Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(linamog @ 2012 01 26, 21:22)
Dar ne, reikes su impregnantu ispurkst, isdziovint. Po druskas kazin ar drosiu.

aisku 4u.gif man ir reiks impregnatoriu namie susirast ax.gif Aciu uz minti 4u.gif Buciau gal ir be jo iskeliavus i lauka doh.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 26 sausio 2012 - 21:36
QUOTE(Semilga @ 2012 01 26, 18:32)
gavau ir juos lotuliukas.gif Tai labai nustebino, nes labai platus aulas, bent jau mano kojai...
Siaip smagus,kai ant kulniuko, siltas tas vidus atrodo,tik nera grynai tokie croksiski,kaip tikejausi,kad bus panasus i vyriskus greeley, medziagyte lyg zomsas,nera tokia standi,kaip,kad vyriskuose ar vaikiskuose Katie boot , tai gali ir perslapti, per sniegynus nepaklamposi blush2.gif  ax.gif Dydi emiau,koki ir paprastai nesioju,tai siek tiek pirstas jau remiasi, storesne kojine neprisimausi,kaip,kad ipratus  su kitais  zieminiais croksais...
Tokie vat pirmieji ispudziai tongue.gif Gal kam bus naudinga mirksiukas.gif

Ačiū už nuomonę 4u.gif . Tai kokiam sezonui jie? Rudeniui - pavasariui? g.gif Kokį dydį turite? Gal galėtumėte vidpdį pamatuoti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2012 01 26, 22:22)
Ačiū už nuomonę  4u.gif . Tai kokiam sezonui jie? Rudeniui - pavasariui?  g.gif  Kokį dydį turite? Gal galėtumėte vidpdį pamatuoti  ax.gif  4u.gif

manau, pavasariui-rudeniui,kai jau sniego nera.Bet per balas ir nelabai privaiksciot su jais.Siaip pakankamai silti atrodo,nes vidus keliasluoksniai pasiltintas.
Vidpadis issima irW10- 26,7 cm.Tik kai su tuo kulnu kazkaip kitaip tie cm viduj,lyg pranyksta,kad jau pirstas remiasi.Man sis dydis tip top kojai.O jei imant numeriu mazesnius,tai jie niekaip neprasitampytu,nes priekis toks smarkiai pakietintas, nebutu kur temptis-tokia ju forma.Mat jau net pati del aulo pradejau galvot,kad reikejo W9 gal imt,gal butu siauresni...,bet tada gi spaustu! g.gif blink.gif Nes cia aulas 20cm g.gif Keistai jie taip pasiuti... g.gif reikia storesnes blauzdos doh.gif
Parodau realiai kaip atrodo batai 4u.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(zaja @ 2012 01 26, 21:15)
Ačiū dar kartą  4u.gif

Issinagrinejau dar ir batelius ax.gif ,tai turiu pastebeti,kad kaip mano w9 tai tinkamas siauresnei pedai,jei platesne peda-tada visgi geriau W10,nes kitaip bus labai apspausta ax.gif asmeniskai man su siaura peda W10 tas dirziukas placiau atstojes ir koja delto smukineja,kad laisviau W10pedai, nes lyginant abejus dydzius, skirtumas nedidelis iseina..apie puse centimetro...
nuotraukoje rudi W10,juodi W9-akivaizdu,kad rudieji platesni ir dirzelis labiau atstojes
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 27 sausio 2012 - 00:58
user posted image
user posted image

pasakykite prasau kaip su siu dydziais. atitinka ar padidinti? nes kiti kroksai ilgaauliai 7dydis. tai kokius situos kazi imti? 4u.gif ir kuri spalvyte realybeje grazesne? ruda ar ryza? smile.gif gal kas zinote? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 01 27, 15:15)
user posted image
user posted image

pasakykite prasau kaip su siu dydziais. atitinka ar padidinti? nes kiti kroksai ilgaauliai 7dydis. tai kokius situos kazi imti? 4u.gif  ir kuri spalvyte realybeje grazesne? ruda ar ryza? smile.gif gal kas zinote?  4u.gif  ax.gif

Kaip jau vakar komentavau,tikrai nepadidinti, imkit 7dydi, manau,koki ir nesiojate.Reali ruda spalva mano nuotraukoje (auksciau) matosi, ryzos nemaciau mirksiukas.gif Pati emiau rudus, nes pagalvojau,kad sviesesni labiau tepsis, o ant juodu labiau dulkes ir purvas matosi,tai va tai leme mano pasirinkima del spalvos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 27 sausio 2012 - 15:26
QUOTE(stuleju @ 2012 01 27, 15:15)
pasakykite prasau kaip su siu dydziais. atitinka ar padidinti? nes kiti kroksai ilgaauliai 7dydis. tai kokius situos kazi imti? 4u.gif  ir kuri spalvyte realybeje grazesne? ruda ar ryza? smile.gif gal kas zinote?  4u.gif  ax.gif

Pas mane ryzi, tokiu ir norejau, kai pamaciau vienam bloge graziai suderintus.
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2012 01 27, 01:49)
manau, pavasariui-rudeniui,kai jau sniego nera.Bet per balas ir nelabai privaiksciot su jais.Siaip pakankamai silti atrodo,nes vidus keliasluoksniai pasiltintas.
Vidpadis issima irW10- 26,7 cm.Tik kai su tuo kulnu kazkaip kitaip tie cm viduj,lyg pranyksta,kad jau pirstas remiasi.Man sis dydis tip top kojai.O jei imant numeriu mazesnius,tai jie niekaip neprasitampytu,nes priekis toks smarkiai pakietintas, nebutu kur temptis-tokia ju forma.Mat jau net pati del aulo pradejau galvot,kad reikejo W9 gal imt,gal butu siauresni...,bet tada gi spaustu! g.gif  blink.gif Nes cia aulas 20cm g.gif Keistai jie taip pasiuti... g.gif reikia storesnes blauzdos doh.gif
Parodau realiai kaip atrodo batai 4u.gif

Ačiū didžiausias, sužinojau viską, kas domino 4u.gif
Aš taip jų norėjau, bet kaip tyčia vis atsirasdavo kažkokios priežastys, kad nenusipirkau, dabar galvoju, gal ženklas biggrin.gif . Daugiau panašaus modelio, bet kad tiktų žiemai ar pavasarį per balas sausomis kojomis eiti turbūt nėra? 4u.gif
Atsakyti
Kaune siu ilgaauliu beveik visose danijose yra, paprasciausia butu pasimatuoti. crocs berryessa jei kas iesko, kaune danijoj prie merkurijaus nuo 140Lt.
O as susigriebiau, kad claire noreciau, nes berryessa labai platus. gal kur matete, nes niekur neberandu sad.gif
Atsakyti
Neitiketina, net nenumaniau, kad tiek visokiu modeliu Crocs prikure. Tie ilgaauliai visai simpatiski.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rinarita: 27 sausio 2012 - 22:55
na zinokit vakar miske buvau su crocband winter boot. buvo -13, tai stovint siek tiek jautesi, kad lyg is apacios sala koja. buvau su 2 kojinem. na, mano manymu, tai kaip stovint ir nieko neveikiant tokiame saltyje tai tikrai neblogai smile.gif mama buvo su claire, tai sake tikrai koja nesala, nors jai visada buna salta smile.gif
Atsakyti
user posted image
Mergaites o kaip sitie,kazi kaip valosi?kaip nesiojasi,ar silti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytte...: 31 sausio 2012 - 10:31
Sveikos, crocsininkes mirksiukas.gif
gal kas galite pasakyti kas cia per modelis, kaip jie vadinasi?
user posted image
radau vienam skelbime, labai grazus, bet jau parduoti ax.gif
Atsakyti