Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(tytte... @ 2012 01 31, 10:30)
http://www.part.lt/i...24268e3ea83.jpg

Mergaites o kaip sitie,kazi kaip valosi?kaip nesiojasi,ar silti? 4u.gif

mano yra tokie tik juodi su baltu. nepirkciau daugiau tikrai baltu paduku schmoll.gif dabar kai pasalo, purvo nera, tai aisku gerai, bet rudeni kai vaiksciojau, tai atrode baisiai doh.gif na jie valosi neblogai, bet vistiek vos isejus jau padas murzinas doh.gif taip pat ir su paprastais vasariniais crocband, nespeju valyt
Atsakyti
Gal kas galit pasakyt kaip Berryessa Buckle dydis? Ar irgi mažinti?
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2012 01 27, 01:49)
manau, pavasariui-rudeniui,kai jau sniego
Issinagrinejau dar ir batelius ax.gif ,tai turiu pastebeti,kad kaip mano w9 tai tinkamas siauresnei pedai,jei platesne peda-tada visgi geriau W10,nes kitaip bus labai apspausta ax.gif asmeniskai man su siaura peda W10 tas dirziukas placiau atstojes ir koja delto smukineja,kad laisviau W10pedai, nes lyginant abejus dydzius, skirtumas nedidelis iseina..apie puse centimetro...
nuotraukoje rudi W10,juodi W9-akivaizdu,kad rudieji platesni ir dirzelis labiau atstojes
http://s018.radikal....a208c1cf840.jpg

kazin kaip su prakaitavimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 02 03, 10:02)
kazin kaip su prakaitavimu  g.gif

aš tai bet kokus nežieminius modelius ijau pirkt... nes esu gurdėjus skundžiantis kad šunta net su tais skylėtais. Tai perku tik žieminius ir sau ir vaikui. O ir tai patalpose paprakaituoja. Bet va jauke tai super.
Papildyta:

aš tai bet kokus nežieminius modelius ijau pirkt... nes esu gurdėjus skundžiantis kad šunta net su tais skylėtais. Tai perku tik žieminius ir sau ir vaikui. O ir tai patalpose paprakaituoja. Bet va jauke tai super.

Na nebent svarstau įsigyti croksų batelius vietoj botų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 03, 10:08)
Papildyta:

cia zinokit kaip kam smile.gif man pvz vasariniuose koja yra laisvai tai ir neprakaituoja, o va draugo koja juose byra apspausta, tai jis jau skundziasi, kad jam prakaituoja g.gif
dar klausimelis - kas turite tokius botukus W9, gal galetumete pamatuoti kiek viduj yra? nesioju 39, tai nezinau kokio dydzio ieskoti, ar jie atitinka g.gif nes siaip kitu Crocs reikia W9.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2012 01 31, 10:30)
user posted image
Mergaites o kaip sitie,kazi kaip valosi?kaip nesiojasi,ar silti? 4u.gif

per situos salcius jau saltoka, bet visumoj iki pat tu didziuju salciu atvaiksciojau ir tai buvo silciausi batai kuriuos turiu. Jokie zieminiai su kailiu man tiek nesilde kojos kaip crocs rolleyes.gif Aisku deduosi su silta kojine rolleyes.gif Valosi ir nesiojasi gerai, beje pas mane rudi 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,galbut jau buvo klausta ir nesyk..bet dar syki paklausiu:kaip Berryessa nesiojasi per dregna ora???ar neslampa koja?? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miyako: 07 vasario 2012 - 15:49
Sveiki smile.gif Ar buvo drasuoliu, devejusiu saviskius crocsus-poksus per tuos salcius? smile.gif Na, turiu omeny, ne tuos sprinterius, kuriu visas pr diena nueitas kelias yra lekimas nuo masinos iki patalpos. Ar kas surizikavo ilgesni laika su kuriais nors lauke prie -20 pabut? bigsmile.gif blush2.gif Na, ar kad ir vakar, prie -12... Gal buvot iseje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 07 vasario 2012 - 15:52
QUOTE(mamulioka @ 2012 02 07, 16:50)
Sveiki smile.gif Ar buvo drasuoliu, devejusiu saviskius crocsus-poksus per tuos salcius? smile.gif Na, turiu omeny, ne tuos sprinterius, kuriu visas pr diena nueitas kelias yra lekimas nuo masinos iki patalpos. Ar kas surizikavo ilgesni laika su kuriais nors lauke prie -20 pabut?  bigsmile.gif   blush2.gif Na, ar kad ir vakar, prie -12... Gal buvot iseje?

as su tokiais per visus salcius einu ir kelias val. lauke bunu,aisku su storesnemis kojinemis,niekada nebuvo kojos nusalusios schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mochera: 07 vasario 2012 - 16:21
QUOTE(Mochera @ 2012 02 07, 17:20)
as su tokiais per visus salcius einu ir kelias val. lauke bunu,aisku su storesnemis kojinemis,niekada nebuvo kojos nusalusios schmoll.gif
user posted image

Cia Winter boot berods? "Importinis", matyt... g.gif Ar skiriasi jie nuo Lietuvoj parduodamu Winter boot pagal siluma - kokybe ?
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 02 07, 18:24)
Cia Winter boot berods? "Importinis", matyt...  g.gif  Ar skiriasi jie nuo Lietuvoj parduodamu Winter boot pagal siluma - kokybe ?

Cia tokie Winter Boot, kaip ir LT parduodami, tik kad ju yra spalvos kitos ir pavadinimas Winter Boot Hello Kitty 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 02 07, 17:24)
Cia Winter boot berods? "Importinis", matyt...  g.gif  Ar skiriasi jie nuo Lietuvoj parduodamu Winter boot pagal siluma - kokybe ?

nezinau ar jie skiriasi nuo LT parduodamu g.gif
Atsakyti