Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

kazkoks itarimas, kad eisiu sian crocsu.......
Atsakyti
aš šiandien saviškius gavau wub.gif thumbup.gif winter boot plaid. super wink.gif katik padariau dar užsakymą dvejas tapkytes ir batukus, ketvirtadienį turėčiau turėti smile.gif tikiuosi viskas tiks ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2012 02 07, 15:37)
Mergaites,galbut jau buvo klausta ir nesyk..bet dar syki paklausiu:kaip Berryessa nesiojasi per dregna ora???ar neslampa koja??  4u.gif

taip, buvau prie -15, su siltesne kojine aisku, kelias valandas lauke. kadangi tik stovejau, koja truputi salo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2012 02 07, 19:09)
taip, buvau prie -15, su siltesne kojine aisku, kelias valandas lauke. kadangi tik stovejau, koja truputi salo  smile.gif

o ar slampa?? galvoju, kaip tik atsilimam pirkti - kai toks slapio sniego balos lauke...labai gaila batuku kitokiu-tai tokiem oram butu kaip tik...
Atsakyti
gal kas gali man patikslinti, ar USA crocsiukai W7 atitinka 37 dydi? kazkur girdejau kad ten kitokie dydziai??
aciu uz atsakyma. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2012 02 07, 18:41)
o ar slampa?? galvoju, kaip tik atsilimam pirkti - kai toks slapio sniego balos lauke...labai gaila batuku kitokiu-tai tokiem oram butu kaip tik...

turiu claire ir crocband winter boot, tai neslapma tikrai smile.gif nera per kur jiems slapti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2012 02 08, 10:58)
turiu claire ir crocband winter boot, tai neslapma tikrai  smile.gif  nera per kur jiems slapti  smile.gif

tie tai -aisku 4u.gif idomu,kaip berryessa...
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2012 02 08, 10:29)
tie tai -aisku  4u.gif idomu,kaip berryessa...

girdejau, kad siek tiek zomsas tas trinasi g.gif bet cia gal kas turi gali pasakyt placiau
Atsakyti
As tai apsalusi nuo crocsu, vyrui pirkau zieminius , tai sake, kad uzmirsta, kad su batais isejo, o as tai suni vedu kiekviena ryta su tais botais, be pasiltinimo. Tai, zinokit, specialiai visokius variantus bandziau. Prie - 28 isejau su frotinem kojinem, grizau, vyras negalejo patiketi , kojos kaip kleckiukai. Ir kaip nekeista, siandien , kai - 8, tai koja nesala, bet didelio komforto nejauciau, reik, matyt, vilnone kojine mauti.
Atsakyti
QUOTE(nolli @ 2012 02 08, 10:40)
As tai apsalusi nuo crocsu, vyrui pirkau zieminius , tai sake, kad uzmirsta, kad su batais isejo, o as tai suni vedu kiekviena ryta su tais botais, be pasiltinimo. Tai, zinokit, specialiai visokius variantus bandziau. Prie - 28 isejau su frotinem kojinem, grizau, vyras negalejo patiketi , kojos kaip kleckiukai. Ir kaip nekeista, siandien , kai - 8, tai koja nesala, bet didelio komforto nejauciau, reik, matyt, vilnone kojine mauti.

koki dydi turite? vis laukiu kad kas nors w9 pamatuotu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2012 01 31, 12:30)
user posted image
Mergaites o kaip sitie,kazi kaip valosi?kaip nesiojasi,ar silti? 4u.gif

Na nezinau kaip kitoms, bet man juose ir per mazesnius salcius koja salo ax.gif savo vaikui ziemai crocsu nepirkciau tikrai, o paciai gerai, tik tiek, kad isejai ir gali brist per balas ir per sniegus, nors neslampa ax.gif na ir kas be ko labai lengvuciai ir patogus, bet siltumo juose tai kaip cia pasakius rolleyes.gif man asmeniskai nesilta schmoll.gif
Atsakyti
Matau daug kas pardavinėja Bowen Brights smile.gif
Įdomu ar jie tinka tik pasivaikščiojimui ar galima su jais ir patogiai pasportuoti...kaip manot? Gal kuri jau išbandėt?
Atsakyti