Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

http://www.google.lt...d...012&bih=424

o tie juodi W11 daugiau 41 ar 42 dydziui?
Atsakyti
QUOTE(vaida37 @ 2012 02 28, 20:31)
o tie juodi W11 daugiau 41 ar 42 dydziui?

Daugiau gal i 42 dydi. Koks 41.5 smile.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu mazyti klausimeli.Siandien man turejo pristatyti siuntini is crocs.eu ir pagal sekimo nuoroda matau, kad nieko namie nerado, bet ir nepasiskambino pries tai man. Gal kas zinote, su kokia kompanija Lietuvoje crocs.eu dirba? Na kas pristato siuntinius jums i namus? 4u.gif Aciu atsakiusioms.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurvas @ 2012 02 29, 12:06)
Siandien man turejo pristatyti siuntini is crocs.eu ir pagal sekimo nuoroda matau, kad nieko namie nerado, bet ir nepasiskambino pries tai man. Gal kas zinote, su kokia kompanija Lietuvoje crocs.eu dirba? Na kas pristato siuntinius jums i namus?  4u.gif Aciu atsakiusioms..  smile.gif

Aciu, jusu deka jau susiradau savo siuntinuka. DPD pasirodo dirba su jais. smile.gif
Atsakyti
Na, niekaip nesuprantu, matavausi berryessa W10 ir su 40 dydzio koja skendau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2012 03 02, 22:42)
Na, niekaip nesuprantu, matavausi berryessa W10 ir su 40 dydzio koja skendau g.gif

w10 yra 41 dydziui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 03 03, 12:04)
w10 yra 41 dydziui  smile.gif

As taip ir supratau, taciau pardavejos raso, kad W10 berryessa atitinka 40 ar netgi 39 dydi, uztat ir parasiau ax.gif
Ir dar ne i ta tema pasiau, ot vista blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 03 kovo 2012 - 12:58
Labas, merginos,

Turiu vieną labai opų klausimėlį ir gal ne visai tinka jis šitoj temoj, bet gal kas nepatingėsit ir pasidalinsite patirtimi... Ar galima crocsus plauti skalbenkeje? Nupirkom dukrai grazius BALTUS Hello Kittie ir po savaitės pavaikščiojimo jie pasidarė na nelabai balti.. Kažin jeigu įmesčiau į skalbimo mašiną, kas būtų? Ačiū atsakiusioms.. 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jurvas @ 2012 03 04, 17:10)
Ar galima crocsus plauti skalbenkeje? Nupirkom dukrai grazius BALTUS Hello Kittie ir po savaitės pavaikščiojimo jie pasidarė na nelabai balti.. Kažin jeigu įmesčiau į skalbimo mašiną, kas būtų?

ranku skalbimo rezimu neissiplauna, nes temp per zema, aukstesnej nei 40 issikraipo guma doh.gif plaukit rankom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2012 02 23, 20:46)
Gal galite pasakyti, ar sie atitinka dydi? aciu
http://images.crocs...._14P_ALT100.jpg

As tokiu dabar laukiu ax.gif kai gausiu galesiu pakomentuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 03 04, 17:17)
ranku skalbimo rezimu neissiplauna, nes temp per zema, aukstesnej nei 40 issikraipo guma  doh.gif plaukit rankom wink.gif

Ačiū, tik va baisu man iš vidaus juos šlapinti, kažkaip nedrasu kad sunkiai džius paskui.. Gal reiks bandyt atsargiai iš išorės rankomis su muiliuku.. Ačiū už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
Antri metai karts nuo karto isskalbiu vaiko Gust Boot crocsus ant 40'C, kad bent kas butu nutike schmoll.gif Savo Berryessa ir tuos esu skalbus tongue.gif
Atsakyti