Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(Future-bride @ 2012 02 21, 19:30)
mamos, gal galit patarti noriu pirkti Crocband Winter Boot per pliurzas vaikscioti, nesioju 41 dydi, peda 26 cm, bet kiek skaiciau tai jie pamazinti siek tiek, todel svarstau kuris dydis tiktu 10 ar 11?? g.gif gal kuri turit ir galetumete patarti?
Papildyta:

mano MB irgi situos tyri tai kazinau, per salcius tikrai sala kojos jam su jais, nebent tokiam orui kaip dabar, kai salcio nedaug, ir dar slysta jie  doh.gif bent jau pagal mus tai jie tikrai nera skirti musu saltom ziemom  doh.gif

as turiu winter boot su 25,5 W10, tai ciut ciut dideli, bet mazesnis jau spaustu... o per pliurzas tai nerealus jie thumbup.gif

tuos Greeley MB turi, neatsidziaugia. Nei slampa, nei sala. Aisku patalpoj su jais nepabusi visa diena, pvz darbe, nes prakaituoja. bet lauke tai super super smile.gif
Atsakyti
Prie kokiu virsutiniu rubu jus nesiojat crocsus?Noreciau nusipirkti bet manau nelabai tiktu prie mano aprangos g.gif
Atsakyti
As visada su dzinsais. Dabartiniu oru su golfu paprastu, vasara su maikutem ar marskineliais. Labai elegantiski rubai gal ir netiktu (nors tikrai maciau crocsiuku, prie kuriu rengciaus elegantiskiau). Sijonai tinka. Gal net viskas tinka, tik reik atitinkamus batus nusipirkti wink.gif
Atsakyti
as zieminius claire ir prie tympu su tunika apsiaunu ax.gif o vasarines "balerinkas" tai ir prie sijonuko, ir prie sortuku, na aisku prie kokio kostiumelio elegantisko tai netiktu, bet siaip manau gali9ma visur priderint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2012 02 25, 00:37)
Prie kokiu virsutiniu rubu jus nesiojat crocsus?Noreciau nusipirkti bet manau nelabai tiktu prie mano aprangos  g.gif

Klausiate apie virsutinius rubus, tai rengiuosi tokiu ilgesniu (iki keliu) ale paltuku-striuke, na ne klasikinis, o laisvesnio stiliaus ( "Pepe jeans"firmos), tai graziai ziurisi ir tinka.Dar trumpute juoda arba raudona pukine striuke apsirengiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 25 vasario 2012 - 11:41
Prie tokio tipo paltuko nelabai tiktu? user posted image
Taip noriu crocsu ,bet dar tada ir kokios striukytes reiks doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2012 02 25, 12:12)

ziurint kokio moelio, manau berryesa visai tiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2012 02 25, 13:12)
Prie tokio tipo paltuko nelabai tiktu? user posted image
Taip noriu crocsu ,bet dar tada ir kokios striukytes reiks doh.gif  4u.gif

Kaip tik šiandien mačiau štai tokius prie panašaus palčiuko g.gif
http://www.crocs.com...-footwear-boots
Visai gerai atrodė, net napasakyčiau, kad crocsai.

Aš štai tokius galvoju pirkti:
http://www.crocs.co....amp;cgid=outlet
Draugė turi , puikiai priderina prie kasdienės aprangos, gerai atrodo.
Papildyta:
QUOTE(Agnikiii @ 2012 02 25, 14:31)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2012 02 25, 14:31)

Claire man patiko ax.gif
Atsakyti
Man isvis, matyt, atejo toks ar amzius, ar laikas, kai pasidare nelabai svarbu, dera ar nedera avalyne prie striukes ir pan. (nesioju pukine iliemenuota dabar, jos tinka turbut prie visokiu batu apskritai). Ypatingai tokiu oru- sausos kojos svarbiau.
Beja, jau beveik 20 metu ieskojau siltu batu ziemai, nes visalaik salta. Gaila, kad tik dabar nusprendziau nusipirkti crocsus- atrodo, tik filcas viduj, bet ant kalnu pagaliau jauciau malonuma...O vasariniais jau pernai dziaugiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2012 02 08, 14:05)
Na, brangiosios, kuriu brangieji vaiksto su siais crocsais:
user posted image
Ir kaip?! As nusivylusi juodai!!!  doh.gif Grizo ne tik, kad slapiom kojom (kazkodel), bet ir susales kojas  blink.gif Tai siandien isbego su NE crocsais, be jokio pasiltinimo batais ir vilnone kojine, taip nesalta. Sake su Greeley sala kojos nuo pado ir apskritai, su jais salta. Kokia jusu patirtis?

Mano vyras tokius turi, šiaip patenkintas, tik tas prakaitavimas juose tai jau vargina... Jei lauke, tai nieko, bet pvz ilgiau pabuvus šiltoje patalpoje, sakė, kad jau vanduo būna viduje smile.gif
Atsakyti
Gal galite man paaiskinti, kur ieskoti berniukisku crocsu, jei dydis 35-37 ? Prie junior jau nebera, o prie men dar nera g.gif
Atsakyti