Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(Agniska @ 2012 02 16, 17:33)
Aš nešioju 40 dydį,ir man 10 kaip tik drinks_cheers.gif

butent tigriuku ar aplamai balerinkiu? Tai jauciu aplamai balerinkiu man 10 but gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 02 16, 16:39)
butent tigriuku ar aplamai balerinkiu? Tai jauciu aplamai balerinkiu man 10 but gerai bigsmile.gif

aš dabar apie tigriukus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, gaudausi tigrinukus ir as, tik del dydzio vis dar abejoju ar 10 ar 9. Mat pasisakymai ne visu vienodi. Bijau kad 9 bus per mazi o 10 jau per dideli. Koja mano ne ilga ir siaura o platesne, trumpesne. Turiu NADIA modeliuka, 10 dydis pats tas su storesne kojne isiuanu, o vat tu laiveliu kokiu reikia ir nenusprendziu doh.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu pirkt vienus is siu batu tik sunku apsispresti. Pagrindinis tikslas, kad nesaltu koja smile.gif. Idomu, kurie siltesni????

user posted image
user posted image

Vakar teko matuotis Cozycrocs bootie, tai visur viduje net toks ilgesnis kailiukas yra, tai manau turetu but silti. O vat idomu kaip su Claire, nes salelej ju neturejo, idomu kaip su ju siltumu ir ar viduj yra toks kailiukas kaip Cozycrocs?
Atsakyti
QUOTE(vaidilute0326 @ 2012 02 17, 10:48)
Sveikos, noriu pirkt vienus is siu batu tik sunku apsispresti. Pagrindinis tikslas, kad nesaltu koja  smile.gif. Idomu, kurie siltesni????

Vakar teko matuotis Cozycrocs bootie, tai visur viduje net toks ilgesnis kailiukas yra, tai manau turetu but silti. O vat idomu kaip su Claire, nes salelej ju neturejo, idomu kaip su ju siltumu ir ar viduj yra toks kailiukas kaip Cozycrocs?

Claire nėra kailiuko, tik toks medžiaginis pašiltinimas. Aš su jais einu tik per pliurzas, kai didelio minuso nėra, tai man nešalta būna. mirksiukas.gif Pirmieji turėtų būti tikrai šiltesni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 17 vasario 2012 - 09:57
QUOTE(vaidilute0326 @ 2012 02 17, 09:48)
Sveikos, noriu pirkt vienus is siu batu tik sunku apsispresti. Pagrindinis tikslas, kad nesaltu koja  smile.gif. Idomu, kurie siltesni????

user posted image
user posted image

Apie tuos megztus cia daugiau atsiliepimu, as asmeniskai esu girdejusi,kad jie deformuojasi, nes uzkulnis nera tvirtas, taigi nusiklaipoja...
http://www.open24.lt...or=1086#reviews
Atsakyti
As geriau Claire imciau, man praktiskesni atrodo. Svarbu dydi gerai atitaikyt, kad nebutu peda suspausta, tada bus normaliai su jais.
Atsakyti
Sveikutes mergaites, gal kuri turite ir galite pamatuoti kiek cm yra viduje W6 ir W7 situose crocsiukuose? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu uz patarimus visoms smile.gif
Atsakyti
mamos, gal galit patarti noriu pirkti Crocband Winter Boot per pliurzas vaikscioti, nesioju 41 dydi, peda 26 cm, bet kiek skaiciau tai jie pamazinti siek tiek, todel svarstau kuris dydis tiktu 10 ar 11?? g.gif gal kuri turit ir galetumete patarti?
Papildyta:
QUOTE(rrr? @ 2012 02 08, 14:05)
Na, brangiosios, kuriu brangieji vaiksto su siais crocsais:
user posted image
Ir kaip?! As nusivylusi juodai!!!  doh.gif Grizo ne tik, kad slapiom kojom (kazkodel), bet ir susales kojas  blink.gif Tai siandien isbego su NE crocsais, be jokio pasiltinimo batais ir vilnone kojine, taip nesalta. Sake su Greeley sala kojos nuo pado ir apskritai, su jais salta. Kokia jusu patirtis?

mano MB irgi situos tyri tai kazinau, per salcius tikrai sala kojos jam su jais, nebent tokiam orui kaip dabar, kai salcio nedaug, ir dar slysta jie doh.gif bent jau pagal mus tai jie tikrai nera skirti musu saltom ziemom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Future-bride: 21 vasario 2012 - 18:31
Gal brokuoti batai ir praleidzia vandenuka,nes man su Crocai nesiseka kaskodel,sau nusipirkau buvo pbrokuoti,neprasiuti,tai nesiau keisti-pakeiciau viskas liuks,dukrai nupirkom irgi buvo brokuoti praleido vandeni ir kojos buvo kiauriai slapios,pakeitem,tai dabar kol kas viskas gerai smile.gif tai sakau gal ir jums brokuoti batai pasitaike smile.gif
Atsakyti
sveikos, norejau paklausti nesiojanciu winter boots, kuom valote ta aula medziagini? as turiu geltonus ir nuo tokiu oru jie murzini labai :/ bijau pagadint, gal kas patarimu turit? su muilu neissiplauna g.gif
Atsakyti