Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(mamaSandra @ 2011 08 17, 21:05)
atsiprašau, nukopijuosiu pav.
užsakiau dukroms tokius
vienos koja 39 d tai ėmiau 9 dydį
kitos koja 40 d tai ėmiau 10 dydį

o dabar pradėjau sukt galvą ar su dydžiais neprašoviau  doh.gif

kurios turit tokius, ar atitinka dydžiai?
o gal pamažinti?

pati sau atsakiau - susiradau info senosiose temutėse thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas susiduret su siais crocsiukais
user posted image
Ar atitinka ju dydis, nepadidinti, nepamazinti?
Atsakyti
Merginos, kokį dydį imti šiuos Crocs'us, jei nešioju 38-39dydį (pėda 24,5cm)? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aruša @ 2011 08 21, 22:10)
Merginos, kokį dydį imti šiuos Crocs'us, jei nešioju 38-39dydį (pėda 24,5cm)? 4u.gif
user posted image

W8 nes as tokius pat pirkausi, galvojau visada kad reikia man w9 bet jie buvo per dideli, o w8 atrode lyg labai remtusi pirstas, bet jie parsitampo ir gan greitai, tai gerai kad imiau w8, jie ciki piki dabar tinka smile.gif o va zieminiai beresa nesioju w9, nors visada batu dydis mano 38-39 smile.gif

o jus man patarkit noriu pikrtis crocs.com merginai ale tapkuciu vietoj croksiukus, koja jo s 16 cm, pagal randamas visas dydziu lenteles kaip suprantu jai C9 butu per mazas?
Atsakyti
QUOTE(bittersweett @ 2011 08 10, 23:04)
Labai uzsireike man crocks guminiu Jaunt, spalvoti, dailus, palyginus su maximoje parduodamais guminiais batais ne tiek ir daugiau kainuoja   ax.gif tik drauge tikina, kad baisiai koja juose prakaituoja   doh.gif Pasidalinkite patirtimi  4u.gif

Turiu lb patenkinta thumbup.gif
Dydis 39-40, US 9, man super, lengvuciai, prieziura elementari, dairausi sunui, tik idomu kaip su vaiksikais dydziais g.gif

Basa koja prakaituoja (bet ten tox grobletas padas, stimuliuoja...), su kojine- neprakaituoja cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekieno: 22 rugpjūčio 2011 - 11:09
QUOTE(niekieno @ 2011 08 22, 12:07)
Turiu lb patenkinta thumbup.gif
Dydis 39-40, US 9, man super, lengvuciai, prieziura elementari, dairausi sunui, tik idomu kaip su vaiksikais dydziais g.gif

Basa koja prakaituoja (bet ten tox grobletas padas, stimuliuoja...), su kojine- neprakaituoja cool.gif

Ar ar jie tikrai patogus? Neseniai parduotuvej paciupinejau, tai buvau sukresta.. Maniau, kakodel, kad jie is visai kitokios medziagos yra gaminami, kad is gumos kokios, o cia plastiko gabalas, kuris, kaip man pasirode, net nesilanksto... Argi su tokiais imanoma vaiksciot??? Buvau basom kojom, tai vat ir nesimatavau. Bet kazkaip is vaizdo tai nusivyliau. Maniau, tai guminukai
Atsakyti
Crocband Winter Boots nešiojant 41, reiktų W11? g.gif nes tapkes turiu W10 ir šiaip batus iš USA visada 10 užsakinėju.
user posted image

Atsakyti
merginos,kvailas klausimas,o po kiek svaras daba?gal kas darytų crocs užsakymą,jungčiausi nes labai reikia ir noriu žieminių batų kad nešlaptų koja.O gal kas žinote gal įmes naujesnių modelių link žiemos,gal dar neskubėti.Nes va pernai nuo vasario mėn vis žiūrinėdavau tai dydžių nebegaudavau.Reikia W10-11.
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 08 20, 10:10)
Gal kas susiduret su siais crocsiukais
user posted image
Ar atitinka ju dydis, nepadidinti, nepamazinti?

Na, negi niekas neturi tokio modeliuko? Ir dar, jie vyriski ar ir moteriski? Nes vienur raso vyriski, kitur unisex? Is proto einu del sito modeliuko wub.gif , bet gal visai be reikalo, gal jie subalansuoti tik vyrams biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal žinot ar yra lietaus batams kokie nors įklotai šaltesniam orui? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, norėčiau pasiteirauti tų kurios turi Crocs Berryessa W8, kiek cm viduje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2011 08 22, 17:09)
Ar ar jie tikrai patogus? Neseniai parduotuvej paciupinejau, tai buvau sukresta.. Maniau, kakodel, kad jie is visai kitokios medziagos yra gaminami, kad is gumos kokios, o cia plastiko gabalas, kuris, kaip man pasirode, net nesilanksto... Argi su tokiais imanoma vaiksciot??? Buvau basom kojom, tai vat ir nesimatavau. Bet kazkaip is vaizdo tai nusivyliau. Maniau, tai guminukai

as turiu,tai koja ir peda kaip pagalys,nesilanksto visai ties kauliuku biggrin.gif
Atsakyti