Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(Daivad @ 2012 01 26, 10:48)
dar sykį pasikartosiu: pasisakykit prašau kas Vilniuj crocsus išvežioja, jau skambinu visais įmanomais varpais: DHL ir TNT atsakė, kad tikrai neturi, DPD dar ieško, nežino, bet daug vilčių neduoda... kur man kreiptis? jau ir crocsininkams į Olandiją parašiau... ir neteisingai nurodytas tik 1 pašto kodo skaičius  doh.gif nebežinau ką daryti... matau pagal sekimo nuorodą, kad jis buvo vakar išvežtas pristatymui, nerasta dėl blogo pašto kodo ir vėl sandėly... o man taip reikia tų batų...

jau susiradau... jei kyla problemų, kreipkitės visada į siuntėją - atsiuntė nuorodą su siuntos nr. DPD, dabar jau kurjeris skambino, kad veža thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(europosbamba @ 2012 01 12, 00:27)
Ar kojos niekam neslampa su siais crocs?
Nesuprantu MB ar jam ten taip suprakaituoja ar visgi leidzia dregme  g.gif

user posted image

Mano vyras irgi šlapiais pirštais gryžo šiandien. Na negi šitie praleidžia drėgmę?
Pati turiu trejus žieminius ir kojos sausos būna.
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2012 01 26, 16:54)
Mano vyras irgi šlapiais pirštais gryžo šiandien. Na negi šitie praleidžia drėgmę?

Koja syla ir kondensuojasi viduj dregme. Tegu pabando plonesne kojine.
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2012 01 26, 16:54)

maniskis tai patenkintas jais vaiksto, kaip tik per sniegynus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Questa @ 2012 01 20, 11:09)
mergaites gal kuri turit toki modeliuka nusipirkusios
user posted image

arba toki

user posted image

Gavau siandien antruosius.Tai tikrai jie nepamazinti,o didinti.Uzsisakiusi buvau du dydzius,nes abejojau,kuris tiks,tai visgi tiko mazesnis, W9 dydis,o W10 smukcioja, lieka siek tiek vietos.Nors paprastai visus batus W10 perku.Siaip smagus, patogus 4u.gif Tik kai jokiu skyluciu nera, tai tikriausiai,kad prakaituos koja, cia grynai jie tokie pavasariui, vesesniems vakaros vakarams, ne per karscius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(barbarux @ 2012 01 19, 20:26)
Ar turite kas nors Cobbler Boots? Kokie atsiliepimai?  4u.gif

gavau ir juos lotuliukas.gif Tai labai nustebino, nes labai platus aulas, bent jau mano kojai...
Siaip smagus,kai ant kulniuko, siltas tas vidus atrodo,tik nera grynai tokie croksiski,kaip tikejausi,kad bus panasus i vyriskus greeley, medziagyte lyg zomsas,nera tokia standi,kaip,kad vyriskuose ar vaikiskuose Katie boot , tai gali ir perslapti, per sniegynus nepaklamposi blush2.gif ax.gif Dydi emiau,koki ir paprastai nesioju,tai siek tiek pirstas jau remiasi, storesne kojine neprisimausi,kaip,kad ipratus su kitais zieminiais croksais...
Tokie vat pirmieji ispudziai tongue.gif Gal kam bus naudinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 26 sausio 2012 - 17:43
QUOTE(Semilga @ 2012 01 26, 18:32)

Gavau siandien antruosius.Tai tikrai jie nepamazinti,o didinti.Uzsisakiusi buvau du dydzius,nes abejojau,kuris tiks,tai visgi tiko mazesnis, W9 dydis,o W10 smukcioja, lieka siek tiek vietos.Nors paprastai visus batus W10 perku.Siaip smagus, patogus 4u.gif Tik kai jokiu skyluciu nera, tai tikriausiai,kad prakaituos koja, cia grynai jie tokie pavasariui, vesesniems vakaros  vakarams, ne per karscius ax.gif

Semilga, o gal galėtum vidpadį pamatuoti šitų mary jane? Dėkinga iš anksto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2012 01 26, 17:32)
gavau ir juos lotuliukas.gif Tai labai nustebino, nes labai platus aulas, bent jau mano kojai...

Mano blauzda is laibesniu, bet aulas man tip top, jau dzinsus tai nebent super skinny sukisciau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 01 26, 20:06)
Mano blauzda is laibesniu, bet aulas man tip top, jau dzinsus tai nebent super skinny sukisciau.

o va, man su aptemptas dzinsais dar tiek pat tilptu...gal,kad dydis pats nemazas W10, tai ir aulas platesnis g.gif , net vyro klausinejau, ar neatrodau,kaip "kikilis laibakojis", jo atsakymas buvo:gi su sijonu neisi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2012 01 26, 21:07)
o va, man su aptemptas dzinsais dar tiek pat tilptu...gal,kad dydis pats nemazas W10, tai ir aulas platesnis g.gif , net vyro klausinejau, ar neatrodau,kaip "kikilis laibakojis", jo atsakymas buvo:gi su sijonu neisi... 4u.gif

Gali buti, pas mane W8.
Atsakyti
QUOTE(zaja @ 2012 01 26, 19:09)
Semilga, o gal galėtum vidpadį pamatuoti šitų mary jane? Dėkinga iš anksto  blush2.gif

W9 apie 26cm, cia jau matavau pati vidpadi isemus nuo krasto iki krasto
W10 26,5cm

o mano koja apie 26,5cm, bet, sakau, W10 smukcioja, matyt, dar paties bato viduj susidaro vietos...nuo modelio priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2012 01 26, 22:12)
W9 apie 26cm, cia jau matavau pati vidpadi isemus nuo krasto iki krasto
W10 26,5cm

o mano koja apie 26,5cm, bet, sakau, W10 smukcioja, matyt, dar paties bato viduj susidaro vietos...nuo modelio priklauso 4u.gif

Ačiū dar kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 01 26, 21:07)
Gali buti, pas mane W8.

o ar nesiojot tokiais orais?neperslampa? 4u.gif nes dabar kai lyginu su turimu Berryessa modeliu-pastarajai teikiu pirmenybe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2012 01 26, 21:16)
o ar nesiojot tokiais orais?neperslampa? 4u.gif nes dabar kai lyginu su turimu Berryessa modeliu-pastarajai  teikiu pirmenybe lotuliukas.gif

Dar ne, reikes su impregnantu ispurkst, isdziovint. Po druskas kazin ar drosiu.
Atsakyti