Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(srauni_upe @ 2012 03 31, 17:06)
nueikit į crocs.com jame būna daug komentarų

Perskaičiau visus rastus internete, bet kuriuo atveju jau nusipirkau W8, tai greit pamatysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki. norėjau paklaust 4u.gif Sulūžo vaikiško crocsiuko kniedė (ta sagutė, kuri laiko dirželį). Girdėjau, kad jų būna pirkti ten, kur prekiauja crocsias, pvz Akropolyje. Ar būna ir vaikiškų? Gal žinot kiek jos kainuoja?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2012 04 02, 13:53)
Sveiki. norėjau paklaust  4u.gif Sulūžo vaikiško crocsiuko kniedė (ta sagutė, kuri laiko dirželį). Girdėjau, kad jų būna pirkti ten, kur prekiauja crocsias, pvz Akropolyje. Ar būna ir vaikiškų? Gal žinot kiek jos kainuoja?
Ačiū.

Deja, šiandien paskambinau į Open24, pasakė, kad tom kniedėm nebeprekiauja verysad.gif Tai kuo dabar sutaisyt crocsiuką? verysad.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 02 balandžio 2012 - 17:49
QUOTE(rurbe @ 2012 03 30, 22:51)
Gal galetu kas nors pagelbeti su vaikiskais batukais ?  ax.gif
O gal yra vaikams atskira temute ?
Noreciau pirkti tokius batukus, bet nesigaudau Crocsu dydziuose  doh.gif
Jei vaikucio pedute apie 13-13,2cm tai koks dydis labiau tiktu C7 ar jau reikia C8 ?Butent tokio modeliuko  blush2.gif
Aciu labai uz pagalba  4u.gif

user posted image

Šitie yra pamažinti, tai geriau bent dydžiu didesnius pirkti, o turbūt nepakentų ir 2 dydžiais. Šiuo metu tai tiksliai bent dviem, nes žiemai. Man draugė rekomendavo imti didesnius, tai neapsirikome

Įdomu dar Claire modelį galima kur rasti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 11 balandžio 2012 - 07:29
QUOTE(songaila @ 2012 04 11, 07:28)
Įdomu dar Claire modelį galima kur rasti?  g.gif

Pati sugalvojau ziema, kad man ju labai reikia, tai dar skelbimuose SM radau. Dabar manau, tik devetu galima tiketis... O kokio jums dydzio reikia? Pabandziau pagooglinti, randa wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 11 balandžio 2012 - 07:48
Gal kas patartumet su 27cm. peda koki dydi imti Crocs CrocsTone Skylar Flat g.gif
Atsakyti
Gal kas turit crocs winter flat ? Man vasarą labai prakaituoja kojos juose.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kerolina @ 2012 04 16, 13:00)
Gal kas turit crocs winter flat ? Man vasarą labai prakaituoja kojos juose.
http://www.part.lt/i...e82bd194200.jpg

Aš apie crocsus nieko neišmanau, bet gal jų pavadinimas atitinka paskirtį? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyni kalnai: 16 balandžio 2012 - 13:38
QUOTE(Mėlyni kalnai @ 2012 04 16, 13:37)
Aš apie crocsus nieko neišmanau, bet gal jų pavadinimas atitinka paskirtį?  4u.gif

Na, vistiek siaip ar taip-tai guma ax.gif o ir vieno zmogaus kunas labiau linkes prakaituoti,kito maziau-tai irgi individualu ax.gif
Bet visgi priejau isvada,kad kiekvieni batai turi tureti savita paskirti...Vakar tiesiog stebejausi,kai vienos seimyneles mamyte "Voro vestuvese" koncerte apsiavus guminius Crocs Jaunt blink.gif Juk nei lyja, pavasarinis sauletas oras, o kai kas neturi supratimo kur ka rengtis blush2.gif lotuliukas.gif doh.gif Svarbu,kad visi is tolo mato raudonus guminius ir prekini zenkla lotuliukas.gif Nesvarbu,kad renginys patalpoje vyksta apie pora h ir jokiu balu saleje nera lotuliukas.gif

poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 16 balandžio 2012 - 19:41
Sveikos paneles smile.gif gal turit kuri si modeliuka? jei 38 dydi nesioju tai kokio dydzio reikia?
http://www.6pm.com/c...navy-light-blue
Atsakyti
QUOTE(kristinukeeee @ 2012 04 26, 12:07)
Sveikos paneles smile.gif gal turit kuri si modeliuka? jei 38 dydi nesioju tai kokio dydzio reikia?
http://www.6pm.com/c...navy-light-blue

kaip tik tokios man keliauja iš čia smile.gif bet bus matyt tik kitą savaitę. užsisakiau 8 dydį. mano koja 38, kartais ir 39. žiūrėsim ar tiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 03 31, 23:55)
Perskaičiau visus rastus internete, bet kuriuo atveju jau nusipirkau W8, tai greit pamatysiu  bigsmile.gif

pamirsau parasyti, kad 8 dydis puikiai tiko (su gal 25.5cm), dar net vos vos laisva rolleyes.gif ziuresiu, kaip nesiosis bigsmile.gif
Atsakyti