Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(Mureanda @ 2012 04 26, 14:10)
pamirsau parasyti, kad 8 dydis puikiai tiko (su gal 25.5cm), dar net vos vos laisva  rolleyes.gif  ziuresiu, kaip nesiosis  bigsmile.gif

o siaube, nesuprasi vieni modeliai mažinti, kiti didinti, tai gal ir aš dabar siunčiusi ne basutes, o lastus doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nusipirkau baltus flat, 6 dydžio, bet kažkaip namie pasirodė, kad jie visgi kiek mažoki, tad norėjau paklausti nešiojančiųjų, ar jie kiek prasitempia? g.gif 4u.gif 7 smunka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2012 04 26, 14:13)
o siaube, nesuprasi vieni modeliai mažinti, kiti didinti, tai gal ir aš dabar siunčiusi ne basutes, o lastus  doh.gif

aš kiek esu matavusis, tai bent balerinų tipo US8 visi tinkami buvo g.gif čia gal nuo modelio dar priklauso, nuo pėdos pločio (pas mane siaura) ir pan. 4u.gif
Atsakyti
mano wiola leopard nurtynė baisias pusles ant kulnų doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2012 05 02, 13:53)
mano wiola leopard nurtynė baisias pusles ant kulnų  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

man pernai irgi buvo balerinkos patrynusios kulnus, o va jau siemet nieko, nezinau, gal prasinesiojo lotuliukas.gif
Atsakyti
Tone Skylar Flat
user posted image

Merginos,ar man tiktų tokio modelio W8 dydis,jei pvz.mano batų vidpadis yra 25 cm.,o pėda plati.O gal reikia pirkti w9?Bet bijau ,kad nesmukčiotų,pasimatuot neturiu kur,nes gyvenu nedideliam miestely.
Ir gal kuri nešiojanti parašys,ar panešiojus prasitampo kiek nors šis modelis ?Ačiū

Atsakyti
Tiks 8.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 05 02, 20:20)
man pernai irgi buvo balerinkos patrynusios kulnus, o va jau siemet nieko, nezinau, gal prasinesiojo  lotuliukas.gif

g.gif na reikės vėl bandyt nesiot kai uzgis biggrin.gif
Atsakyti
Visi odiniai batai tikrai prasinešioja smile.gif
dėl neodinių stipriai abejočiau, na bet gal ir būna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyni kalnai: 03 gegužės 2012 - 08:14
QUOTE(RakteliS @ 2012 05 02, 14:53)
mano wiola leopard nurtynė baisias pusles ant kulnų  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o aš galvojau, kad čia tik mano kojos tokios netikę biggrin.gif na man paprastai visi nauji batai trina, bet tokių didelių pūslių kaip nuo šitų tigrinių crocsų, tai dar neturėjau schmoll.gif net baisu buvo į kojas pažiūrėt unsure.gif aš taip jais džiaugiausi, o dabar bijau ir užsidėt
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2012 05 02, 21:43)
Tone Skylar Flat
user posted image

Merginos,ar man tiktų tokio modelio W8 dydis,jei pvz.mano batų vidpadis yra 25 cm.,o pėda plati.O gal reikia pirkti w9?Bet bijau ,kad nesmukčiotų,pasimatuot neturiu kur,nes gyvenu  nedideliam miestely.
Ir gal kuri nešiojanti parašys,ar panešiojus prasitampo kiek nors šis modelis ?Ačiū

Tikrai tiks, jie platoki. Mano koja apie 25.5 (nesioju 39-40), turiu W9. Ju vidpadis apie 26, nes man vietos lieka. Beja, ju yra beveik visose parduotuvese, pasimatuokite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 03 gegužės 2012 - 11:02
o man McCalliukai pusliu nenutrina, bet visas pedkelnes supleso doh.gif per kulnus akys tuoj pat nubega, nors nei klapsi man jos, nei trina, tokios patogios unsure.gif kol kas vis dar kaltinu nekokybiskas pedkelnes biggrin.gif
Atsakyti