Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(Juorita @ 2012 05 14, 18:13)
Va uzsisakiau Olivia, o dar panikuoju ar tiks g.gif - kazin ne pamazinti jie? Kiek cm viduje W9 dydzio gal kas galetu pasakyti? 4u.gif

Gavau Olivia, kaip nulieta dydis W9 26 cm pedai, labai smagus, lengvučiai 4u.gif , turiu dar Skylar Flat W10, ispradziu atrode, kad gerai, bet dar prasitase. Tai padariau išvada, kad tokio dydzio kojai W9, didesnio nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Alba_ @ 2012 06 04, 15:25)
man neatitiko, nes mano keltis aukšta, būtų reikėję dydžiu didesnių  unsure.gif

QUOTE(siggita83 @ 2012 06 04, 15:49)
Pritariu, tų botų keltis labai aukšta, turėjau W9 (39,5 pagal lentelę) pirkt, nors kitus crocs W8 (38,5) aviu.

Ačiū už pagalbą, bandau didžiausius kokie yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 04, 10:26)
http://www.crocs.com...-footwear-boots

Kaip tokių corcs guminių batų dydžiai? Ar atitinka? Jei reikia 41-42, kokį rinktis??

As su 27,1cm turejau siuos botus w10,tiko puikiai,tik nepatiko,kad koja vos ne kaip gipse imontuota blink.gif biggrin.gif biggrin.gif keltis mano auksta,bet neturejau kazkokiu problemu del to..,,gal del to,kad jie platoki.
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 06 05, 09:21)
As su 27,1cm turejau siuos botus w10,tiko puikiai,tik nepatiko,kad koja vos ne kaip gipse imontuota  blink.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  keltis mano auksta,bet neturejau kazkokiu problemu del to..,,gal del to,kad jie platoki.

Mano koja platoka, tai tenka truputį pavargt, kol įkišu ir ištraukiu doh.gif bet jei siaura koja, manau tokių problemų nebus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siggita83: 05 birželio 2012 - 09:22
QUOTE(siggita83 @ 2012 06 05, 09:22)
Mano koja platoka, tai tenka truputį pavargt, kol įkišu ir ištraukiu doh.gif bet jei siaura koja, manau tokių problemų nebus smile.gif

geriausia juos gyvai pasimatuot ir tada nusprest ar tikrai reik tokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zakinta @ 2012 06 04, 21:19)
o kur pirkote ir ar per tarpininke?

per tarpininkę iš macys.com, ten buvo nuolaida 20proc, berods 4u.gif
Atsakyti
gal kuri zinote crocs jaunt botu vidpaduka w8 ismieros? pasidariau koju operacija, bijau kad dydis keisis unsure.gif
Atsakyti
Ar danijoj crocsus originalius pardavineja?
Atsakyti
Taip smile.gif
Atsakyti
O kokie Crocs'u parduotuveje pardavinejami? Kazkaip net nesusimasciau, kad neoriginalus gali buti blink.gif
Atsakyti
Originalus Danijoj.
Atsakyti
dėkui mergaitės, škias ne fuflekus nusipirkau laugh.gif
Atsakyti