Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(auksine @ 2012 02 22, 09:56)
sveikos, norejau paklausti nesiojanciu winter boots, kuom valote ta aula medziagini? as turiu geltonus ir nuo tokiu oru jie murzini labai :/ bijau pagadint, gal kas patarimu turit? su muilu neissiplauna g.gif

as su dregna servetele pavalau, jei issitepu, nusivalo graziai g.gif o mama turi claire, tai tas medziaginis aulas nelabai valosi
Atsakyti
o ar daznai buna tos akcijos perki 1, antras nemokamai, ar 2+1? reiktu, bet norisi pigiau 4u.gif pries pora menesiu pirkau per tokia akcija, tai galima tiketis vel?
Atsakyti
Labas merginos, gal kas turit tokius crocsiukus? Crocsband Flat
http://www.crocs.co....-footwear-flats
Sorry, nemoku foto ikelti blush2.gif Ar atitinka dydis? as nesioju 36-37, tai man W6 reiktu imti?
ten kaip ir parasyta, kad jie didinti, bet gal kas nesiojat, kaip Jums dydis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolita: 22 vasario 2012 - 11:00
Laba diena merginos, gal kas turite tokius crocsiukus?
user posted image
raso, kad padidinti, mano dydis 36-37, reiktu imti W6? ar W5? gal kas nesiojate ir galit atsakyti, nejaugi jie tikrai padidinti?

O bigsmile.gif ismokau ir foto ikelti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolita: 22 vasario 2012 - 11:35
QUOTE(Dolita @ 2012 02 22, 13:35)
Laba diena merginos, gal kas turite tokius crocsiukus?

as turiu tokius tik mano crocband special (na tokie pat, tik su tokiu lyg pukeliu biggrin.gif ), tai su 25 cm peda (38,5 dydis) imiau W8 (38-39), tai geri, gal ciut ciut mazesni galetu buti, bet dydziu mazesni spaustu.
Atsakyti
O as nesioju 39-40, tai emiau W9. Atrode laisvoki, kai pirkau, nors w8 jau remesi pirstas. Dziaugiuos, kad emiau W9, nes kai koja pabrinksta tai pats tas.
O geriausia butu pasimatuoti, juk ju dar yra musu crocsu parduotuvese wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2012 02 21, 19:30)
mamos, gal galit patarti noriu pirkti Crocband Winter Boot per pliurzas vaikscioti, nesioju 41 dydi, peda 26 cm, bet kiek skaiciau tai jie pamazinti siek tiek, todel svarstau kuris dydis tiktu 10 ar 11?? g.gif gal kuri turit ir galetumete patarti?

nei viena 41 dydzio neturit g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 02 22, 12:28)
o ar daznai buna tos akcijos perki 1, antras nemokamai, ar 2+1? reiktu, bet norisi pigiau  4u.gif pries pora menesiu pirkau per tokia akcija, tai galima tiketis vel?

As irgi noreciau dar tokios akcijos smile.gif tik nezinau ar verta laukti...
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2012 02 22, 13:02)
nei viena 41 dydzio neturit  g.gif

As W11 Winter boot plaid turiu. Tai man liuks, frotine kojinyte nesioju.Pats tas.Kitus Crocs batus W10nesioju.
Papildyta:
QUOTE(erikaa @ 2012 02 22, 13:10)
As irgi noreciau dar tokios akcijos  smile.gif tik nezinau ar verta laukti...

Butu perdaug gerai,kad vel toki ispardavima iskeltu. Greiciausiai,kad nebe...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 22 vasario 2012 - 13:56
QUOTE(Semilga @ 2012 02 22, 15:55)
Butu perdaug gerai,kad vel toki ispardavima iskeltu. Greiciausiai,kad nebe...

bet pamenu, dar pries tai buvo 1 perki, kitas nemokamai, bet tada nepirkau, cia gal gruodi ar lapkriti g.gif tai susidariau ispudi, kad daznai tokia akcija paleidzia biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 22 vasario 2012 - 14:41
QUOTE(Almuka @ 2012 02 22, 13:53)
O as nesioju 39-40, tai emiau W9. Atrode laisvoki, kai pirkau, nors w8 jau remesi pirstas. Dziaugiuos, kad emiau W9, nes kai koja pabrinksta tai pats tas.
O geriausia butu pasimatuoti, juk ju dar yra musu crocsu parduotuvese wink.gif

Aš irgi sutinku, kad reikia eit matuotis, juk net danijoj yra wink.gif
Man jie pasirodė nepatogūs ir ant kojos nesižiūrėjo...
Atsakyti
Gal galite pasakyti, ar sie atitinka dydi? aciu
user posted image
dabar www.crocs.com jie po 9.99$
man reeeeikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 23 vasario 2012 - 21:01