Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

Sveikos,

praeitais metais buvau nusipirkus Crocband Winter Boots slyvines spalvos, bet radau defektuka ir teko grazinti, o mano dydzio daugiau nebuvo doh.gif Tad realiai ir neteko padeveti. Siemet mastau gal vel pirkti, bet noreciau konsultacijos - ar tokia avalyne tinka buti ilgiau lauke per salcius, ar koja nesala, neprakaituoja (mano koja linkusi salti)? Gal geriau kokius Columbia ir pan?
Atsakyti
na as nusipirkau pries nepilna men. nes neradau claire savo dydzio. Nes mano kojos lygiai taip pat visada salta.... ir kad va dabar kaip iseinu per tokia dregme,man pasala kojos ne taip kaip su paprastais bet vistiek man salta;D
Atsakyti
QUOTE(Miolanda @ 2011 12 16, 12:02)
Sveikos,

- ar tokia avalyne tinka buti ilgiau lauke per salcius, ar koja nesala, neprakaituoja (mano koja linkusi salti)? Gal geriau kokius Columbia ir pan?

Prakaituoja, jei ilgiau bunu, sala tikrai, tad nieko ten init tinkancio saltai ziemai, kaip kad reklamuoja tikrai nera...columbia manau zymiai geriau...
Atsakyti
Visa ana šaltaja žiema išvaikščiojau su Nadiom ir tikrai nesušalo kojoas, aišku aš deduosi vilnone kojine kur padas pastorintas, tai pasaka, ne karta buvau su šiais batais su rogutėm ir prabuvus po2-3 valandas sniege kojos nešaldavo. Gal nusipirkot tip top juos.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 12 16, 16:31)
Visa ana šaltaja žiema išvaikščiojau su Nadiom ir tikrai nesušalo kojoas, aišku aš deduosi vilnone kojine kur padas pastorintas, tai pasaka, ne karta buvau su šiais batais su rogutėm ir prabuvus po2-3 valandas sniege kojos nešaldavo. Gal nusipirkot tip top juos.

as irgi turiu nadia crocs esu patenkinta viskas ten su jais gerai yra ax.gif
Atsakyti
Mano mama turi claire, pernai isvaiksciojo visa ziema. jai su bet kokiais batais kojos sala, kad ir kojiniu kelias uzsideda, paduku visokiu i batus visadaq dedavo, o su crocs vaiksciojo su viena kojine ir nesalo smile.gif na nebent stovet ilgai reikia, tai tada juk su bet kokia avalyne sala, nereikia noret, nebent koki sildytuva i batus isidet reikia lotuliukas.gif as siemet crocbandus turiu, kiek vaiksciojau tai puikus thumbup.gif tik nepirkciau juodu su baltais, nes pastoviai tas padukas baltas buna purvinas doh.gif
Atsakyti
sveikos:) turiu crocs nadia ir claire,viskas ciki thumbup.gif
tad susiruosiau pirkiti sunui CROCS CROCBAND GUST BOOT ir susiduriau su poen24.lt po ju nuotraukomis esanciaiais blogais atsiliepimais g.gif kad greitai plysta,praleidzia vandeny,kad cia veza kinietiskus ir tt...
(http://www.open24.lt/katalogas/avalyne/kids-crocband-gust-boot/?color=999&size=35)
PRASAU PARASYKIT KAS JAU TURIT,kaip jie nesiojasi.....
ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2011 12 20, 12:38)
tad susiruosiau pirkiti sunui CROCS CROCBAND GUST BOOT ir susiduriau su poen24.lt po ju nuotraukomis esanciaiais blogais atsiliepimais g.gif kad greitai plysta,praleidzia vandeny,kad cia veza kinietiskus ir tt...
(http://www.open24.lt/katalogas/avalyne/kids-crocband-gust-boot/?color=999&size=35)
ACIU 4u.gif  4u.gif  4u.gif

as dukrytei tokius pirkau,dar jokiu nusiskundimu neturiu schmoll.gif mums jie superiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2011 12 20, 11:38)

durytei pirkom siuos batukus ir esam labai patenkinti. nebaisios nei pelkes, nei salciai thumbup.gif labai lengvai priziurimi ir lengvuciai 4u.gif jei pirksit, tikrai nesigailesit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2011 12 20, 13:38)

sveikute, jei bijot pirkti cia tuomet siuskites is www.crocs.co.uk ten pirmam kartui perkant ir 15% nuolaida gausite 4u.gif o siuntimas ar taip ar taip nemokamas
Atsakyti
Dekoju uz visus patarimus 4u.gif bandysiu rizikuoti ax.gif tik vis nenusprendziu is kur pirkti g.gif
p.s. LININE,o kaip reikia is cia siustis? gal per tarpininke ,kaip ir is USA ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2011 12 20, 22:00)
Dekoju uz visus patarimus  4u.gif bandysiu rizikuoti ax.gif tik vis nenusprendziu is kur pirkti g.gif
p.s. LININE,o kaip reikia is cia siustis? gal per tarpininke ,kaip ir is USA ax.gif  blush2.gif

cia siuncia kaip supratot is uk, taip kad muitinei mokesciu nereiks moketi, tiesiog uzsiregistruojate tame psl, jei esat ka nors pirkus internetu tuomet manau tikrai bus nesunku, atsisiusit ir pati be jokiu tarpininku 4u.gif uzsiregistravus ir uzsiprenumeravus ju naujienas ir gausite pirmo pirkimo nuolaida..kas del tu batuku, tai raso kaip ir kazkas minejo jog dydziu didesnius imt.. smile.gif
taip pat maciau internete tokiu batuku ir uz 36$ tik abejoju ar bus originalus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Linine~: 20 gruodžio 2011 - 21:26