Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(*sim* @ 2012 01 17, 14:19)
Dabar galvoju gal paskubejau juos pirkt  unsure.gif norejau siltu sniego batu, bet tikriausiai jie ne tokie ir silti  doh.gif
nors matavausi su kitais sniego batais, tai del lengvumo ir kojos laisvumo  thumbup.gif i kitus (ne crocus) ikisau koja tai taip suspaude kad nesupratau kokio dydzio batai. hmm.. dabar dvejoju ar grazint ar pasilikt

Jei jums, patogus, patinka-tai ir gerai 4u.gif Tikrai nebandziau nupeikti mirksiukas.gif Svarbiausia,kad tas neilonas neperslaptu (kaip realiai, nezinau) Minejot,kad didesnius emete, tai isidesite,jei ka papildoma vidpadi, vilnones kojines galu gale uzsimausit ir i miska lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 17 sausio 2012 - 15:40
as ka tik nusipirkau crocs, bet pašalo, tai nebeišbandžiau, bet MB nešiojau jau nuo rudens, tai sake, kad koja patalpoj nesuprakaituotu, tai reikia įsidėti atskirai nupirktą paduką. tai ir aš įsidėjau , ir vaikams įdejau. šiom dienom esant minusui mažiukas ejo su crocs i lauka, šiltos kojytes buvo. didelis viakas tai 3 valandas ant kalno davesi ,tai irgi koju nesušalo.
mano tai modelis winter boot, tie juodi, kurie šitam puslapyj įdeti, vaiko gust boot. didžiųjuų vyru tai tie ale kerziniai juodi batai.
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2012 01 17, 16:39)
Jei jums, patogus, patinka-tai ir gerai 4u.gif Tikrai nebandziau nupeikti mirksiukas.gif Svarbiausia,kad tas neilonas neperslaptu (kaip realiai, nezinau) Minejot,kad didesnius emete, tai isidesite,jei ka papildoma vidpadi, vilnones kojines galu gale uzsimausit ir i miska lotuliukas.gif

pakisau po kranu, tai medziaga suslapo, bet nepersigere. viduj sausa smile.gif
Na as tokius ir pirkau i miska, arba i keliones ant kalnu smile.gif o man su visais batais sala kojos doh.gif na isbandysiu, ne karve kainavo. Labai sunku man batus issirinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 01 17, 16:53)
as ka tik nusipirkau crocs, bet pašalo, tai nebeišbandžiau, bet MB nešiojau jau nuo rudens, tai sake, kad koja patalpoj nesuprakaituotu, tai reikia įsidėti atskirai nupirktą paduką. tai ir aš įsidėjau , ir vaikams įdejau. šiom dienom esant minusui mažiukas ejo su crocs i lauka, šiltos kojytes buvo. didelis viakas tai 3 valandas ant kalno davesi ,tai irgi koju nesušalo.
mano tai modelis winter boot, tie juodi, kurie šitam puslapyj įdeti, vaiko gust boot. didžiųjuų vyru tai tie ale kerziniai juodi batai.

Man tai kažkaip nešala kojos kai einu su storesne kojine, o va kai su plona, tada man koja tabaluojasi, nes claire platoki, kaip ir visi tie crocs'ų žieminiai, tai jaučiasi drėgmė.
Atsakyti
Na isbandziau tuos kosmonautu batus ir tikrai esu patenkinta thumbup.gif per sniega zingsniuoti liuks ir neslampa ir silta ir patogu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*sim* @ 2012 01 18, 19:05)
Na isbandziau tuos kosmonautu batus ir tikrai esu patenkinta  thumbup.gif  per sniega zingsniuoti liuks ir neslampa ir silta ir patogu  smile.gif  thumbup.gif

nu tai džiugu, o kaip pats vaizdas?
Atsakyti
Ar turite kas nors Cobbler Boots? Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrina @ 2012 01 17, 22:14)
Man tai kažkaip nešala kojos kai einu su storesne kojine, o va kai su plona, tada man koja tabaluojasi, nes claire platoki, kaip ir visi tie crocs'ų žieminiai, tai jaučiasi drėgmė.

tai pabandykit isideti paduka, tada nedreks koja ir pasidarys siauresni
Atsakyti

mergaites gal kuri turit toki modeliuka nusipirkusios
user posted image

arba toki

user posted image
Atsakyti
nesuprantu, po vakar pasivaikščiojimo tiek drėgmės ties pirštais prisirinko ir pas mane ir pas dukra. Ner taip buvę...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 22, 10:33)
nesuprantu, po vakar pasivaikščiojimo tiek drėgmės ties pirštais prisirinko ir pas mane ir pas dukra. Ner taip buvę...

kokio konkreciai modelio batai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2012 01 22, 11:07)
kokio konkreciai modelio batai? 4u.gif

Winter boot.. mano praeitais metais pirkti, dukros šiemet O tokį dalyką pastebėjau tik vakar. g.gif
Atsakyti