Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

Nera is cia sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 05 sausio 2012 - 10:25
Kokio dydzio ir spalvos ieskot?
Atsakyti
w9 juodu lygiu su ruzavu vidumi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2012 01 06, 08:48)
w9 juodu lygiu su ruzavu vidumi 4u.gif

o cia SM niekas neparduoda tokiu? pabandykit ieskot skelbimuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnikiii: 06 sausio 2012 - 15:21
laba, galiu pasakyt tik tiek, gal bent jau man kojos su jais sala sad.gif
Atsakyti
Pakeiciau nuomone i gera, kai panesiojau va tokius:
user posted image
Labai patogus, lengvuciai thumbup.gif Manau, super apavas stovimam darbui 4u.gif
Atsakyti
http://www.open24.lt...boot/?color=456

nusipirkau siuos smile.gif , patogumo patogus, nu bet koja kaip prakaituoja doh.gif doh.gif doh.gif ... istrauki kojines slapios buna doh.gif ... siaip jokiose kituose batuose neprakaituoja... schmoll.gif .... O crocsuose labai ir paskui sala verysad.gif
Atsakyti
mergaites gal kuri turit toki modeliuka nusipirkusios
user posted image

arba toki

user posted image
Atsakyti
Ar kojos niekam neslampa su siais crocs?
Nesuprantu MB ar jam ten taip suprakaituoja ar visgi leidzia dregme g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(europosbamba @ 2012 01 11, 23:27)
Ar kojos niekam neslampa su siais crocs?
Nesuprantu MB ar jam ten taip suprakaituoja ar visgi leidzia dregme  g.gif

http://demandware.ed...83_side_060.jpg

Is patirties zinau,kad ilgiau bunant su crocsais, ypac jei pasitaiko buti ir patalpoje,dregnumas jauciamas, ypac vaiku kojyciu( kojinytes buna dregnos)... todel,kad Croslite medžiaga yra blogas laidininkas (sulaiko kūno šilumą bato viduje ir nepraleidžia drėgmės į bato vidų-bent jau taip aiskina prekiaujantys croksais...)
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 01 10, 18:27)
http://www.open24.lt...boot/?color=456

nusipirkau siuos smile.gif , patogumo patogus, nu bet koja kaip prakaituoja  doh.gif  doh.gif  doh.gif ... istrauki kojines slapios buna  doh.gif ... siaip jokiose kituose batuose neprakaituoja... schmoll.gif .... O crocsuose labai ir paskui sala  verysad.gif

as irgi siuos isigijau neperseniausiai kai buvo akcija 40proc 41 dydziui,, ir galiu pasakyti jog esu labai patenkinta thumbup.gif tokiems pastaruju savaiciu orams pats tas.. is tu keliu savaiciu devejimo patirties galiu pasakyti kad mano koja su jais ne kiek neprakaituoja smile.gif avima buvo tikrai daugiau nei pora valandu per diena, tiek lauke tiek patalpose.. kojytes nedreko, buvo komfortabilu ir silta 4u.gif cia gal jau kiekvienam individualiai..nesinori net nusiauti ju bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Linine~: 12 sausio 2012 - 01:37
Labai džiaugiuosi, kad nusipirkusi žieminius crocsus. Pirmadienį norėjau su suknele į darbą eit, užsidėjau gražesnius batus... aišku, oro nepasižiūrėjau...spėkit kokia pirma mintis buvo praėjus kokius 100 metrų biggrin.gif

Nors yra buvę, kad pvz gal iš jaudulio ar kaip, važiavom į laidotuvės, per šventes, tai drebėjau kaip lapas, šalta baisiai buvo su jais, nors kojos man ir neprakaituoja, bet esant pliurzinams orams kaip pas mus jie mano manymu labai tinka. Aišku patalpose su jais nepasėdėsi visą dieną kai šilčiau, nes man iškarto jaučiasi diskonfortas, nors tas pats su bet kokiais žieminiais batais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrina: 12 sausio 2012 - 12:10