Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(linute37 @ 2012 05 23, 17:12)
Ačiū Latina,manau ir man  tiks W8 4u.gif
O kur pirkote,nes Open24 -nėra dydžių,o siųstis jau nespėsiu gauti-man reikia kelionei,skubiai 4u.gif

Pirkau crocs parduotuvėj Akropolyje smile.gif
Atsakyti
user posted image
Tik su didziausiu nusivylimu galiu kalbeti apie sias klumpytes. Siaubingai nutryne kojas po pirmo pasivaiksciojimo. Siaip mano koja itin siaura, ir visi tie crocs band man yra ziauriai per platus, sios klumpes atrode kaip tik mano kojytei, bet deja teko nusivilti...netgi labai smarkiai nusivilti doh.gif taip smarkiai ir taip greitai jokie batai man nera nutryne taip skausmingai koju kaip crocs'ai. o dar ir koja prakaituoja. doh.gif Zodziu kazkoks nenusipratimas ir didziule reklamos ytaka man tie Crocsai...
Daugiau jokiu crocsu.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2012 05 22, 14:49)
Ar patogios tokios basutės?Atsakykit kurios nešiojat 4u.gif
user posted image

Patogios,jau ir aš įsigijau W8-pilnai atitinka 38 dydį.Labai tampriai tas dirzelis aptempia kojytę(o bijojau kad nebūtų plačios),smagios basutės ir gražiai ant kojos atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NeTaRa @ 2012 05 11, 20:35)
Pirkau ir aš, įtakota aplinkinių biggrin.gif nors dydį pataikiau, bet graužia...

QUOTE(Realybe @ 2012 05 11, 20:41)
pradzioj man irgi siek tiek nepatogus buvo,dabar jau super,prasinesiojo smile.gif

Pradzioje sie man labai nugrauze kojas, spaude ir is sonu, ir is virsaus,galvojau, kad reikejo pirkti didesnius, bet prasinesiojo, niekur nebegrauzia thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

turiu klausimėlių apie šias laivutes
user posted image
Gal kas turi tokius batukus? Ar koja neprakaituoja kai silta lauke (manau turėtų mažiau prakaituoti nei su Olivia g.gif )? Ar jos dar prasitampo? Kaip su tom gumytėm, kažkaip nerimtai atrodo wink.gif?

Labai labai lauksiu atsakymų 4u.gif

Man jos patogios pasirode, lyg ant debesėlio vaikšiočiau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite kas informuoti kai bus kokiu akciju LT parduotuvese,,,
labai ieskau batuku vienu, SM skelbimuose nera, is uzsienio siutis kaip ir neapsimoka, lauksiu LT akciju...
Atsakyti
Laba, ar buna vyrisku Crocs guminiu (kaip moteriski Jaunt) ir kur uzsakinejot? Aciu smile.gif
Atsakyti
gavau sexi flip'us W8, tai man su 38 kaip tik. koja labai siaura, bet puikiai laikosi 4u.gif patogūs ir gerai atrodo thumbup.gif rekomenduočiau
Atsakyti
http://www.crocs.com...-footwear-boots

Kaip tokių corcs guminių batų dydžiai? Ar atitinka? Jei reikia 41-42, kokį rinktis??
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 04, 11:26)
Kaip tokių corcs guminių batų dydžiai? Ar atitinka?

man neatitiko, nes mano keltis aukšta, būtų reikėję dydžiu didesnių unsure.gif
Atsakyti
Pritariu, tų botų keltis labai aukšta, turėjau W9 (39,5 pagal lentelę) pirkt, nors kitus crocs W8 (38,5) aviu.
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2012 06 04, 10:41)
gavau sexi flip'us W8, tai man su 38 kaip tik. koja labai siaura, bet puikiai laikosi  4u.gif patogūs ir gerai atrodo  thumbup.gif  rekomenduočiau

o kur pirkote ir ar per tarpininke?
Atsakyti