Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

Mano crocs'iukai irgi kriuksi, tačiau išvalau vidų su popierine servetėlę ir kurį laiką vėl viskas ok.

Merginos, ar crocs hanalei atitinką dydį?
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri turėjusi/turinti Crocband Winter Boots galėtų pasakyti, ar jų viduje būna išimamas vidpadis?

user posted image

Iš anksto dėkoju už atsakymą! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oska: 03 rugpjūčio 2011 - 14:16
QUOTE(zaahra @ 2011 08 01, 20:37)
Mano crocs'iukai irgi kriuksi, tačiau išvalau vidų su popierine servetėlę ir kurį laiką vėl viskas ok.

Merginos, ar crocs hanalei atitinką dydį?
user posted image

aš su 38 dydžiu pirkau W9, W8 mažoki buvo, prasitampo šiek tiek, dabar jau laisvokas priekis.
Kojos man sušitais drėksta, padas nemaloniai jaučias, dar ir flip flopus turiu netgi su tais padas drėksta doh.gif, bet šiaip patogūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkoji28: 04 rugpjūčio 2011 - 06:45
gal galit pagelbėt,
jei dabar vaikas nešioja C12/13, kitai vasarai imt jau J1? tai koks čia dydis? 33?
Atsakyti
sveiko, kazi kokio dydzio reiktu imti man tokius, jei nesioju 40 dydi?

user posted image
Atsakyti
As irgi su tokiu pat klausimu biggrin.gif
koki su 40 imti? turbut 8?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Oska @ 2011 08 03, 15:16)
Sveikos,
gal kuri turėjusi/turinti Crocband Winter Boots galėtų pasakyti, ar jų viduje būna išimamas vidpadis?

user posted image

Iš anksto dėkoju už atsakymą!  4u.gif

Lyg ir nėra paduko išimamo g.gif
Atsakyti
Mergytės gal žinot kiek kokio maždaug dydžio reik 1 metų mergytei, apytiksliai jei ką ankščiau po namus sunešiosim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2011 07 26, 22:13)
Gal kur Vilniuj matėt Crocs lady 8 arba 9 dydžio? Tokių:

user posted image
Spalva gali skirtis, nebūtinai tokia. Bet aišku ir ne žalia kokia biggrin.gif neutralesnė būtų geriau

Aš tokius,9 dydžio pirkau Fam klube CUP'e.Ir matavausi Danijoj Gedimino prospekte biggrin.gif

O Crocsų tuose kioskeliuose jų nėra schmoll.gif
Atsakyti
Labai uzsireike man crocks guminiu Jaunt, spalvoti, dailus, palyginus su maximoje parduodamais guminiais batais ne tiek ir daugiau kainuoja ax.gif tik drauge tikina, kad baisiai koja juose prakaituoja doh.gif Pasidalinkite patirtimi 4u.gif
Atsakyti
noriu uzsisakyt stai situos gal kuri turit 40 dydio esu pasimetusi neinau koki sakytis laukiu jusu pagalbos http://www.crocs.co....-footwear-boots
Atsakyti
QUOTE(Oska @ 2011 08 03, 15:16)
Sveikos,

user posted image

Iš anksto dėkoju už atsakymą!  4u.gif

atsiprašau, nukopijuosiu pav.
užsakiau dukroms tokius
vienos koja 39 d tai ėmiau 9 dydį
kitos koja 40 d tai ėmiau 10 dydį

o dabar pradėjau sukt galvą ar su dydžiais neprašoviau doh.gif

kurios turit tokius, ar atitinka dydžiai?
o gal pamažinti?
Atsakyti