Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 22, 10:33)
nesuprantu, po vakar pasivaikščiojimo tiek drėgmės ties pirštais prisirinko ir pas mane ir pas dukra. Ner taip buvę...

man rodos priprakaitavot smile.gif man irgi drėksta kojos kai lauke šilčiau, bet tiesiog pati koja prakaituoja
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 01 22, 19:16)
man rodos priprakaitavot smile.gif man irgi drėksta kojos kai lauke šilčiau, bet tiesiog pati koja prakaituoja

jooo dabar man irgi atrodo taip, nes teko PC užsibūt, o ten karšta gan buvo... tai fe. Aišku žieminiai batai irgi prakaituoja. Bet čia tikrai crocsų minusas.
Atsakyti
crocsai jega su jais visur ar beda ar ne crocsai visada salia biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ineciuxxx: 23 sausio 2012 - 23:33
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 23, 05:23)
jooo dabar man irgi atrodo taip, nes teko PC užsibūt, o ten karšta gan buvo... tai fe. Aišku žieminiai batai irgi prakaituoja. Bet čia tikrai crocsų minusas.

Man su zieminiais crocsais taip pat lb prakaituoja kojos unsure.gif niekad tokiu bedu neturejau nei su vienais batais schmoll.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Tokios žinutės kaip "noriu jungtis", "prisijungčiau" ir pan. prilygsta skelbimui.
Atsakyti
QUOTE(lauriecka @ 2012 01 24, 10:37)
Man su zieminiais crocsais taip pat lb prakaituoja kojos  unsure.gif  niekad tokiu bedu neturejau nei su vienais batais  schmoll.gif

man tai pat prakaituoja visgi guma ka jau padarysi smile.gif
Atsakyti
merginos atsiprašau, kad off topic, bet siunčiausi crocs ir crocs.eu ir vieną skaičių pašto kodo ne taip nurodžiau, dabar rašo, kad jo nepristatys, nes neteisinggas pašto kodas... nei per dpd, nei per dhl, nei Lietuvos pašte nepavyksta pagal siuntos sekimo nr. surasti ką nors... kur man kreiptis? gal kas buvot susidūrę? kas pas mus LT crocsiukus pristatinėja?
Atsakyti
QUOTE(Daivad @ 2012 01 25, 19:38)
merginos atsiprašau, kad off topic, bet siunčiausi crocs ir crocs.eu ir vieną skaičių pašto kodo ne taip nurodžiau, dabar rašo, kad jo nepristatys, nes neteisinggas pašto kodas... nei per dpd, nei per dhl, nei Lietuvos pašte nepavyksta pagal siuntos sekimo nr. surasti ką nors... kur man kreiptis? gal kas buvot susidūrę? kas pas mus LT crocsiukus pristatinėja?

Aš nebuvau nieko pripainiojusi, bet buvi iš crocs sugrybavę su adresu, tai siuntinys buvo dingęs. Siūlė refundą, nes tokių batų nebeturėjo, bet sakiau palauksiu. Po kiek laiko siuntinys grįžo pas juos ir buvo išsiųstas man ax.gif
Atrodo TNT vežė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 01 20, 12:09)

arba toki

user posted image

Mane šitas modelis irgi domina. Rašo, kad pamažinti g.gif
Atsakyti
Labutis,

Gal kas turi/turėjo tokius Crocsiukus, ir gali ką nors pakomentuoti blush2.gif Labai domina kaip jie patogumo, bei dėvėjimo atžvilgiu? rolleyes.gif
user posted image
http://www.crocs.com...8...tart=8&sz=4
Ačiūkas labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivad @ 2012 01 25, 19:38)

dar sykį pasikartosiu: pasisakykit prašau kas Vilniuj crocsus išvežioja, jau skambinu visais įmanomais varpais: DHL ir TNT atsakė, kad tikrai neturi, DPD dar ieško, nežino, bet daug vilčių neduoda... kur man kreiptis? jau ir crocsininkams į Olandiją parašiau... ir neteisingai nurodytas tik 1 pašto kodo skaičius doh.gif nebežinau ką daryti... matau pagal sekimo nuorodą, kad jis buvo vakar išvežtas pristatymui, nerasta dėl blogo pašto kodo ir vėl sandėly... o man taip reikia tų batų...
Atsakyti
labas,gal kuri patartu del crocs guminiu dydziu(butent Jaunt modelis) matavaus US6 ir US7 tai vienas mazas,kitas didelis doh.gif bet kadangi guminiai tai gal ir turi but didesni? g.gif o US7 tuomet koki atitinka UK dydi?pasimeciau koki pirkti doh.gif buciau labai dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti