Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(RakteliS @ 2012 05 02, 13:53)
mano wiola leopard nurtynė baisias pusles ant kulnų  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O man prima. Bet taip klaikiai klaikiai. Pradedu galvot, kad šiltą dieną tų batų tiesiog neįmanoma nešioti, nes suprakaituoja koja, ko pasekoje ima trint unsure.gif
Atsakyti
Sweikos, gal kas zinosite, noreciau nupirkti crocband mergytei, ji nesioja musiski 21dydy ax.gif tai koks cia crocband'u dydis butu? 4u.gif
Atsakyti
Prasau patarkit, koki dydi imti siu su 39 ir 44 dydziu http://www.crocs.com...cgid=outlet-men
Atsakyti
Prie Size yra view fit guide. Ten ismeta dydziu lentele. O prie kiekvieno dydzio raso, ka daryti, jei jusu dydis pusinis- imti i didesne ar mazesne puse.
Tas pats ir su vaikiskais wink.gif
Atsakyti
Merginos ar esate kuri pirkusi crocsiukus internetu? as pvz radau facebooke "crocs pigiau nerasi" gana patraukliom kainom, tik nezinau del patikimumo ir originalumo g.gif ar verta demesio ar ne?
Atsakyti
Sveikos,

ar nesiojate uzdarus crocsus, tokius kaip wiona leopard flat? biure? As viena diena uzsidejau ir turbut daugiau nebesidesiu, labai jau prakaituoja.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Venice @ 2012 05 05, 15:58)
Sveikos,

ar nesiojate uzdarus crocsus, tokius kaip wiona leopard flat? biure? As viena diena uzsidejau ir turbut daugiau nebesidesiu, labai jau prakaituoja..  blink.gif

kad prakaituoja, tai faktas, bet man ir siaip neateitu i galva su kroksais eit i biura schmoll.gif ne tas lygis. Cia kaip su sekretore su sportine apranga.
Atsakyti
na kokia šauni jūsų galva, kad į ją nešauna tokios kvailos mintys. Savo komentarus apie lygius galite pasilaikyti sau. Kiekvienas biuras skirtingas.
Atsakyti
as einu i darba su uzdarais, taciau turiu galimybe sedeti pusiau isispyrus, todel del prakaitavimo labai problemu neiskyla wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Venice @ 2012 05 05, 16:58)
Sveikos,

ar nesiojate uzdarus crocsus, tokius kaip wiona leopard flat? biure? As viena diena uzsidejau ir turbut daugiau nebesidesiu, labai jau prakaituoja..  blink.gif

nesioju,nes manes neipareigoja dreskodas kazkoks biggrin.gif bet man jie nutryne pusles ant kulnų doh.gif šūdas tie croks,nes botuose koja beproto prakaituoja blink.gif cia tik reklama grazi ju padaryta
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2012 05 02, 14:53)
mano wiola leopard nurtynė baisias pusles ant kulnų  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

mano carlisa flat leopard irgi nutrynė labai, nors su plona kojinyte buvau doh.gif ir dydis atrodo tinkamas..

Atsakyti
Koki imti dydi vyrisku siu jei koja 44-45, 11.5 ar 12 ? Ar atitinka dydi?
user posted image
Atsakyti