kazkoks itarimas, kad eisiu sian crocsu.......
aš šiandien saviškius gavau winter boot plaid. super katik padariau dar užsakymą dvejas tapkytes ir batukus, ketvirtadienį turėčiau turėti tikiuosi viskas tiks
QUOTE(miyako @ 2012 02 07, 15:37)
Mergaites,galbut jau buvo klausta ir nesyk..bet dar syki paklausiu:kaip Berryessa nesiojasi per dregna ora???ar neslampa koja??
taip, buvau prie -15, su siltesne kojine aisku, kelias valandas lauke. kadangi tik stovejau, koja truputi salo
QUOTE(Agnikiii @ 2012 02 07, 19:09)
taip, buvau prie -15, su siltesne kojine aisku, kelias valandas lauke. kadangi tik stovejau, koja truputi salo
o ar slampa?? galvoju, kaip tik atsilimam pirkti - kai toks slapio sniego balos lauke...labai gaila batuku kitokiu-tai tokiem oram butu kaip tik...
gal kas gali man patikslinti, ar USA crocsiukai W7 atitinka 37 dydi? kazkur girdejau kad ten kitokie dydziai??
aciu uz atsakyma.
aciu uz atsakyma.
QUOTE(miyako @ 2012 02 07, 18:41)
o ar slampa?? galvoju, kaip tik atsilimam pirkti - kai toks slapio sniego balos lauke...labai gaila batuku kitokiu-tai tokiem oram butu kaip tik...
turiu claire ir crocband winter boot, tai neslapma tikrai nera per kur jiems slapti
QUOTE(Agnikiii @ 2012 02 08, 10:58)
turiu claire ir crocband winter boot, tai neslapma tikrai nera per kur jiems slapti
tie tai -aisku idomu,kaip berryessa...
QUOTE(miyako @ 2012 02 08, 10:29)
tie tai -aisku idomu,kaip berryessa...
girdejau, kad siek tiek zomsas tas trinasi bet cia gal kas turi gali pasakyt placiau
As tai apsalusi nuo crocsu, vyrui pirkau zieminius , tai sake, kad uzmirsta, kad su batais isejo, o as tai suni vedu kiekviena ryta su tais botais, be pasiltinimo. Tai, zinokit, specialiai visokius variantus bandziau. Prie - 28 isejau su frotinem kojinem, grizau, vyras negalejo patiketi , kojos kaip kleckiukai. Ir kaip nekeista, siandien , kai - 8, tai koja nesala, bet didelio komforto nejauciau, reik, matyt, vilnone kojine mauti.
QUOTE(nolli @ 2012 02 08, 10:40)
As tai apsalusi nuo crocsu, vyrui pirkau zieminius , tai sake, kad uzmirsta, kad su batais isejo, o as tai suni vedu kiekviena ryta su tais botais, be pasiltinimo. Tai, zinokit, specialiai visokius variantus bandziau. Prie - 28 isejau su frotinem kojinem, grizau, vyras negalejo patiketi , kojos kaip kleckiukai. Ir kaip nekeista, siandien , kai - 8, tai koja nesala, bet didelio komforto nejauciau, reik, matyt, vilnone kojine mauti.
koki dydi turite? vis laukiu kad kas nors w9 pamatuotu
QUOTE(tytte... @ 2012 01 31, 12:30)
Na nezinau kaip kitoms, bet man juose ir per mazesnius salcius koja salo savo vaikui ziemai crocsu nepirkciau tikrai, o paciai gerai, tik tiek, kad isejai ir gali brist per balas ir per sniegus, nors neslampa na ir kas be ko labai lengvuciai ir patogus, bet siltumo juose tai kaip cia pasakius man asmeniskai nesilta
Matau daug kas pardavinėja Bowen Brights
Įdomu ar jie tinka tik pasivaikščiojimui ar galima su jais ir patogiai pasportuoti...kaip manot? Gal kuri jau išbandėt?
Įdomu ar jie tinka tik pasivaikščiojimui ar galima su jais ir patogiai pasportuoti...kaip manot? Gal kuri jau išbandėt?