Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(~Linine~ @ 2012 02 09, 19:06)
labai grazus sitie... 4u.gif  is kur siuntetes jei ne paslaptis? smile.gif man kas ziauriai nepatinka kad tarkim uk ir us puslapiuose kainos skiriasi, ir pasiskaiciavus svaro ir dolerio kursa is amerikos taip apsimoketu siustis ypac per ispardavimus...gaila kad i lt nesiuncia sad.gif

pirkau per akcija is crocs.eu
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2012 02 08, 13:05)
Na, brangiosios, kuriu brangieji vaiksto su siais crocsais:
user posted image
Ir kaip?! As nusivylusi juodai!!!  doh.gif Grizo ne tik, kad slapiom kojom (kazkodel), bet ir susales kojas  blink.gif Tai siandien isbego su NE crocsais, be jokio pasiltinimo batais ir vilnone kojine, taip nesalta. Sake su Greeley sala kojos nuo pado ir apskritai, su jais salta. Kokia jusu patirtis?

MB turi, patenkintas net labai bigsmile.gif vaziavo su jais i Austrija slidineti, zinoma neslidinejo, bet po sniegus vaiksciojo, tada cia grizes pliurzoj braide, paskui per musu didziuosius salcius vaiksciojo, jokiu nusiskundimu, suslapusiu ar susalusiu koju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 10, 01:44)
MB turi, patenkintas net labai  bigsmile.gif vaziavo su jais i Austrija slidineti, zinoma neslidinejo, bet po sniegus vaiksciojo, tada cia grizes pliurzoj braide, paskui per musu didziuosius salcius vaiksciojo, jokiu nusiskundimu, suslapusiu ar susalusiu koju  schmoll.gif

blink.gif esu be zado... nesuprantu, kodel MB sala.
Gerai, dabar apie kitka. Kas uzsakinejate is crocs.co.uk ir crocs.eu ar skiriasi tarp ju kainos ir is kur siuncia (uk is anglijos, o eu is kur?)
Labai aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2012 02 09, 18:00)
sveikos mergaites, gavau siandien
user posted image
dydis W7 tai man pirstas remesi ir nesmagu vaikscioti, o ji neprasitampis blush-anim-cl.gif ?
gal kas zino kiek cm viduje W8 tokio modeli?

Na, pavyzdziui man W9 remiasi, o W10 neabejojau,kad tiks,deja, W10 kazkiek laisvoka,tai jau ir pati nebesuprantu tu dydziu,matyt, ir nuo kojos platumo priklauso.Bet galvoju,kad vasara koja kazkiek pabrinksta,tai dar neapsisprendusi laikausi abejus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 09, 23:44)
MB turi, patenkintas net labai  bigsmile.gif vaziavo su jais i Austrija slidineti, zinoma neslidinejo, bet po sniegus vaiksciojo, tada cia grizes pliurzoj braide, paskui per musu didziuosius salcius vaiksciojo, jokiu nusiskundimu, suslapusiu ar susalusiu koju  schmoll.gif

maniskis taip pat patenkintas kasdien i darba eina.Na, darbe tai tenka persiauti.Kaip tik kazkada kalbejom,tai sake,kad dziaugiasi,kad tokiu su aulais ir norejo, po pusnis pabraidyt.Net ir giminaiciui rodesi,va kokius zmona nupirko,jokie orai nebaisus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rrr? @ 2012 02 10, 09:12)
blink.gif esu be zado... nesuprantu, kodel MB sala.
Gerai, dabar apie kitka. Kas uzsakinejate is crocs.co.uk ir crocs.eu ar skiriasi tarp ju kainos ir is kur siuncia (uk is anglijos, o eu is kur?)
Labai aciu  wub.gif

tai gal jo koja paprakaituoja,jei visa diena buna jais apsiaves, o paskui tai kai dregna ir sala...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 10 vasario 2012 - 13:43
SM esu pakankamai ziopla doh.gif kaip man rasti tema ,perkam parduodam crocs?aciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(muse12 @ 2012 02 13, 14:17)
kaip man rasti tema ,perkam parduodam crocs?aciu 4u.gif

Suaugusiu cia:
http://www.supermama...;#entry53368258

Vaiku :
mergaiciu http://www.supermama...;#entry53364715

berniuku: http://www.supermama...;#entry53356073
Atsakyti
Laba diena,
Gal galit patarti. Noreciau nusipirkti crocsband winter boot. Tik va del dydzio nezinau g.gif Nesioju 38d. (24cm) Tai kuri dydi reiketu pirkti W8 ar W9, kad dar su storesne kojinyte galima butu pasimauti blush2.gif Gal zinot kiek vidinio vitpadzio cm yra W8 ir W9. Labai bus aciu uz patarima ax.gif

user posted image
Atsiprasau nuotraukyte pasiskolinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiva @ 2012 02 14, 11:26)
Laba diena,
Gal galit patarti. Noreciau nusipirkti crocsband winter boot. Tik va del dydzio nezinau g.gif Nesioju 38d. (24cm) Tai kuri dydi reiketu pirkti W8 ar W9, kad dar su storesne kojinyte galima butu pasimauti blush2.gif Gal zinot kiek vidinio vitpadzio cm yra W8 ir W9. Labai bus aciu uz patarima ax.gif
Atsiprasau nuotraukyte pasiskolinau 4u.gif

W9
Atsakyti
Laba diena,
Gal galit patarti. Noreciau nusipirkti crocsband winter boot. Tik va del dydzio nezinau g.gif Nesioju 38d. (24cm) Tai kuri dydi reiketu pirkti W8 ar W9, kad dar su storesne kojinyte galima butu pasimauti blush2.gif

W9 mirksiukas.gif As irgi nesioju 38d, tai W9 pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,

as nesioju 38-39 (nuo firmos priklauso), tai pirkau W9, labai thumbup.gif
Pasimatuok parduotuvej ir zinosi smile.gif Jie neturi buti apspausti.
Atsakyti
Kazin kaip tie tigriukai realybej atrodo g.gif Faini? Gal kas foto turit, mestelkit biggrin.gif Jei NADIA W10 nesioju, tai laiveliu reiketu 9 ar irgi 10 ar geriausia matuotis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele_S: 14 vasario 2012 - 22:46
QUOTE(Rutele_S @ 2012 02 14, 22:45)
Kazin kaip tie tigriukai realybej atrodo g.gif  Faini? Gal kas foto turit, mestelkit  biggrin.gif  Jei NADIA W10 nesioju, tai laiveliu reiketu 9 ar irgi 10 ar geriausia matuotis biggrin.gif

Žinokit daug geriau,nei foto biggrin.gif Į juos įlipus,jaučiuosi kai be batų,nerealūs thumbup.gif
Atsakyti