? g.gif  smile.gif

gausiu už poros dienų, galesiu parašyti atsiliepimą, bet kiek matavausi pasirodė patogūs thumbup.gif
Atsakyti
Bukit atsargios besipratindamos nesioti Crocs Skylar...Dabar jau prasivaiksciojau,tai tas nestabilumas kaip ir dingo,bet pirma nesiojimo diena,koja del ju nestabilumo skubant pakrypo ir susiplesiau ciurnos raiscius doh.gif doh.gif Prasinesiokit atsargiai!Tiesa dabar,vienas malonumas juos nesioti thumbup.gif
Atsakyti