http://www.google.lt...d...012&bih=424
o tie juodi W11 daugiau 41 ar 42 dydziui?
QUOTE(vaida37 @ 2012 02 28, 20:31)
o tie juodi W11 daugiau 41 ar 42 dydziui?
Daugiau gal i 42 dydi. Koks 41.5
Sveikos, turiu mazyti klausimeli.Siandien man turejo pristatyti siuntini is crocs.eu ir pagal sekimo nuoroda matau, kad nieko namie nerado, bet ir nepasiskambino pries tai man. Gal kas zinote, su kokia kompanija Lietuvoje crocs.eu dirba? Na kas pristato siuntinius jums i namus? Aciu atsakiusioms..
QUOTE(jurvas @ 2012 02 29, 12:06)
Siandien man turejo pristatyti siuntini is crocs.eu ir pagal sekimo nuoroda matau, kad nieko namie nerado, bet ir nepasiskambino pries tai man. Gal kas zinote, su kokia kompanija Lietuvoje crocs.eu dirba? Na kas pristato siuntinius jums i namus? Aciu atsakiusioms..
Aciu, jusu deka jau susiradau savo siuntinuka. DPD pasirodo dirba su jais.
Na, niekaip nesuprantu, matavausi berryessa W10 ir su 40 dydzio koja skendau
QUOTE(Almuka @ 2012 03 02, 22:42)
Na, niekaip nesuprantu, matavausi berryessa W10 ir su 40 dydzio koja skendau
w10 yra 41 dydziui
QUOTE(Linulee @ 2012 03 03, 12:04)
w10 yra 41 dydziui
As taip ir supratau, taciau pardavejos raso, kad W10 berryessa atitinka 40 ar netgi 39 dydi, uztat ir parasiau
Ir dar ne i ta tema pasiau, ot vista
Labas, merginos,
Turiu vieną labai opų klausimėlį ir gal ne visai tinka jis šitoj temoj, bet gal kas nepatingėsit ir pasidalinsite patirtimi... Ar galima crocsus plauti skalbenkeje? Nupirkom dukrai grazius BALTUS Hello Kittie ir po savaitės pavaikščiojimo jie pasidarė na nelabai balti.. Kažin jeigu įmesčiau į skalbimo mašiną, kas būtų? Ačiū atsakiusioms..
Turiu vieną labai opų klausimėlį ir gal ne visai tinka jis šitoj temoj, bet gal kas nepatingėsit ir pasidalinsite patirtimi... Ar galima crocsus plauti skalbenkeje? Nupirkom dukrai grazius BALTUS Hello Kittie ir po savaitės pavaikščiojimo jie pasidarė na nelabai balti.. Kažin jeigu įmesčiau į skalbimo mašiną, kas būtų? Ačiū atsakiusioms..
QUOTE(jurvas @ 2012 03 04, 17:10)
Ar galima crocsus plauti skalbenkeje? Nupirkom dukrai grazius BALTUS Hello Kittie ir po savaitės pavaikščiojimo jie pasidarė na nelabai balti.. Kažin jeigu įmesčiau į skalbimo mašiną, kas būtų?
ranku skalbimo rezimu neissiplauna, nes temp per zema, aukstesnej nei 40 issikraipo guma plaukit rankom
QUOTE(Almuka @ 2012 02 23, 20:46)
As tokiu dabar laukiu kai gausiu galesiu pakomentuoti
QUOTE(spygliz @ 2012 03 04, 17:17)
ranku skalbimo rezimu neissiplauna, nes temp per zema, aukstesnej nei 40 issikraipo guma plaukit rankom
Ačiū, tik va baisu man iš vidaus juos šlapinti, kažkaip nedrasu kad sunkiai džius paskui.. Gal reiks bandyt atsargiai iš išorės rankomis su muiliuku.. Ačiū už atsakymą.
Antri metai karts nuo karto isskalbiu vaiko Gust Boot crocsus ant 40'C, kad bent kas butu nutike Savo Berryessa ir tuos esu skalbus