Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(invisible_shadow @ 2012 02 25, 01:37)
Prie kokiu virsutiniu rubu jus nesiojat crocsus?Noreciau nusipirkti bet manau nelabai tiktu prie mano aprangos  g.gif

Ziurint koks modelis. Zieminiai, rudeniniai, dabar per balas varinet, tai prie dzinsiuku l.fainai atrodo. Ir grazu tikrai. As siaip klasika nesioju, darbe klasikiniai kostiumeliai, bet darbe persirengiu, tai einu su dzinsais.
Atsakyti
user posted image

Noriu sužinoti, ar dabar per pliurzas su šilta kojinyte tinka tokie, ar dar šalta? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Ytė @ 2012 02 26, 10:50)
Noriu sužinoti, ar dabar per pliurzas su šilta kojinyte tinka tokie, ar dar šalta? Ačiū.
Tinka. Valandą pravaikščiojau ir nesušalau smile.gif Tik kojines vilnones mūvėjau.
Atsakyti
Jei ka domina, siandien Zygio batuose (bent jau Megos) jau uzdeta 40% nuolaida zieminei ir rudeninei crocs avalynei.
Atsakyti
QUOTE(Ytė @ 2012 02 26, 10:50)
http://photos5.rubbe...03838_350_A.jpg

tikrai tinka ir ne vieną valandą.Aš 1 dydžiu per didelius turėjau ir su kojine ėjau į darbą tai labai gerai buvo,o šiandien nusipirkau naujus savo dydžio ir plius kojines dovanų jie duoda,kad neprakaituotu koja ir butu šilta thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2012 02 26, 14:54)

tinka,aš net be storos kojinės nešioju ir nešalta.super gerai thumbup.gif gal per didžiuosius šalčius ir būtų šalta,bet su bet kokiais batais šalta būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsen @ 2012 02 26, 18:45)
tikrai tinka ir ne vieną valandą.Aš 1 dydžiu per didelius turėjau ir su kojine ėjau į darbą tai labai gerai buvo,o šiandien nusipirkau naujus savo dydžio ir plius kojines dovanų jie duoda,kad neprakaituotu koja ir butu šilta thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif ir aš tokius nesenai įsigijau
user posted image
tikrai neikiek nesigailiu,sau gavus net isižiojau,o jau lengvumo,o patogumo,kojos nesala,pelkes nebaisios.Tik mašiną sunku vairuoti,ta prasme pedalus minkyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limante @ 2012 02 26, 20:27)
tikrai neikiek nesigailiu,sau gavus net isižiojau,o jau lengvumo,o patogumo,kojos nesala,pelkes nebaisios.Tik mašiną sunku vairuoti,ta prasme pedalus minkyt  lotuliukas.gif

o kodel vairuojant nepatogu g.gif su claire is pradziu irgi ne siaip ne taip buvo..bet kai ypratau visai nieko ax.gif
mano dydzio open lt. yra tik juodu..kazin praktiska spalva g.gif nes ant juodos iskarto net dulkes matosi doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 02 26, 19:35)
o kodel vairuojant nepatogu g.gif su claire is pradziu irgi ne siaip ne taip buvo..bet kai ypratau visai nieko ax.gif
mano dydzio open lt. yra tik juodu..kazin praktiska spalva g.gif nes ant juodos iskarto net dulkes matosi doh.gif  g.gif

Vairuoti sunku nes jie nesilanksto tai yra koja kaip roboto patampa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 02 26, 21:35)
mano dydzio open lt. yra tik juodu..kazin praktiska spalva g.gif nes ant juodos iskarto net dulkes matosi doh.gif  g.gif

Gal kad pirmą kartą su jais vairavau blush2.gif ,aulas kažko labai kliuvo,nepasakyčiau kad koja kaip roboto,bet nepatogu ir tiek pedalus minkyt.
Turiu juodus,kitokios spalvos net nenorėčiau jug koja didins ir aplamai prie ko derinsi,o čia visur dera lotuliukas.gif Tų dulkių kol kas nėra,bet štai purvynų tuojau bus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limante: 27 vasario 2012 - 11:24
QUOTE(Limante @ 2012 02 27, 11:23)
Gal kad pirmą kartą su jais vairavau blush2.gif ,aulas kažko labai kliuvo,nepasakyčiau kad koja kaip roboto,bet nepatogu ir tiek pedalus minkyt.
Turiu juodus,kitokios spalvos net nenorėčiau jug koja didins ir aplamai prie ko derinsi,o čia visur dera lotuliukas.gif Tų dulkių kol kas nėra,bet štai purvynų tuojau bus doh.gif

drinks_cheers.gif Maciau panele baltais tokiais, tai nepasakyciau,kad svarus buvo blush2.gif , o jeigu ir kojos plonos,ir dar su aptemptais dzinsais,tai isvis nesiziuri is salies dar labiau isdidina pacia peda ir kitus trukumus iskelia g.gif gal kad juodi butu buve, taip nebutu "krite i akis"...Nors kiekvieno savitas skonis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 27 vasario 2012 - 12:30
as ir noriu tu botuku, bet vis dvejoju del tos baltos juosteles ant pado doh.gif jau su winter boots vaikstau juodais amzinai purvinais doh.gif gi nevalysi kas 100 metru, o kai orai dabar tokie doh.gif ir dar vasarinius crocband turiu su baltu padu, tai po keikvieno isejimo plaut reikia doh.gif dar nusipirkau olivia juodus, jauciu vasara bus pastoviai dulkini, teks atsargiai vaiksciot biggrin.gif bet patogumas atperka visus nemalonumus thumbup.gif
Atsakyti