Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(Leksa @ 2012 05 13, 14:06)
Tai prie klausimo reikejo prirasyti: "Kritika nepageidaujama. Mano stiliu butina tik girti". Tai nereiketu paskui piktintis, kad kiti drista  issakyt savo(!) nuomone, kuri nesutampa su jusiske. Dabar gaunasi: paklausiau - atsake - isizeidziau  biggrin.gif

kai informacinėje temoje per mažai informacijos ir per daug savo nuomonės irgi nėra gerai, nes čia žmonės dalinasi patirtimi ir informacija smile.gif apskritai galėtų būti užvesta kažkur pasipliekimo temos, nes žiūriu, kad SM daug nervingų ir besikabinėjančių moteriškių dalyvauja, galėtų konkrečioje vietoje išsikrauti smile.gif
Atsakyti
Merginos, labai skubiai reikia jusu patarimo 4u.gif
gal kas siuntetes Jayna crocsiukus?
user posted image

as dvejoju del dydzio. Crocs.eu vartotojai atsiliepimuose sako kad reikia imti dydziu mazesni g.gif pasitikrinau atsiliepimus JAV - nieko manasaus, visi nurode kad tinkamas dydis....pasimeciau kaip cia gali buti

ir beja dydziai crocs.eu nurodyti europiniai pvz 37-38... as kaip suprantu sitas atitinka W7 amerikini dydi.
Na gal kas nors uzsakinejot is ten ir turit patirties? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2012 05 11, 23:29)
As ir gavau tokius, dar su kaina, kambaryje pavaiksciojau, svarstau ar man jie nedideli, uz uzkulnio lieka dar koks puse cm, nuo kojos nekreta, tai galvoju ar cia taip turi buti, ar dideli g.gif  Mano koja 26 cm , emiau  W10, viduje kazkur 26.5 cm. Kazin ar neprasitasys jie man jei nesiosiu. Dar Olivia W9 uzsisakiau, palyginsiu kai gausiu kurie geriau.

Va uzsisakiau Olivia, o dar panikuoju ar tiks g.gif - kazin ne pamazinti jie? Kiek cm viduje W9 dydzio gal kas galetu pasakyti? 4u.gif
Atsakyti
ziuriu cia nusipirkt internetu reikiama dydi dar didele loterija doh.gif , gal kas siuntes is cia, ir pasakys, ar UK atitinka musiski 37 dydi
http://www.crocs.co....lipflopsSandals
user posted image
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2012 05 14, 09:57)
Merginos, labai skubiai reikia jusu patarimo  4u.gif
gal kas siuntetes Jayna crocsiukus?
user posted image

as dvejoju del dydzio. Crocs.eu vartotojai atsiliepimuose sako kad reikia imti dydziu mazesni  g.gif  pasitikrinau atsiliepimus JAV - nieko manasaus, visi nurode kad tinkamas dydis....pasimeciau kaip cia gali buti

ir beja dydziai crocs.eu nurodyti europiniai pvz 37-38... as kaip suprantu sitas atitinka W7 amerikini dydi.
Na gal kas nors uzsakinejot is ten ir turit patirties?  blush2.gif

QUOTE(Juorita @ 2012 05 14, 17:13)
Va uzsisakiau Olivia, o dar panikuoju ar tiks g.gif - kazin ne pamazinti jie? Kiek cm viduje W9 dydzio gal kas galetu pasakyti? 4u.gif

as tai neturiu,bet daug kas kalba,kad issitampo visu numeriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2012 05 19, 12:22)

ar UK4 atitinka musiski 37 dydi
arba kiek cm viduj
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kojotė: 19 gegužės 2012 - 20:35

Ar patogios tokios basutės?Atsakykit kurios nešiojat 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2012 05 22, 14:49)
Ar patogios tokios basutės?Atsakykit kurios nešiojat 4u.gif
http://www.superjean...flip_oyster.jpg

Tikrai gražios,gal kas turit W8 -kiek cm.padukas?
Atsakyti
QUOTE(linute37 @ 2012 05 22, 15:32)
Tikrai gražios,gal kas turit W8 -kiek cm.padukas?

W8 yra 25.5cm. Mano pėda 8, kiek priekyje lieka laisvumo, bet kadangi per pirštą, nemanau kad mažesnių reikia. Bent jau man tikrai ne. Mano mergaitė jau praeitą visą vasarą jas nešiojo ir atsidžiaugti negali. Jai tai pačios geriausios basutės. Aš tik ką nusipirkau, tai pratinuosi dar su nešiojimu per pirštą. Sunkiai man su tokiomis gaunasi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kurios vyras nesioja sias slepkes, kaip su dydziais? Gal galetumete vidu ismatuoti?

Aciu!

user posted image
Atsakyti
sveiki, noriu savo mažiui nupirkti crocsiukus,gal kas patars kokį dydį imti jei nešioja maždaug 21.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2012 05 22, 18:55)
W8 yra 25.5cm. Mano pėda 8, kiek priekyje lieka laisvumo, bet kadangi per pirštą, nemanau kad mažesnių reikia. Bent jau man tikrai ne. Mano mergaitė jau praeitą visą vasarą jas nešiojo ir atsidžiaugti negali. Jai tai pačios geriausios basutės. Aš tik ką nusipirkau, tai pratinuosi dar su nešiojimu per pirštą. Sunkiai man su tokiomis gaunasi smile.gif

Ačiū Latina,manau ir man tiks W8 4u.gif
O kur pirkote,nes Open24 -nėra dydžių,o siųstis jau nespėsiu gauti-man reikia kelionei,skubiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linute37: 23 gegužės 2012 - 16:21