Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(Ausrina @ 2012 01 12, 12:07)
Labai džiaugiuosi, kad nusipirkusi žieminius crocsus. Pirmadienį norėjau su suknele į darbą eit, užsidėjau gražesnius batus... aišku, oro nepasižiūrėjau...spėkit kokia pirma mintis buvo praėjus kokius 100 metrų biggrin.gif

Nors yra buvę, kad pvz gal iš jaudulio ar kaip, važiavom į laidotuvės, per šventes, tai drebėjau kaip lapas, šalta baisiai buvo su jais, nors kojos man ir neprakaituoja, bet esant pliurzinams orams kaip pas mus jie mano manymu labai tinka. Aišku patalpose su jais nepasėdėsi visą dieną kai šilčiau, nes man iškarto jaučiasi diskonfortas, nors tas pats su bet kokiais žieminiais batais.

Apie koki konkreciai modeli kalbate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2012 01 12, 01:23)
Is patirties zinau,kad  ilgiau bunant su crocsais, ypac jei pasitaiko buti ir patalpoje,dregnumas jauciamas, ypac vaiku kojyciu( kojinytes buna dregnos)... todel,kad Croslite medžiaga yra blogas laidininkas (sulaiko kūno šilumą bato viduje ir nepraleidžia drėgmės į bato vidų-bent jau taip aiskina prekiaujantys croksais...)

Supratau 4u.gif dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pati turiu crocs berryessa i jokius kitus batus nekeisciau ne uz ka,super batai ypac tokiais orais.Aisku kai reik kur pasipuost tai jau kita avalyne deduosi,bet kasdienai crocsai nepakeiciami thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites noriu patarimo blush2.gif
neissirenku kuriuos pirkti winter boot ar berryessa
gal avincios patars + ir - Ir dar klausimas ar kojos neprakaituoja su jais, nes turiu guminukus tai kai ilgiau pavaikstau kojines dregnos doh.gif nesinori kad ziema dregnos kojos saltu ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 01 14, 01:16)
Mergaites noriu patarimo blush2.gif
neissirenku kuriuos pirkti winter boot ar berryessa
gal avincios patars + ir - Ir dar klausimas ar kojos neprakaituoja su jais, nes turiu guminukus tai kai ilgiau pavaikstau kojines dregnos doh.gif nesinori kad ziema dregnos kojos saltu ax.gif

turiu winter boot, kojos neprakaituoja, bet geriau buciau pirkusi claire, ju modelis geresnis. 4u.gif del prakaitavimo tai cia kiekvienai skirtingai - paskaitykite tema, kai kurioms labai prakaituoja, o kitos visa diena isbuna ir nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2012 01 12, 13:13)
Apie koki konkreciai modeli kalbate? 4u.gif

Crocs claire smile.gif labai dziaugiuosi, nesioju dar tik nuo sio rudens, bet jau jie tapo nepakeiciami biggrin.gif ypac prisimenant kaip tekdavo kaskart mest lauk nes nuo drusku suplysdavo arba baisiai atrodydavo...galvojau gal nelabai priziuriu, nu patingi juk kartais nuplaut po kiemo. Nu sakiau viskas reikia susiimt ir netinget, tad visa ziema turejau procedura, gristi namo, nuplauni batus, isdziovini ir po to purski impregnantu. Kaip dabar prisimenu kiek vargo buvo...jie sveiki gyvi, bet tokio vargo nenoriu kartot, kad islaikyti batus sveikus biggrin.gif
Pas mus beprasmiska gerus batus pirkti, juk barstomas smelis su druska ir visas tas geris labai kenkia batu odai. O kroksai, bent jau maniskiai odos neturi biggrin.gif Kazi kaip cia su barryessa butu? g.gif
Atsakyti
tarp crocs winter boot ir crocs claire skirtumu turbut mazai pasisektu rast, nes pagrindas abieju tas pats, skiriasi tik medziagyte virsuje ir ilgis rolleyes.gif rolleyes.gif kadangi pati turiu tik winter boot galiu jiems pliusa duota diiiiiideeeeli 4u.gif super tikrai, nieko geriau nereikia, nei kojos sala nei prakaituoja thumbup.gif o kas liecia isvaizda tai jau tik jums paciai belieka issirinkti kurie arciau sirdies 4u.gif
o kalbant apie Berryessa tai teko girdet apie pavirsiaus (tos odytes) apsitrynima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Linine~: 14 sausio 2012 - 19:16
o Gal kuri pirkote McCall Hello Kitty Flat? Man jie tokie visai juokingi biggrin.gif įdomu, kaip gyvai atrodo ir nešiojasi rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(luckyme @ 2012 01 15, 09:51)
Pirkciau crocs is serijos"crocstone" gali buti ir slepetes per pirsta ir klumpes ir balerinkes,W7 dydzio,pasiulymu su kainom laukiu az 4u.gif

As tai dar vis mokausi su slepetemis vaikscioti... lotuliukas.gif Toks nestabilumo jausmas, keistai einasi ax.gif Nepasakyciau,kad patogu,na, dar iki vasaros yra laiko apsiprasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Nusipirkau pirmuosius crocs'us smile.gif Ieskojau sniego batu, tai ir pirkau Sniego batus
user posted image
Vaziuot i gamta, salta ziema manau pats tas bus smile.gif Ar yra kas turi siuos? g.gif Idomu kaip nesiojasi g.gif Pirkau didesnius kad kojiniu galeciau prisikist, tikiuosi nesalt koju
Atsakyti
QUOTE(*sim* @ 2012 01 16, 20:28)
Sveikos smile.gif
Nusipirkau pirmuosius crocs'us smile.gif Ieskojau sniego batu, tai ir pirkau Sniego batus
user posted image
Vaziuot i gamta, salta ziema manau pats tas bus  smile.gif Ar yra kas turi siuos?  g.gif Idomu kaip nesiojasi  g.gif Pirkau didesnius kad kojiniu galeciau prisikist, tikiuosi nesalt koju

man ir idomu,kokie atsiliepimai apie juos,nes pvz vaikui gal geriau tokie butu nupirkt "Crocs™ Kids' Kosmoboot" nei
"Crocs™ Crocband Gust Boot"? Gal kurios nors mamytes vaikuciai kosmoboot nesioja?ar pirmenybe teikiate antriesiems?Aisku, groziu tai antrieji grazesni,bet del praktiskumo kaip? kuriais silciau, kosmoboot neperslampa ir pan?
Papildyta:
QUOTE(~Linine~ @ 2012 01 14, 19:10)
tarp crocs winter boot ir crocs claire skirtumu turbut mazai pasisektu rast, nes pagrindas abieju tas pats, skiriasi tik medziagyte virsuje ir ilgis  rolleyes.gif  rolleyes.gif  kadangi pati turiu tik winter boot galiu jiems pliusa duota diiiiiideeeeli  4u.gif  super tikrai, nieko geriau nereikia, nei kojos sala nei prakaituoja  thumbup.gif  o kas liecia isvaizda tai jau tik jums paciai belieka issirinkti kurie arciau sirdies  4u.gif
o kalbant apie Berryessa tai teko girdet apie pavirsiaus (tos odytes) apsitrynima.

tai va, ir nezinia,kaip Berryessa atrodys ilgiau panesiojus, dabar tai jie man nerealiai patogus, ir silti tikrai, ir moteriski, nes Winter boot man nepatiko,ne mano stiliaus smile.gif ir tas pavirsiaus nailonas perslapo.Na, aisku, modelio grazumas kiekvieno savitas skonis,man asmeniskai nepatinka crocband modelis isvis-toks grubus, tai teko tokiu atsisakyti mirksiukas.gif
O Claire pernai buvau pirkus,bet nepatiko,nes mano siaura peda tame bate paskendo,nors dydis atitiko, kelias kojines prisimovus nepatogu vaiksciot.
Nadia puikiai tarnauja kieme su vaikais smirinejant 4u.gif Tikrai silti ir priekaistu jiems neturiu mirksiukas.gif
Dabar labai laukiu atkeliaujant Cobbler High Boot, nes realiai nesu ciupinejus, matavusis,tai idomu,kaip jie ar prilips man mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 17 sausio 2012 - 12:24
Jau radau atsakyma Crocs berniuku temoje apie kosmoboot , gal kam irgi bus aktualu 4u.gif
http://www.supermama...;#entry52598400 458 zinute:
"man pasirodė, kad šiltumo tai tikrai nėra, jie skirti tokiems drėgniems orams, ne šaltiems. Ir nepatogūs- tokie platūs, nors ir lengvi, eina ir koja už kojos kliūna"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 17 sausio 2012 - 13:17
Dabar galvoju gal paskubejau juos pirkt unsure.gif norejau siltu sniego batu, bet tikriausiai jie ne tokie ir silti doh.gif
nors matavausi su kitais sniego batais, tai del lengvumo ir kojos laisvumo thumbup.gif i kitus (ne crocus) ikisau koja tai taip suspaude kad nesupratau kokio dydzio batai. hmm.. dabar dvejoju ar grazint ar pasilikt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sim*: 17 sausio 2012 - 14:20