Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(IntoTheWild @ 2011 09 16, 21:36)
Sveiki, norėčiau pasiteirauti tų kurios turi Crocs Berryessa W8, kiek cm viduje? 4u.gif

Mane irgi domintu sis modeliukas smile.gif Ar patogus, ar tikrai ziema nesalta / neperslampa? Kadangi visur lakstau savom dviem, tai ziema nuolat slapios kojos sad.gif Ieskau TIKRAI siltu ir neperslampamu batu
http://www.open24.lt...essa/?color=434

QUOTE(Linulee @ 2011 09 16, 23:51)
as turiu,tai koja ir peda kaip pagalys,nesilanksto visai ties kauliuku  biggrin.gif

Vat ir man taip pasirode, kad koja turetu keistai jaustis... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 17 rugsėjo 2011 - 09:11
QUOTE(Oska @ 2011 08 03, 13:16)
Sveikos,
gal kuri turėjusi/turinti Crocband Winter Boots galėtų pasakyti, ar jų viduje būna išimamas vidpadis?

user posted image

Iš anksto dėkoju už atsakymą!  4u.gif

Vidpadis neišsiima. Pukiai atlaiko drėgmę. Tačiau abejoju, kaip žiemą būtų labai jau šilta su jais. Aš dabar rytais šunį su jais vedžioju, nesijaučia, kad kaistų kojos. Dydis pamažintas. Aš turiu W9 tai man spaudžia šiek tiek. Šiaip visada perku crocs W9, US9.5, EU 40. Parduotuvėj matavausi ir dešimtą dydį - tai smukčioja nuo kojos, reiktų pusinio dydžio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViduxKLP @ 2011 09 17, 11:58)
Vidpadis neišsiima. Pukiai atlaiko drėgmę. Tačiau abejoju, kaip žiemą būtų labai jau šilta su jais. Aš dabar rytais šunį su jais vedžioju, nesijaučia, kad kaistų kojos. Dydis pamažintas. Aš turiu W9 tai man spaudžia šiek tiek. Šiaip visada perku crocs W9, US9.5, EU 40. Parduotuvėj matavausi ir dešimtą dydį - tai smukčioja nuo kojos, reiktų pusinio dydžio  4u.gif

Tai manot ziemai neverta pirkti? kaip tik vakar ziurinejau juos unsure.gif
Atsakyti
Nutariau pirkti Crocs Berryessa, o neišsirenku spalvą doh.gif Kuri spalva realybėj gražiai atrodo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 09 17, 11:38)
Tai manot ziemai neverta pirkti? kaip tik vakar ziurinejau juos  unsure.gif

Sunku patart. Pirkau aš juos žiemą, bet šiltuose kraštuose 4u.gif tai lietuvišku oru jie nebandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kurios planuojat uzsisakyt is crocs. co.uk noreciau junktis su pora batuku blush2.gif
Atsakyti
labas, gal galit pasakyti pagal uk kuri dydi atitinka 42dydis ? uk 8 ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruša @ 2011 09 17, 15:36)
Nutariau pirkti Crocs Berryessa, o neišsirenku spalvą doh.gif  Kuri spalva realybėj gražiai atrodo? 4u.gif

Reiketu pamatyt gyvai, gal bus lengviau tada apsisprest. Pamaciau ir nusivyliau. Maniau, visai kitaip realybej atrodo, nei nuotraukoj. Ir nepasakyciau, kad tokie jau jie silti butu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViduxKLP @ 2011 09 17, 20:15)
Sunku patart. Pirkau aš juos žiemą, bet šiltuose kraštuose  4u.gif tai lietuvišku oru jie nebandyti  mirksiukas.gif

Vakar gyvai apziurejau, ziemai tikrai butu salta, ten man jie kokiam saltam rudeniuj-ziemos pradziai smile.gif
Atsakyti
Mergaites,gal zinot ar Crocs Baya atitinka dydi,ar pamazinti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Man irgi labai reikia guminuku rudeniui, nes tuoj prasides lietus, o su slapiom kojom nesinori vaikscioti ax.gif Nusiziurejau Crocband Winter Boot, tik mane domina ar viduje yra koks pado pasiltinimas, ar vien tik guma. jei vien tik guma, galvoju, kad gali buti salta.
Siaip noreciau su kailiuku, bet is moterisku nelabai yra su kailiuku g.gif bet va vyriskus labai fainus maciau.. ax.gif
Papildyta:
Stai vyriski su kailiuku smile.gif

http://demandware.ed...483_top_060.jpg
Atsakyti
QUOTE(Medow @ 2011 09 20, 12:19)
Sveikos merginos,
Man irgi labai reikia guminuku rudeniui, nes tuoj prasides lietus, o su slapiom kojom nesinori vaikscioti ax.gif Nusiziurejau Crocband Winter Boot, tik mane domina ar viduje yra koks pado pasiltinimas, ar vien tik guma. jei vien tik guma, galvoju, kad gali buti salta.
  Siaip noreciau su kailiuku, bet is moterisku nelabai yra su kailiuku g.gif bet va vyriskus labai fainus maciau.. ax.gif
Papildyta:
Stai vyriski su kailiuku smile.gif

http://demandware.ed...483_top_060.jpg

Crocband Winter Boots visas vidus yra dengtas medziaga, niekur plikos gumos nera. Kaip kai kurios mamytes cia sake, kad su jais galbut ziema salta ir pan., tai galiu pasakyti, kad tikrai su jais nera salta, pati turiu Crocs Claire, dukra turi Crocband Winter Boots, tai ji net per didziuosiu salcius praejusia ziema kartais su jais vaiksciojo ir kojos nesalo. O musu ziemomis kai nuolat lyja arba pliurza, ypac pajury gyvenant, tai geresniu batu nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airiukaz: 20 rugsėjo 2011 - 11:47