Mano crocs'iukai irgi kriuksi, tačiau išvalau vidų su popierine servetėlę ir kurį laiką vėl viskas ok.
Merginos, ar crocs hanalei atitinką dydį?
Sveikos,
gal kuri turėjusi/turinti Crocband Winter Boots galėtų pasakyti, ar jų viduje būna išimamas vidpadis?
Iš anksto dėkoju už atsakymą!
gal kuri turėjusi/turinti Crocband Winter Boots galėtų pasakyti, ar jų viduje būna išimamas vidpadis?
QUOTE(zaahra @ 2011 08 01, 20:37)
Mano crocs'iukai irgi kriuksi, tačiau išvalau vidų su popierine servetėlę ir kurį laiką vėl viskas ok.
aš su 38 dydžiu pirkau W9, W8 mažoki buvo, prasitampo šiek tiek, dabar jau laisvokas priekis.
Kojos man sušitais drėksta, padas nemaloniai jaučias, dar ir flip flopus turiu netgi su tais padas drėksta , bet šiaip patogūs.
gal galit pagelbėt,
jei dabar vaikas nešioja C12/13, kitai vasarai imt jau J1? tai koks čia dydis? 33?
jei dabar vaikas nešioja C12/13, kitai vasarai imt jau J1? tai koks čia dydis? 33?
sveiko, kazi kokio dydzio reiktu imti man tokius, jei nesioju 40 dydi?
QUOTE(Oska @ 2011 08 03, 15:16)
Sveikos,
Lyg ir nėra paduko išimamo
QUOTE(Title @ 2011 07 26, 22:13)
Gal kur Vilniuj matėt Crocs lady 8 arba 9 dydžio? Tokių:
Spalva gali skirtis, nebūtinai tokia. Bet aišku ir ne žalia kokia neutralesnė būtų geriau
Spalva gali skirtis, nebūtinai tokia. Bet aišku ir ne žalia kokia neutralesnė būtų geriau
Aš tokius,9 dydžio pirkau Fam klube CUP'e.Ir matavausi Danijoj Gedimino prospekte
O Crocsų tuose kioskeliuose jų nėra
Labai uzsireike man crocks guminiu Jaunt, spalvoti, dailus, palyginus su maximoje parduodamais guminiais batais ne tiek ir daugiau kainuoja tik drauge tikina, kad baisiai koja juose prakaituoja Pasidalinkite patirtimi
noriu uzsisakyt stai situos gal kuri turit 40 dydio esu pasimetusi neinau koki sakytis laukiu jusu pagalbos http://www.crocs.co....-footwear-boots
QUOTE(Oska @ 2011 08 03, 15:16)
Sveikos,
atsiprašau, nukopijuosiu pav.
užsakiau dukroms tokius
vienos koja 39 d tai ėmiau 9 dydį
kitos koja 40 d tai ėmiau 10 dydį
o dabar pradėjau sukt galvą ar su dydžiais neprašoviau
kurios turit tokius, ar atitinka dydžiai?
o gal pamažinti?